Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    10. Ožujak 2024. 22:25

Uh raspričale ste se
    Potres bojim ga se ko vraga, imam u hodniku torbu s nekim osnovama za L, al to mi inače tamo stoji, ruksak koji furam s kolicima. Baš su mi bili traumatični ti potresi, pogotovo Petrinjski jer smo tad na Vinogradskoj preuzimali sve Sisačke kardio pacijente, izginuli smo na odjelu. A treslo nas svako malo. Grozno kad se sjetim.
    More inače ne idemo, prošle godine smo u 10. mjesecu bili u Umagu i baš nam je bilo super, stvarno. Imamo običaj ljeti na putovanje neko. Sad ćemo idući mjesec na put, a što ćemo na ljeto ne znam još. Primam prijedloge za more 😁
    Kile kak ste s kilama od poroda? Znači mene kombinacija dojenje + vrlo živahno dijete iscjedila skroz, nit mi što ostalo od trudnoće, nit ličim na išta. Jedan dan bi pojela pol stana, drugi dan ništa. Evo ne znam, možda Novalac da probam redovitije piti, možda malo me potakne.
    Apple super si ovo napisala za motorički razvoj :) ja sam isto u nekom trenu samo bila "ispravljanje i vježbanje" umjesto da se samo opustimo i igramo. Jbg, mlada mama haha.
    Govor dakle čitala sam studiju da mala dječica prije govora mogu lako usvojiti znakovni jezik (neke jednostavnije znakove) i to ih onda potakne i bolje razvije govor kasnije. Što mislite o tome? Ima netko iskustva?

• ZZTop
    11. Ožujak 2024. 07:33

Mi smo se vratili u četvrtak iz Amarina. Bila je užasna gužva. Prvi put da se vidjela da se čeka u redu za večeru da se stol oslobodi. Na bazenu nema ležaljke slobodne pa prije pošaljite muža da ide u izvidnicu.
    Stariji na kraju dobio proljev (pretpostavljam od silnog slatkog i bazenske vode koje se nagutao) 
    Sve u svemu, zadovoljni smo. Gužva je ali oni sve to ok handlaju

• Buhaca
    11. Ožujak 2024. 08:54

Kile su otišle. Baš sam prije par dana stala na vagu i to ciljano uvećer. Neću tako brzo na nju. Otišle i trudničke i normalne kile. 50kg. Žuljam samu sebe. Trbuh je ko tijesto za njoke/pizzu. 

• Buhaca
    11. Ožujak 2024. 08:59

thinkpurple0

Kaj kuhate bebama danas?

Pojma nemam

• Unname13
    11. Ožujak 2024. 09:16

thinkpurple0

Kaj kuhate bebama danas?

Za ručak riže i oslić, a doručak (mi smo se digle u 9😅)
    Mogla bi heljdu i marelice.

• Padakisa
    11. Ožujak 2024. 09:45

Kile,imam jos 2-3 do pocetne kilaze.
    Stanem u svu robu od prije,trbuh je mekan ali ide na bolje.
    Doduse ja sam pocela i vjezbat ima skoro dva mjeseca pa valjda i to utjece.
    Za rucak ne kuham jos uvijek nista(bogu hvala😂)

Ally007
    11. Ožujak 2024. 09:52

Kile - ja sam očito jedina kojoj je hrpa ostala, cak 7 kg više nego prije trudnoće (a samo 4 manje nego kad sam rodila). Imam osjećaj da je sve otišlo u bedra, noge i dupe (gdje mi se i inače nakuplja). Al posebno me smeta što imam onak malo trbuscic koji je mekan na dodir, a uvijek sam imala doslovno trbusnjake. Morat cu opet pocet vježbati. Radila sam onu yogu with Adrianne I bilo mi je super, a onda je on krenuo skroz ne-spavati po noći pa sam stala. Htjela bih si otići i na maderoterapiju koju, al ne znam kad da to ubacim. Jedva čekam ljepše vrijeme i brzi hod na nasipu. Al ne kuzim zašto mi kile ne idu dolje, uopće ne jedem puno 😭.
    Danas kuham - doručak kasica šljiva, jabuka (kupovna) + dodat ću amarant i skuhati pirov griz u to. Ručak - teletina, krumpir, blitva. Mi ćemo to imati pa ću njemu samo modificirati začine. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Padakisa
    11. Ožujak 2024. 10:06

Ally,ovaj put i ja mucim muku s tim kilima
    Nakon prvog sam doslovno u roku od tri tjedan bila na istoj kilazi
    Sad evo 5 mjeseci i ta dva kila nikako,ali nikako da odu
    S tim da jedem zdravo i zapravo jako malo,ali valjda tijelo drugi put ipak sporije se vraca na staro

• Unname13
    11. Ožujak 2024. 10:11

Što se tiče kg, ja mislim da imam neka 2 kg do kilaze prije trudnoće. Ali šta je najgore ja izgledam mrsavije sad, i to ne kažem ja, nego svi koji me vide. Ali da smeta mi to malo na trbuhu, jer ako se i debljam ode sve u bedra i dupe kao kod Ally (susojecam🤣), a trbuh mi je uvijek ravan, tako da samo nek to dovedem u red ja zadovoljna.

• Unname13
    11. Ožujak 2024. 11:35

Ja kipucom vodom zalijem i ostavim 10ak minuta. One bio iz dm-a. Nekad izblendam, nekad ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.