Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buhaca
    08. Ožujak 2024. 08:51

thinkpurple ti zaslužuješ day off na bilo koji način.
    Moja je odspavala 20min i evo je već spremna za pizdarije, a u meni mala snaga

Pahuljka
    08. Ožujak 2024. 09:08

Ally007

Sretan vam svima dan žena!
    Moi sin mi je odlučio čestitati tako da me devastiralo nocas. Do 12 je svakih 15 min stenjao i plakao, toliko da sam ga na kraju uzela iz kreveta i nahranila (lošije je po danu jeo). Onda smo od ponoci do 3 imali donekle mira i onda se probudio, počeo pričati, značajno kašljati dok ga nisam uzela u ruke i sl. Ugl, pokušaji uspavljivanja do 5, tad je na kraju zaspao i odspavao do pol 7. Čak i on jutros djeluje malo manje živahno. Ne znam koji mu je vrag bio… Fizički mi je zlo od umora, vec 3. noć za redom baš loše spava, ali ovo nocas je bilo komatično. Thinkpurple i Pahuljka, ne znam kako vi svakodnevno izdržavate ovakve noći.

I ja se to pitam cesto 🙄 Odakle mi snaga i kako funkcionisem 24h uz max 3h sna… Ja kojoj je ranije 8h sna bilo minimum i koja je svaki dan 29 godina spavala dnevno spavanje bar pola sata. 
    I kod nas noc grooooooozna, a same, tata u dezuri, temperatura nakon vakcine, plac jer je boli nogica, bezbroj hranjenja, zacepljen nosic niotkud, mama bez zivaca.
    Nije pomogla jutros ni najcrnja turska, crnije mi je pred ocima trenutno 🙄

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Buhaca
    08. Ožujak 2024. 09:10

thinkpurple0

Buhaca

thinkpurple ti zaslužuješ day off na bilo koji način.
    Moja je odspavala 20min i evo je već spremna za pizdarije, a u meni mala snaga

Dok sam stisnula "salji" bila je budna. 😏 bar sam se pokakala u miru 🤪

Sreća je u malim stvarima

• Unname13
    08. Ožujak 2024. 10:03

Sretan vam dan žena, žene, držite se💪😁

• Unname13
    08. Ožujak 2024. 10:24

Jel koja od vas docijepila s rotom? 
    Odnosno vi koje imate stariju djecu? 
    Ja jesam, pa me zanima jesu li vam djeca zaobisla rotu, odnosno lakse podnijela?

• Unname13
    08. Ožujak 2024. 12:38

Pahuljka priručnik za ukidanje nocnih hranjenja ti je na 30% popusta kod mamine spavalice 😁

• Unname13
    08. Ožujak 2024. 17:17

Dat ću i ja svojoj, jako je nervozna još od jučer, sve mislim da su zubi, gel ne pomaze, posegnuti ću za svime 😅

• AiiT
    08. Ožujak 2024. 20:30

Lijepi pozdrav cure, evo čitam vas i jesenske bebe od rane trudnoće radi xy komplikacija koje sam imala i vidim kako su jesenske bebe totalno otišle u off pa sam odlučila tu pisati. Bebač mi je sada 6 mjeseci i tjedan dana i zapeo je na laktovima tj. nije se još počeo dizati na dlanove. E sada vježbamo na Goljaku, ali jedina vježba koju su nam za to za sada pokazali je to da mu ja pridržavam ruke u položaju na dlanovima, zanima me ima li tko kakav savjet za još koju vježbu i kakva je situacija s vašim klincima, kada su počeli na dlanovima zvrndati okolo. Čitam vas i dalje, a izgleda da i pišem nakon godinu dana posjećivanja foruma :)

• AM13
    08. Ožujak 2024. 22:02

AiiT moj je jako dugo puzao vojnicki, na laktovima jel.. ja sam ga znala tu i tamo odic na koljena, pa bi se on automatski dignuo na dlanove, mozda da probas to 🤷🏼‍♀️
    .
    Zene iz Zg, jel osjetite vi ove potrese? Kakve ste s tim? Znaci ja sam opcenito istraumatizirana time, al sad kad je i bebac tu evo ne znam sta bi rekla, uuuuzasno me strah 🥲

Apple
    08. Ožujak 2024. 22:29

Drage moje, sretan nam svima 8.mart!
    Šaljem vam svima jedan virtualni 💐
    Nije me bilo baš dugo, beban je bio bolestan plus izbijaju dva zuba, starija je imala crijevnu virozu pa nam je bilo veselo.
    Ja ću pomalo čitati zaostatke pa ću se ubacivati kad stignem😘

2019.🦄
    2023.🦁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.