Ally bas mi je zao sta vam je tako drama nastala; znam da si se osjecala uzasno. Nama nije pala tad nego je prohodavala uz pridrzavanje, tipa 11mj i nije se uspjela uhvatit previjalista i pala kao naprijed svom snagom o rub krevetica koji je do previjalista, instant velika kvrga na celu, narasla u par sekundi, a najgore oboje smo bili u sobi, al naravno ja sam bila kriva. Uzasan osjecaj stvarno, al desi se. Drugi put je imala vise i pala je s kreveta, tad je i hodala pa se docekala ka macka, nikom nista😂. Nadam se da ste se pomirili ti i muz.
Joj zavidim vam na ta 2 spavanca svima vama kojima spavaju
I hvala svima na savjetima, nadam se da ce je proci, da je samo faza.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Unname - mali je ok, zasad se kao jedina posljedica ovog pada čini prijelaz na 2 spavanja na dan. Srećom. Ma muž i ja smo se pomirili, vec je jucer nekako došao sav pokunjen s posla. Nije se baš ispričao, ali je rekao da je sav bio promrzo od straha kad je čuo kaj se desilo, u smislu da nije bio baš racionalan. A dobro. Oboje smo stalno umorni, u ovih 8 mj smo se posvađali više nego u zadnjih 8 godina. I to će valjda proći. Samo kad se malo naspavam već vidim kako mi se diže magla ispred očiju, skroz mi drugačije mozak funkcionira. Nadam se da ću i to spavanje u komadu dočekati još na ovom porodiljnom.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Ally uhhh bas mi je tesko citati da je pao miš mali... sigurna sam da nema djeteta koje nece pasti do prve godine a bas tako nam je rekla i u skolici za trudnice jos...Tad sam bila u fazonu ,,meni to da se desi ma nema sanse,, a kako dani odmicu sve sam manje uverena da se to meni nece desiti..evo danas igrala se na podlozi sa mužem iz sve snage se zaleti glavom prema njegovoj ruci (to joj je sad novina penje se po nama i kao da nas grize) i ogreba gornje desni tako da je krv krenula. Znaci na podlozi muz ja pored na fotelji i desi se sra..e. nema nepažnje ničije nego su bebci jednostavno nepredvidivi.
Minus dajem za muzevo ponašanje ali vjerujem da ga je vec opeklo to sto ti je rekao i da ste miru😇
Nocno hranjenje taman se pohvalim da sebudi u 4-5 ujutro za jelo a ona okrene na svoje i počne češće budjenje gdje duda ne moze smiriti situaciju pa mora bočica.
Dnevno spavanje
Treći obrok dobili zeleno svijetlo za uvođenje 3 obroka. Ide dobro za sad...Dajete li meso svakodnevno?
Nadoknada željeza- moja bila na profilaktickoj dozi sa 3 mjeseca u trajanju od mjesec dana. Sad je bila u infekciji pa mi je plan provjeriti hgb za koji dan mada je bio ok a vjerojatno cu i Fe i feritin vaditi al tad mora iz vene pa dok bar prodju ovi hematomi od braunila pa cu onda. Zao mi je sad bosti opet...
Dnevno spavanje uglavnom smo na 3. I dalje muku mucim sa kraćim ww za njenu dob al uspijem malo produžiti nekad a nekad ne
Pahuljka bravo za odmor hvala za ideju za spinere za avion 😁
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Što se tiče svađanja, razumim.
Muž i ja smo prva dva mjeseca bili neprijatelji🤣
Ja frustrirana, od nespavanja, izdajanja, bebe i ono on dođe navečer i traži pažnju. Sinko nisam se oprala cili dan, a ne da tebe sad tetosim🤣
Zapravo trebalo nam je vremena da se priviknemo na novi život. I dalje sam ja frustrirana i dalje on traži pažnju, ali našli smo se u sredini. Oni svakako ne razume kako je to biti majka, niti imaju takav sklop u glavi. Ne umanjujem ocinsku ulogu, ali nama je puuuunooo teže.
Mene je bar firma danas razveselila, drugih 6 mjeseci imam neku naknadu u iznosu oko 140 eura, pa eto nenadano sam potrošila sve na sebe, nakon dugo vremena🤣
Što se tiče svađanja, razumim.
Muž i ja smo prva dva mjeseca bili neprijatelji🤣
Ja frustrirana, od nespavanja, izdajanja, bebe i ono on dođe navečer i traži pažnju. Sinko nisam se oprala cili dan, a ne da tebe sad tetosim🤣
Zapravo trebalo nam je vremena da se priviknemo na novi život. I dalje sam ja frustrirana i dalje on traži pažnju, ali našli smo se u sredini. Oni svakako ne razume kako je to biti majka, niti imaju takav sklop u glavi. Ne umanjujem ocinsku ulogu, ali nama je puuuunooo teže.
Mene je bar firma danas razveselila, drugih 6 mjeseci imam neku naknadu u iznosu oko 140 eura, pa eto nenadano sam potrošila sve na sebe, nakon dugo vremena🤣
Ovo za odnos s mužem potpisujem
A pare šta si potrošila na sebe neka si, zaslužila si.
E hvala ti😁
Kako si ti i tvoja beba?
Ona je u turbo pogonu a ja je nastojim pratit.
Sretan vam svima dan žena!
Moi sin mi je odlučio čestitati tako da me devastiralo nocas. Do 12 je svakih 15 min stenjao i plakao, toliko da sam ga na kraju uzela iz kreveta i nahranila (lošije je po danu jeo). Onda smo od ponoci do 3 imali donekle mira i onda se probudio, počeo pričati, značajno kašljati dok ga nisam uzela u ruke i sl. Ugl, pokušaji uspavljivanja do 5, tad je na kraju zaspao i odspavao do pol 7. Čak i on jutros djeluje malo manje živahno. Ne znam koji mu je vrag bio... Fizički mi je zlo od umora, vec 3. noć za redom baš loše spava, ali ovo nocas je bilo komatično. Thinkpurple i Pahuljka, ne znam kako vi svakodnevno izdržavate ovakve noći.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Moja već spava 1spavanac. Nemam pojma kad se probudila točno ali prije 7 smo kavu pile. I sad mi se ništa ne da.
Sortiraj odgovore
Najstariji