Sistematski idem svake godine,ali i na hrpu drugih pregleda zbog autoimune bolesti koju imam,tako da sam cest posjetitelj bolnice!
Zato ja jedva cekam nazad na posao.Tamo sam odrasla osoba koja se bavi odraslim stvarima.Doma sam samo mama mode po cijeli dan.A i puno vise volim svoju djecu kad ih ne vidim 8 sati😂
Super mi je kad provirim pa vidim brdo novih stranica, jeeeej🤭
Proljetnica je trol samo takav, već mi je baš duhovita postala. Nije ni ona kriva jadnica, vjerojatno tako privlači pozornost kad ne zna drukčije.
Kužim te Purple za prijateljice. Meni se nije desilo na takav način ali sam imala svoju verziju samoće i usamljenosti. Prva sam među našima rodila tako da nisam imala baš koga pitati za savjet ili potporu, nisam baš ni pričala frendicama bez djece kako se osjećam jer sam bila potpuno neshvaćena.
Kao što sam već bila pisala, naravno da sam bila sretna ali i jako iscrpljena,zbunjena i izgubljena i nisam se imala za što uloviti. Također, kao što je maloprije netko napisao, muž mi je najbolji prijatelj, prvo smo bili prijatelji, pa dečko i cura, pa u braku♥️
Moj sad ima 9 i pol mjeseci, kad napokon uspijem stavit u potpis će bit lakše pratiti🫣😅
Uveli smo jako puno toga, praktički sad već mozgam što nisam uvela. Samo smo sa začinima slabi, sve ostalo već dugo papamo. Ovaj drugi put nisam uvodila po 3 dana, nekad 1 ili 2 i zdravo.
Već je dugo pravi vrtiguz, propuzao je sa 5i pol mjeseci, sad već ide uz kauč,penje se svugdje, samo na lusteru još nije tako da je u zadnja dva dana uveo sebi i voštane bojice, flomastere, sestrinu čokoladu skupa s folijom i moj bombon za grlo, papir i zemlju od cvijeća. Sve je dobro prošlo, bez posljedica, pa je ok. Ali nije mi bilo smiješno kad sam vidjela da je prožvskso cijeli vrh pastele, bio je crven ko paprika jer se cijeli obojao po licu i rukama. Šou.
Ajde da sam ja negdje otišla, ali stalno sam prisutna.
Ali ovaj tjedan je seka doma jer su ferije u vrtiću pa krivim nju🫠
2019.🦄
2023.🦁
Menzes je stigao prvi put nakon 4 mjeseca, sad samo 2. Općenito su postale slabije i manje me boli trbuh, ali me leđa odvaljuju kad imam stvari.
I počela sam jako osjećati ovulaciju, dan i pol me baš boli kod jajnika, na periode bude stvarno jaka bol da moram prileći.
Još sam zaboravila gore napisati, sad kad sam rodila njega, nekoliko frendica je isto dobili djecu tako da se sad osjećam puno manje samo i neshvaćeno. Praktički sam sad joker zovi jer sam najdulje mama🤣
Ali bilo je baš teško kad sam bila sama. Družili bi se i sve, voljele su moju prvu curku, ali nije to to. Nemaš kome reći da se osjećaš na momente da toneš, svi misle da si doma i da ćeš onu stvar a ti biraš hoćeš li pišati ili strpati nešto u usta kad uloviš jednu slobodnu minutu.
2019.🦄
2023.🦁
Proljetnica a zamisli tek sa 42 stesala figuru,ulozila u sebe i onda zatrudnim s trojkama, na kraju imamo blizance i čudna li čuda još je tu iako je figura otišla u k...,budi se po noći,šeta djecu. JER su to i NJEGOVA djeca i njegova žena. Pitala bih ja tebe da li tvoj muž ulaže u sebe a onda da li je iz tebe.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sad sam se ispuhala
Menga mjesec nakon carskog i gadnooooo ali proslo je i normaliziralo se
Muž tu je i pomaže ali većina je na meni. Znači kontrole odrađujem sa mamom koja je u mirovini od ljeta i za to joj ne mogu dovoljno zahvaliti. Danas je doma jer mama nije mogla sa mnom na cijepljenje u Vinogradsku i od kad smo došli počistio je,pospremio kuću i sad priprema za kupanje. Ali katkad sam ljubomorna na tome što on ode na posao među ljude a ja doma u pidžami
Prijateljice sam nakon par izjava tipa jel mi to treba sa 40 otkantala.ostale su 2 i iskreno i to mi katkad teško pada održavati jer jednostavno sam preumorna.
22-2 AIH -
A sad trebam pomoć
Tražim hranilicu koja ide u tri položaja. Moji jedu kašice a ne smiju sjediti još tri mjeseca ppd pravim kutom. Imam jednu Kinderkraft yummi i super je a nova se čeka 6 tjedana. Da li ima kakva još a da nije ko suho zlato.
22-2 AIH -
Ovo moram podijeliti
Znači lift u Vinogradskoj ne radi a trebam na 4 kat s kolicima s duplićoma ali ajde ima na drugoj strani kroz odjel pedijatrije. 20 min su razglabali da li smijem s kolicima proći tih 50 m jer su tamo bolesna djeca. Ajde pustili me, stavila sam gaze na jaja i poslije dezinficirala ali sam ih bome spustila po stepenicama . Jebem vam bolnicu i tako svako malo s tim liftom a ne kuzim kako da bolesni ljudi dođu na odijele. Krilima
Muz kako nemas gdje parkirati otisao traziti parking i bila sam sam. I sad mene pita dr kako sam ja mislila sama doći na 4 kat. LIFTOM!!!!
22-2 AIH -
Lightblue, skidam kapu, otkad čitam i pratim forum, ti si heroj!
A za hranilicu preporuka za Peg perego tatamia, naša i odlična je. Može biti ljuljačka, hranilica, ima više položaja i umjesto pladnja se stavi i luk s igračkama. Top, top!
Tko je kod nas vidio i kupio isto je oduševljen
2019.🦄
2023.🦁
Mi smo koristili Hauck cini mi se da se zove sit n fold tako nesto i znam da smo ju u biti uzeli za stariju djecu dok jos nisu uspravno mogli sjediti jer se pomice naslon i dobra stvar je sto se jako lako sklopi i mozes ju nositi svuda sa sobom… to je nama bio dosta bitan faktor.. uglavnom, mislim da nije bila tak skupa ali sad se vise i ne sjecam tocno o kojoj je cifri rijec… sad imamo isto hauck ali bas drvenu i ona se ne pomice… ali meni osobno hauck kao brend se pokazao vrlo vrlo solidan.
Sto se tice Vinogradske, od nemoguceg parkinga do razrovane zgrade koja je kao labirint unutra, apsolutno bas stresno iskustvo isto prije jedno desetak dana… 😒
Lightblue ❤️ drži se. Znam da je teško. I vjerujem da ti je dosadilo čuti da ste borci i da bi htjela predah, ali stvarno jeste. Kad malo još porastu pa im budeš pričala koliko ste se borili za njih, bit će fascinirani :) hranilicu imamo FreeOn, neku jednostavnu. Isto ide u tri položaja, dobro nas služi. Cjenovno prilično prihvatljiva.
Mi smo danas drugo šišanje obavili 😅 prošli mjesec je bilo prvo šišanje, evo već je zarastao bio.
Duda evo savjetujte me. Kroz dan smo ju skroz maknuli, ali navečer ju nekad još zatraži za uspavljivanje. A žao mi ju maknuti ako mu treba za uspavati se, tak ju pljune za pol sata i spava bez. A bojim se opet da mu ne budu krivi zubi, jer su nam krenule gornje jedinice sad, probijaju. Jel okej mu ostaviti tak navečer još dudu ili je pametnije skroz maknuti pa da ju zaboravi?
Sortiraj odgovore
Najstariji