Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buhaca
    23. Veljača 2024. 10:58

Ja sam s mora i čitav život sam na moru, on je kontinentalac, zbog određenih stvari ja ne mogu selit gore ali da mogu vrlo rado. Od mora i pogleda se ne živi

• Padakisa
    23. Veljača 2024. 11:08

Thinkpurple,jako mi je zao sta se osjecas tako.
    Tesko je kroz ova sranja(da oprostite na izrazu)prolazit sam.Znam da nisi sama,ali ponekad zaista fali imat nekoga pored sebe tko je u istim govnima pa da se mozete barem zajedno same sebi narugat.
    Imam srecu da imam sestre,one su moja baza i njih uvijek prve zovem.i za lijepo i ruzno.
    Prijateljica imam tocno dvije i po,po prirodi sam introvert i cesto me drustvo previse umara,ali imam jednu mamu u susjedstvu koja ima djecu kao sto su moja i cesto zajedno guramo kolica.
    Nije to ne znam kakvo intimno prijateljstvo,ali dovoljno za ono sta nam treba-red pelena,red govana,red torbi i jutarnja kava kad nam malci zaspu negdje na nekoj setnici
    I ne bi je dala za nista na ovom svijetu.
    Nakon kakve lude noci drzi nas na zivotu barem malo radosti da cemo ujutro piti kavu.

• Padakisa
    23. Veljača 2024. 11:22

Tako da kad te uhvati neka tuga i sve te stisne sjeti se da si svojim curama dala najljepse sta su mogle dobit,a to je sestra!I da barem one ce jednog dana moci skupa gurati kolica!

• cordis00
    23. Veljača 2024. 15:09

Padakisa

Tako da kad te uhvati neka tuga i sve te stisne sjeti se da si svojim curama dala najljepse sta su mogle dobit,a to je sestra!I da barem one ce jednog dana moci skupa gurati kolica!

Bas si ovo lijepo napisala❤️.
    Ja imam sestru blizanku, ona je u Dalmaciji, ali nikad se ne osjecam sama i zato sam i odlucila imat djecu male razlike.
    Thinkpurple nadam se da ce ti curka upast sad u vrtic zbog 4+ i mozda tamo upoznas koju mamu, a svakako ce ti bit lakse makar i druga ostala doma, ma da krene u obrt kratko, posveti se malo sebi, zacijeli, kad nades posao jednog dana, opet ces bit medu ljudima i kolegama i to znaci nesto. Po svemu kako pises vidim da ste ti i muz pravi tim i glupo zvuci, al meni je moj muz najbolji prijatelj, po naravi sam introvert i makar imala prijateljice, on mi puno znaci tako da vjerujem da i tebe taj skladan odnos usrecuje kad si odmornija i stignes o svemu razmisljati i nadam se da cete na jesen naci malo vise vremena za sebe i bit ce lakse❤️.
    Ally ja bi se rado vratila jednoga dana, sta zbog toga, sta zbog obitelji, ali tako nam je trenutno, dosli smo na fax i ostali, ja sam jos i dalje specijalizantica (skoro 3 god “izgubila” na porodiljne) i nemoguce mi je sad mijenjati posao, muz je isto tu u glavnom uredu na poziciji koja u Splitu ne postoji. Ali jednoga dana🥰.
    Starija se opet probudila u 5ipo zbog dude, tantrum je trajao do 6ipo kao i jucer pa je zaspala pa sam ju probudila u 7ipo za vrtic i naravno da je bila umorna, sad kad dode doma ce opet bit nereda zbog premorenosti. Al sta je tu je, hrabro i ustrajno dalje, zivce cemo skupljat kasnije😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    23. Veljača 2024. 15:14

Imala sam šta pročitati :P 
    Muž stvarno je uključen u apsolutno sve. I kad je na poslu pita što radimo. jesmo šetali, soavali, što smo jeli. Uvijek kaže: Ja sam tata, ja to sve želim. Aliiiii uvijek je tu isto to da nekad ne zna što bi s njim radio pa mene pita upute ili što je već netko napisao: Ajmo vidjti što mama radi. Ode on bez problema s njim u šetnju sam i ostane sam s njim doma dok odem u trgovinu, ali uz moje upute kad treba ići spavati što da rade i sl. Valjda bi svijet stao da mu to ne kažem haha.
    Slobodno vrijeme što je to? Na kavi sama nisam bila od kad se rodio. Odem sama u trgovinu kad trebam u veću nabavku pa mi to problem s kolicima ili evo sad do dermatologa. Ili idemo svi zajedno ili ja s njim. 
    djeca e bome uvijek smo pričali da bi imali troje, ali brate mili nema teoretske šanse. Ako se odlučim na još jedno će biti super, ali i to je ako i jako veliko ako s obzirom da smo njega jedva dobili, a od kad se rodio nas fino trenira. 
    prijateljice nemam odavno i to mi jako nedostaje. Imam prijatelja s kojim pričam o ne beba stvarima oduvijek i to mi je super, ali evo od kad se mali rodio smo se vidjeli točno 2 put i to jer sam ja zvala kad ćemo na kavu  Baš što je netko napisao, gledam u šetnji kako prolaze mame s kolicima i niti te ne pogledaju, a kamoli pozdrave.
    Jaslice znam da nećemo dobit tako da i tu nećemo nikoga upoznati.
    more Nisam s mora, ali sad živim uz more i u jednu ruku ne bih nikad mijenjala te šetnje uz more, ali u drugu fali mi moj rodni kraj i opasno se premišljamo da se odselimo tamo.
    pomoć haha teško mi uopće napisat tu riječ, pomoć ne postoji. Jedina pomoć koju smo imali su prva 2 tjedna kad su moji bili kod nas i od onda smo sami. Vidimo se s njima 1-2 puta mjesečno i tad smo svi zajedno, opet ne idemo nigdje sami bez malog. Pomoć s muževe strane ne postoji iako žive na 15min od nas. I da ponude ne bi ni u ludilu malog ostavljala s njim pa taman da mi je ne znam šta. Nemam povjerenja u njih nikakvu. Kad je imao mjesec dana htjeli su mu dati limun da prestane štucati tako da to mi sve govori.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Mia2023
    23. Veljača 2024. 15:17

menga nisam je još dobila. Sve se bojim što će to bit kad dođe. Moram priznati da mi ne fali.
    opadanje kose napokon je prestalo! Netko je bio pitao za to. Evo baš sam bila kod dermatologa vezano za madeže pa sam i to spomenula i dobila sam ove dvije preporuke: Vichy decros energy + šampon i Ducray creastim reactiv losin (košta kao suho zlato). Isto tako da izvadim KKS, željezo, feritin i hormone štitnjače. Kaže da opadanje može biti i radi nedostatka  željeza. Tako da idući tjedan idem to vaditi pa da vidimo.
    sistematski otišla ja na sistematski. Pronašli mi brdooooo žučnih kamenaca, nisu ih mogli izbrojati tako da sad moram i do digestivnog kirurga vidjeti što ćemo s tim jer dok dojim operacija nije opcija. 
    atopijski ekcemi skoro pa prošli, još se sitno vidi. Idući tjedan idemo vaditi krv, dobili za početak da vidimo za mlijeko, jaja, pšenicu i RIST.
    papica probali smo jabuku, krušku, šljivu, marelice, pirove pahuljice, zobene pahuljice, maslinovo, repičino ulje, lan, brokulu, junetinu, celer, peršin, mrkva, cikla, tikvica, batat, tikva, origano, kivi, banana, palenta. Možda ima još, ne mogu se sjetiti.
    Kuhanje ja kuham dok je budan, stavim ga na podlogu u kuhinju i bude samnom. Pokazujem mu što radim, malo se sam igra, malo ja s njim i super.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    23. Veljača 2024. 15:17

Šetnja mi puno šetamo. Idemo svaki dan po 2 puta ako nije kiša. I obavezno odradi koji spavanac u šetnji. 
    spavanje horor zadnjih 5 dana. Buđenja 100001 put, plakanje, sisanje 100 puta. Sad je i dan postao katastrofa. Čim ga spustim u krevet krene plač, zaspi na ramenu i neće u krevet, a inače se sam uspavao bez problema već duže vrijeme. Ja bi ga zaljuljala 2-3 puta, spustila, on bi se okrenuo na bok, prst u usta, drugom rukom se milovao po licu i zaspao za par minuta. Ne znam što je ovo sada, ali baš sam koma, ono podočnjaci mi imaju podočnjake, a baš je lijepo po noći inače spavao. Evo regresija mi je bila sto puta lakša od ovoga.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

• cordis00
    23. Veljača 2024. 15:22

Mia super ideja za sistematski! Zao mi je radi kamenaca😩. Ja mislim da nisam nikad ni bila na uzv-u, sistematski sta je to😅😅
    Mislim da je njima mozda sad i neka separacijska aktualna jer moja place cim se maknem vise od metra od nje.
    Javi za atopijski🤞🏻

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Mia2023
    23. Veljača 2024. 15:36

Cordiso ma ne znam što je to, samo se nadam da će uskoro proći 😅
    Kao i thinkpurple uplaćujem si godišnje za kompletni pregled i idem svake godine. Prošle nisam radi trudnoće tako da sam sada otišla. 
    Thinkpurple nikakve tegobe, baš me šokiralo, na prošlom pregledu nisam imala niti jedan 🤷

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

• Unname13
    23. Veljača 2024. 15:47

Imam I ja preko firme, ali ne koristim. Mogla bi se odvazit, pametno bi mi bilo.
    Thinkpurple sigurno će doći vrijeme za posvetiti se sebi, nek te to drži i gura 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.