Mozda je nesto u zraku danas!
Moje,inace relativno nezahtjevno dijete sto se spavanja zice,je cijeli dan spavalo dva puta po pola sata
A ww odjednom sa 1:45 je prebacio na 3
U meduvremenu je toliko vristao da sam mislila da ima upalu uha.
Nema.samo je lud😂
I ona je za nocno, zaspe više manje brzo, ali bez cendranja. A evo par dana borba. Ja njoj računam ww minimalno 2.30, ali ona stvarno trlja oci nakon 1.30, pa tu uru izmisljam čudesa🤣🤣
Mislim ako je regresija, di su te nove vještine? 🤣🤣
E da i ja tražim uvijek neki fizički razlog, a znam da je takva, histericna i sensitive na tatu🤣🤣
Pozdrav cure,
I dalje vas redovito čitam uz jutarnju kavicu
Šaljem podršku za sve koje se bore s partyanerima i pseudogurmanima
Mi smo sad 6mj i 3tj
Zubi nema, u zadnje vrijeme se izvija i baca na cicama pa stalno mijenjam jednu pa drugu .pa onda ima vjetrove i zeleno kaka..uvela sam drugi obrok pa sad ima problema sa pretvedom stolicom. I tako u krug
Diže se u 6, ni min kasnije ali ranije zato nije problem
Pokosila nas je jedna viroza zbog koje smo 2x prekocili vjezbice.. on se okrene ledja trbuh i obrnuto..i pivotira ..hvata igrackice malo iznad podloge.baš me zanima da li je to i dalje sve .
Idemo u pon u Amarin da se stariji nagušta. Mislila sam možda i s malim u bazen i pedica mi je predložila da ga mažem nekim kremama s barijerom.. bar sam ja tak shvatila .imate neki savjet?
I da li se netko tko ide na vjezbice prijavio za inkluzivni dodatak? Savjetovali su mi da se svakako prijavim pa app
I ona je za nocno, zaspe više manje brzo, ali bez cendranja. A evo par dana borba. Ja njoj računam ww minimalno 2.30, ali ona stvarno trlja oci nakon 1.30, pa tu uru izmisljam čudesa🤣🤣
E da i ja tražim uvijek neki fizički razlog, a znam da je takva, histericna i sensitive na tatu🤣🤣
Ja više ne računam ww. Ujutro ju stavim spavat 2h nakon buđenja. Ako poćne kenjkat stavim ju na spavanac oko 12.30-13. Popodnevno spavanje kad završilo da završilo ona ide spavat oko 20.30.
Pozdrav cure,
I dalje vas redovito čitam uz jutarnju kavicu
Šaljem podršku za sve koje se bore s partyanerima i pseudogurmanima
Mi smo sad 6mj i 3tj
Zubi nema, u zadnje vrijeme se izvija i baca na cicama pa stalno mijenjam jednu pa drugu .pa onda ima vjetrove i zeleno kaka..uvela sam drugi obrok pa sad ima problema sa pretvedom stolicom. I tako u krug
Diže se u 6, ni min kasnije ali ranije zato nije problem
Pokosila nas je jedna viroza zbog koje smo 2x prekocili vjezbice.. on se okrene ledja trbuh i obrnuto..i pivotira ..hvata igrackice malo iznad podloge.baš me zanima da li je to i dalje sve .
Idemo u pon u Amarin da se stariji nagušta. Mislila sam možda i s malim u bazen i pedica mi je predložila da ga mažem nekim kremama s barijerom.. bar sam ja tak shvatila .imate neki savjet?
I da li se netko tko ide na vjezbice prijavio za inkluzivni dodatak? Savjetovali su mi da se svakako prijavim pa app
Mi idemo ali ne nismo prijavljivali za dodatak
ZZtop,mozda aderma Exomega,ili zapravo bilo koja krema tako napravljena za atopicare?
Nemam nesto pretjerano iskustva,cure na temi ce znat bolje.
Moj stariji je upravo proveo 5 dana u bazenu i meni je aderma tu odlicna.
S tim da imam i onaj njihov gel za tusiranje
Hvala cure
Padakiša to si mazala prije i ulaska u bazen? Ili kao redovitu njegu
Ja više ne računam ww. Ujutro ju stavim spavat 2h nakon buđenja. Ako poćne kenjkat stavim ju na spavanac oko 12.30-13. Popodnevno spavanje kad završilo da završilo ona ide spavat oko 20.30.
I nema ti treceg spavanja? Nase su tu negdje po starosti vidim i moja isto blago izbacuje taj treci spavanac i vidim da bez problema doceka nocno znaci od cca 16.00-16.30 do 19.30
ZZTop aderma barrier creme, bas se tako zove. Super je, mojoj atopicarki nije nista smetala u vidu da je zatvorila kozu pa da joj je sta izbilo. Inicijalno kupljena zbog kupanja u moru, ali nisam tako ipak koristila, a koristena najvise kad je jako puhalo ili bilo jako hladno lice i sake. Fino se razmaze.
Ma i moja mala zeza, pocela se sad budit u 6 i 15, evo jos nije zaspala, naravno uspava se u rukama pa kad ju spustim krene plac. Sad sam ju ostavila i pijem kavu da nadodem pa cu pokusat opet. Starija se opet probudila oko 2-3 i plakala zbog dude. Vecinom bude ok tipa po danu, cak su bile neke noci ok pa sad opet ova noc takva. A to je valjda normalno, svjeze je to jos.
Bas mi treba malo mira😂.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
* aderma DERMALIBOUR+ barrier
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji