Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dalya
    22. Veljača 2024. 15:48

Pozdrav svima! 

Nakon iscrpnog trazenja koja kisobran kolica kupit, izmedu ostalog sam zavrsila i citajuci ovu grupu.
    Na kraju sam ostala skicnut i recepte i tako reko idem onda svima barem reci pozdrav od jos jedne curke rodene u rujnu 2023.

Nisam jos bas ulovila sve teme/ljude, no ako budem imala sto za nadodat u daljnjim razgovorima, budem… mozda nekom nesto dobro dode (kao meni).

• Tonkica1509
    22. Veljača 2024. 16:17

Krenem pisati komentar, već je 5 novih stranica izašlo 😂 nemrem vas pratiti, baš mi drago da nas se toliko uključilo.
    Dojenje noću - evo i ja sam već bila pisala o tome. Znam da se budi iz navike a ne iz gladi, ali dam mu sisu kad god traži. Mogu se na trepavice postaviti, on hoće sisu i gotovo. Za mir u kući i mirno spavanje, sisa it is. Nadam se eto da će sam smanjiti kad mu neće trebati. Dudu kroz noć ne koristi i neće tak da od toga tak ništ.
    Muž eto sve isto kao i kod vas. Voli ga, želi sudjelovati, ali nije snalažljiv i isto ponavlja "mama je mama". Ne pomaže što L plače čim me nema duže od 10 min.
    Ali slažem se sa svime, i mene jako iritira što sve moram najaviti, unaprijed pripremiti da bih na kratko izašla van. Fali mi malo života. S druge strane... Mi smo već dugo u braku i ja sam generalno bila stava da ne želim imati djece. Ovaj malac se dogodio 😅 i sad kad je došao, shvaćam da je ovo najljepše i najbitnija moja uloga ikad. I da me majčinstvo potpuno promijenilo. Po meni na bolje, jer baš ne trpim neka sranja i naučila sam se zauzeti za sebe (i njega). I da, jedva čekam drugo. Koliko god da mi je teško nekad i plačem od umora, ali očito sam isto s vama mazohisticama u kategoriji. Dogovor je da nađemo veći stan pa idemo na iduće. 

• Padakisa
    22. Veljača 2024. 16:21

Thinkpurple,nekad duze traje spremanje nego cijela setnja,ali ne odustajem😂
    Srecom je veci u vrticu i to ga muz ujutro odvede pa smo malac i ja solo i u miru
    A popodne ih oboje izvodimo van pa nam je lakse udvoje

• Unname13
    22. Veljača 2024. 16:56

Vidim da nas ima dosta iz Dalmacije.
    Odakle ste? Koje mjesto?
    Možda smo si i blizu, Možda se i znamo🤣

• Padakisa
    22. Veljača 2024. 16:57

Unname13,iz Splita!

• Unname13
    22. Veljača 2024. 17:20

Padakisa

Unname13,iz Splita!

Iz Sinja, blizu smo sj😅

• cordis00
    22. Veljača 2024. 17:25

Mi smo u Zagrebu, inace muz Ciovo, ja Kastela😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Unname13
    22. Veljača 2024. 18:30

Cordiso nedostaje li vam Dalmacija? Ne znam koliko ste dugo tu, ne znam doduše ni kako u Zg, znam da je u nas lifestyle ispijat kavu minimalno dva sata 😅
    Koristi li ko kakvu nosiljku
    Ja imam neku znj iz lidla, dobila, znam da ne valja, pa je ni ne koristim, a ne bi kupovala ergobaby ako ne znam oce li htjet nositi se😅
    Btw ja sam od kume dobila freeon sportska kolica. Super su mi, lagana, sklope se u čas. Sportski dio mi je kao satorsko krilo od ovih 3u1, imam bebetto premium, top izgledaju, ali stvarno im je mana taj sportski dio. Doslovno ja mislim da bi se dijete do prvog osnovne moglo vozit u njima 😅

• dalya
    22. Veljača 2024. 19:07

unname13

Cordiso nedostaje li vam Dalmacija? Ne znam koliko ste dugo tu, ne znam doduše ni kako u Zg, znam da je u nas lifestyle ispijat kavu minimalno dva sata 😅
    Ja imam neku znj iz lidla, dobila, znam da ne valja, pa je ni ne koristim, a ne bi kupovala ergobaby ako ne znam oce li htjet nositi se😅
    Btw ja sam od kume dobila freeon sportska kolica. Super su mi, lagana, sklope se u čas. Sportski dio mi je kao satorsko krilo od ovih 3u1, imam bebetto premium, top izgledaju, ali stvarno im je mana taj sportski dio. Doslovno ja mislim da bi se dijete do prvog osnovne moglo vozit u njima 😅

Ja jos uvijek gledam ta kisobran 😅 pa evo bas kad si napisala, koji je model freeona? Nikako se odluciti a od starijih su ostala ova 3 u 1 jer su stvarno super ali kisobran su totalno unistena i bila su neka nasljedena tako da su totalno dala svoje i sad gledam nova kupiti…

• Unname13
    22. Veljača 2024. 19:25

dalya

unname13

Ja jos uvijek gledam ta kisobran 😅 pa evo bas kad si napisala, koji je model freeona? Nikako se odluciti a od starijih su ostala ova 3 u 1 jer su stvarno super ali kisobran su totalno unistena i bila su neka nasljedena tako da su totalno dala svoje i sad gledam nova kupiti…

https://www.babycenter.hr/freeon-kisobran-kolica-lux-premium-blue-1046018.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTnZGTCImIWEpRLn7Ar7zgh77ocqMMwDn9gv3NFr0UTtYMBsCqFWaTxoCUQoQAvD_BwE
    Evo link 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.