Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Padakisa
    29. Veljača 2024. 22:32

Mozda je nesto u zraku danas!
    Moje,inace relativno nezahtjevno dijete sto se spavanja zice,je cijeli dan spavalo dva puta po pola sata
    A ww odjednom sa 1:45 je prebacio na 3
    U meduvremenu je toliko vristao da sam mislila da ima upalu uha.
    Nema.samo je lud😂

• Unname13
    29. Veljača 2024. 22:53

I ona je za nocno, zaspe više manje brzo, ali bez cendranja. A evo par dana borba. Ja njoj računam ww minimalno 2.30, ali ona stvarno trlja oci nakon 1.30, pa tu uru izmisljam čudesa🤣🤣
    Mislim ako je regresija, di su te nove vještine? 🤣🤣
    E da i ja tražim uvijek neki fizički razlog, a znam da je takva, histericna i sensitive na tatu🤣🤣

• ZZTop
    01. Ožujak 2024. 08:41

Pozdrav cure,
    I dalje vas redovito čitam uz jutarnju kavicu
    Šaljem podršku za sve koje se bore s partyanerima i pseudogurmanima 
    Mi smo sad 6mj i 3tj
    Zubi nema, u zadnje vrijeme se izvija i baca na cicama pa stalno mijenjam jednu pa drugu .pa onda ima vjetrove i zeleno kaka..uvela sam drugi obrok pa sad ima problema sa pretvedom stolicom. I tako u krug
    Diže se u 6, ni min kasnije ali ranije zato nije problem 
    Pokosila nas je jedna viroza zbog koje smo 2x prekocili vjezbice.. on se okrene ledja trbuh i obrnuto..i pivotira ..hvata igrackice malo iznad podloge.baš me zanima da li je to i dalje sve .
    Idemo u pon u Amarin da se stariji nagušta. Mislila sam možda i s malim u bazen i pedica mi je predložila da ga mažem nekim kremama s barijerom.. bar sam ja tak shvatila .imate neki savjet?
    I da li se netko tko ide na vjezbice prijavio za inkluzivni dodatak? Savjetovali su mi da se svakako prijavim pa app

• Buhaca
    01. Ožujak 2024. 08:49

Unname13

I ona je za nocno, zaspe više manje brzo, ali bez cendranja. A evo par dana borba. Ja njoj računam ww minimalno 2.30, ali ona stvarno trlja oci nakon 1.30, pa tu uru izmisljam čudesa🤣🤣
    E da i ja tražim uvijek neki fizički razlog, a znam da je takva, histericna i sensitive na tatu🤣🤣

Ja više ne računam ww. Ujutro ju stavim spavat 2h nakon buđenja. Ako poćne kenjkat stavim ju na spavanac oko 12.30-13. Popodnevno spavanje kad završilo da završilo ona ide spavat oko 20.30. 

• Buhaca
    01. Ožujak 2024. 08:50

ZZTop

Pozdrav cure,
    I dalje vas redovito čitam uz jutarnju kavicu
    Šaljem podršku za sve koje se bore s partyanerima i pseudogurmanima
    Mi smo sad 6mj i 3tj
    Zubi nema, u zadnje vrijeme se izvija i baca na cicama pa stalno mijenjam jednu pa drugu .pa onda ima vjetrove i zeleno kaka..uvela sam drugi obrok pa sad ima problema sa pretvedom stolicom. I tako u krug
    Diže se u 6, ni min kasnije ali ranije zato nije problem
    Pokosila nas je jedna viroza zbog koje smo 2x prekocili vjezbice.. on se okrene ledja trbuh i obrnuto..i pivotira ..hvata igrackice malo iznad podloge.baš me zanima da li je to i dalje sve .
    Idemo u pon u Amarin da se stariji nagušta. Mislila sam možda i s malim u bazen i pedica mi je predložila da ga mažem nekim kremama s barijerom.. bar sam ja tak shvatila .imate neki savjet?
    I da li se netko tko ide na vjezbice prijavio za inkluzivni dodatak? Savjetovali su mi da se svakako prijavim pa app

Mi idemo ali ne nismo prijavljivali za dodatak

• Padakisa
    01. Ožujak 2024. 08:55

ZZtop,mozda aderma Exomega,ili zapravo bilo koja krema tako napravljena za atopicare?
    Nemam nesto pretjerano iskustva,cure na temi ce znat bolje.
    Moj stariji je upravo proveo 5 dana u bazenu i meni je aderma tu odlicna.
    S tim da imam i onaj njihov gel za tusiranje

• ZZTop
    01. Ožujak 2024. 09:03

Hvala cure
    Padakiša to si mazala prije i ulaska u bazen? Ili kao redovitu njegu

• dalya
    01. Ožujak 2024. 09:03

Buhaca

Unname13

Ja više ne računam ww. Ujutro ju stavim spavat 2h nakon buđenja. Ako poćne kenjkat stavim ju na spavanac oko 12.30-13. Popodnevno spavanje kad završilo da završilo ona ide spavat oko 20.30.

I nema ti treceg spavanja?  Nase su tu negdje po starosti vidim i moja isto blago izbacuje taj treci spavanac i vidim da bez problema doceka nocno znaci od cca 16.00-16.30 do 19.30

• cordis00
    01. Ožujak 2024. 09:04

ZZTop aderma barrier creme, bas se tako zove. Super je, mojoj atopicarki nije nista smetala u vidu da je zatvorila kozu pa da joj je sta izbilo. Inicijalno kupljena zbog kupanja u moru, ali nisam tako ipak koristila, a koristena najvise kad je jako puhalo ili bilo jako hladno lice i sake. Fino se razmaze.
    Ma i moja mala zeza, pocela se sad budit u 6 i 15, evo jos nije zaspala, naravno uspava se u rukama pa kad ju spustim krene plac. Sad sam ju ostavila i pijem kavu da nadodem pa cu pokusat opet. Starija se opet probudila oko 2-3 i plakala zbog dude. Vecinom bude ok tipa po danu, cak su bile neke noci ok pa sad opet ova noc takva. A to je valjda normalno, svjeze je to jos.
    Bas mi treba malo mira😂.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    01. Ožujak 2024. 09:05

* aderma DERMALIBOUR+ barrier

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.