Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    22. Veljača 2024. 19:33

unname13

Cordiso nedostaje li vam Dalmacija? Ne znam koliko ste dugo tu, ne znam doduše ni kako u Zg, znam da je u nas lifestyle ispijat kavu minimalno dva sata 😅
    Koristi li ko kakvu nosiljku
    Ja imam neku znj iz lidla, dobila, znam da ne valja, pa je ni ne koristim, a ne bi kupovala ergobaby ako ne znam oce li htjet nositi se😅
    Btw ja sam od kume dobila freeon sportska kolica. Super su mi, lagana, sklope se u čas. Sportski dio mi je kao satorsko krilo od ovih 3u1, imam bebetto premium, top izgledaju, ali stvarno im je mana taj sportski dio. Doslovno ja mislim da bi se dijete do prvog osnovne moglo vozit u njima 😅

A evo tu smo vec bome skoro 14 godina, predugo, al tako je kako je, tu radimo, tesko je cijeli zivot preselit sad dolje. Tjesimo se da cemo se vratit jednog dana. Najvise mi toplo suncano ugodno vrijeme fali. Sad kad smo bili u 12.mj/1.mj, na terasi smo i u setnji uzivali u kratkim rukavima. Cudo jedno.
    Ja sam malu nosila u elasticnoj, sad imam tkanu maramu. I ergobaby koji nije prihvatila nikako. Marama je top, al moja mala je dosta teska (11ipo kg) za nosenje naprijed, bolje bi bilo na leda, a za to je jos mala, zeli bit uz mene naprijed. Tako da se ne nosimo u zadnje vrijeme nazalost. 

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• dalya
    22. Veljača 2024. 19:34

unname13

dalya

unname13

Cordiso nedostaje li vam Dalmacija? Ne znam koliko ste dugo tu, ne znam doduše ni kako u Zg, znam da je u nas lifestyle ispijat kavu minimalno dva sata 😅
    Koristi li ko kakvu nosiljku
    Ja imam neku znj iz lidla, dobila, znam da ne valja, pa je ni ne koristim, a ne bi kupovala ergobaby ako ne znam oce li htjet nositi se😅
    Btw ja sam od kume dobila freeon sportska kolica. Super su mi, lagana, sklope se u čas. Sportski dio mi je kao satorsko krilo od ovih 3u1, imam bebetto premium, top izgledaju, ali stvarno im je mana taj sportski dio. Doslovno ja mislim da bi se dijete do prvog osnovne moglo vozit u njima 😅

Ja jos uvijek gledam ta kisobran 😅 pa evo bas kad si napisala, koji je model freeona? Nikako se odluciti a od starijih su ostala ova 3 u 1 jer su stvarno super ali kisobran su totalno unistena i bila su neka nasljedena tako da su totalno dala svoje i sad gledam nova kupiti…

https://www.babycenter.hr/freeon-kisobran-kolica-lux-premium-blue-1046018.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTnZGTCImIWEpRLn7Ar7zgh77ocqMMwDn9gv3NFr0UTtYMBsCqFWaTxoCUQoQAvD_BwE
    Evo link 🤗

Hvala ti! 🙂

• Unname13
    22. Veljača 2024. 20:15

E da, toplo vrijeme, sunce.
    Doslovno zime nije bilo, iako nije baš najnormalnije, meni odgovara. Ja bi ljeto cilu godinu, ali ljetnu trudnoću, više nikad 😅
    Sjećam se u rodilištu u Splitu, u sobi 40 stupnjeva, plus lampa za žuticu, kroz prozor "povjetarac" imala sam osjećaj kao da je polarni, a vanka se disati ne može 😅
    I onda me pitaju kako sam sve kg izgubila, eto kako 🤣

• Padakisa
    22. Veljača 2024. 20:21

Imam ergobaby ali moje dijete ima 4 mjeseca i 10 kg,dakle leda mi izgledaju ko duja spadi(dalmatinci ce razumit)😂😂
    Jednostavno mi je pretezak za nosit,bilo kako
    Srecom voli kolica vise od zivota pa se ne bunim

Pahuljka
    22. Veljača 2024. 20:39

I mi imamo ergobaby ali od neki dan. Ranije smo koristili coala baby care maramu ali ona je do 6. mjeseca i kontala sam da ce se do tad prestat nosit ali jok, imam bas jednu mini koalu koja prevoli bit na meni. Iz tog razloga (citaj zbog slobodnih ruku) smo kupili i ergobaby omnie breeze, a i za putovanja, po aerodromu i kad joj dosadi u kolicima. Ali evo vec par dana je nosim i po kuci, sto bi inace u rukama i hodala tamo vamo, sad bar imam slobodne ruke, za surfanje 📱 😂😂😂 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Unname13
    22. Veljača 2024. 20:40

Padakisa

Imam ergobaby ali moje dijete ima 4 mjeseca i 10 kg,dakle leda mi izgledaju ko duja spadi(dalmatinci ce razumit)😂😂
    Jednostavno mi je pretezak za nosit,bilo kako
    Srecom voli kolica vise od zivota pa se ne bunim

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pahuljka
    22. Veljača 2024. 21:06

Ej da, zaboravih pitati. Koliko vam je trajala prva mjesecnica i je li oblinija ili nesto drugacija od ranijih. Meni je dosla nakon 14 predivnih mjeseci bez nje. Uopce mi nije falila, osjecaj fuj 😫

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Unname13
    22. Veljača 2024. 21:17

Pahuljka ja sam uredno dobila nakon mjesec ipo, dva.
    I bila je nikakva 🤣
    E onda druga je bila baš obilna, ali bez grceva i bolova (inače sam imala bolne menstruacije).
    Duljina ciklusa i razmak je ostao isti. Samo nema više bolova. Ja zadovoljna🤣

• Unname13
    22. Veljača 2024. 21:17

P.s. jedva čekam menopauzu🤣

• Unname13
    22. Veljača 2024. 21:18

Jel ko već dao tjesteninu?
    Ako da, šta, di, kud, kako?😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.