Uh,prva mjesecnica dosla nakon 5 tjedana,trajala 17 dana i bila toliko obilna da sam u jednom trenu otisla hitno na pregled jer sam bila uvjerena da su nesto zaboravili unutra
Sve ostale normalne,i ciklus kao i prije trudnoce
Da počnem od zadnjeg jer je svježe.
Mjesečnica točno dva mjeseca poslije poroda. Obilna, evo tek sad pet mjeseci kako sam ju ponovno dobila mi se čini da je malo manjeg intenziteta ali nije toliko bolna kao prije.
Kišobran kolica Metro+, nama super ali relano druga nemamo pa ne znamo ni kakva su ali ono što mogu reći da dosta žena koje su friške po pitanju djece budu oduševljena kako su mala, lagana i praktična kolica.
Prijateljice e tu sam imala malo drugačiju situaciju nego dio vas. Ja sam bila ona jedna koja nije imala djecu kad su sve moje prijateljice imale pa sam izvisila zbog toga. Počelo je tako da me jednostavno ne zovu jer kad dožu kod mene djeca im nemaju zanimaciju (kod mene nije bilo igračaka) pa vise po roditeljima, kad ja dođem kod njih opet ista stvar. Za šetanja po parkovima su birale druge mame koje imaju djecu iako sam ja rekla da meni ne smeta što idemo u šetnju u 4 popodne na dječje igralište. Jednostavno nisam bila zanimljiva više. Srećom i dalje mi je život ispunjen s par ljudi na koje uvijek mogu računati ali isto tako sam razočarana jer nema ljudi s kojima sam praktički odrasla.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Jako mi je žao, što ste većina imale slične situacije s prijateljicama. Kad sam ja imala 17 godina, tadašnja najbolja prijateljica je ostala trudna. 4 razred srednje sam ja završila za nju (doslovno 😅), prije poroda sam došla i oribala joj kuću, nakon poroda nastavila bit podrška. Iako sada vidim da nisam razumija težinu majčinstva tada, ali nismo se razišle, bez obzira šta nas je život odveo na različite putove, ja opusteno na sezone, uživanje, a ona u brak i pelene😅 (sad je ona ta koja uživa malo više)
Poanta svega je da vam onda nisu to ni bili pravi prijatelji, mislim ne moram vam ja to govorit, znate i same naravno.
Znam da boli i da se čovjek razočara, ali jbat ga. Sve ima svoje zašto
Muž u našoj situaciji htio ne htio mora biti uključen maksimalno. Moja mama još uvijek radi, svekrva je u mirovini ali joj se zaredale nenadane operacije i jedva sebe nosi pa ju ne želimo još i čuvanjem dečki zamarati.
Ja još živim u iluziji da će sve biti lakše kad propužu i prohodaju jer se nadam da ih neću toliko morati nositi. Nisu navikli na ruke ali svejedno to je stalno prenašanje s jedne strane na drugu. Te odnesi u kuhinju za doručak pa u dnevnu na podlogu pa u dječju presvuci pelenu pa u dnevnu na podlogu pa u dječju na spavanjac i tako u krug puta 2.
A kao zabrijala sam da će me slušati i da kad kažem dođi da će doći zamnom pa će mi biti lakše.
Moje psihofizičko stanje je njihova prva 3.mj bilo užasno. Toliko da se toga ne želim prisjećati. Čini mi se da su stvari krenule na bolje puno brže nakon što su oni napunili 6.mj.
Daleko smo od savršenog ali smo/sam puno bolje nego prije. Teško je. Mi smo se 7 godina mučili za njih i imam osjećaj da smo se toliko koncentrirali na to da nam na kraj pameti nije bilo ni da razmislimo što će biti kad oni dođu, što to znači za naš život do tada i za nas.
Noćno hranjenje ne mislim izbacivati dok oni sami to ne naprave iz samo jednog razloga. Sve što sam htjela napraviti prije nego što su oni odlučili da je vrijeme ne da nisam uspjela nego mi se obilo o glavu. S ovim kako bude.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
afrodita060606@gmail.com
Jako mi je žao, što ste većina imale slične situacije s prijateljicama. Kad sam ja imala 17 godina, tadašnja najbolja prijateljica je ostala trudna. 4 razred srednje sam ja završila za nju (doslovno 😅), prije poroda sam došla i oribala joj kuću, nakon poroda nastavila bit podrška. Iako sada vidim da nisam razumija težinu majčinstva tada, ali nismo se razišle, bez obzira šta nas je život odveo na različite putove, ja opusteno na sezone, uživanje, a ona u brak i pelene😅 (sad je ona ta koja uživa malo više)
Poanta svega je da vam onda nisu to ni bili pravi prijatelji, mislim ne moram vam ja to govorit, znate i same naravno.
Upravo tako, to nisu ni bili prijatelji ali svejedno čovjeku bude žao. Mislim ove moje prijateljice nisu u potpunosti nestale iz života ali viđenje po rođendanima par puta godišnje mi nije druženje.
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
afrodita060606@gmail.com
Upravo tako, to nisu ni bili prijatelji ali svejedno čovjeku bude žao. Mislim ove moje prijateljice nisu u potpunosti nestale iz života ali viđenje po rođendanima par puta godišnje mi nije druženje.
Ma da imam I ja takvih "prijatelja".
U tišini smo se razišli, ali imamo sličan krug ljudi, pa eto naletimo jedni na druge tu i tamo. Iz neke pristojnosti porazgovaras i to je to. Neka ih šta dalje od mene, dođu mi kao svekrva🤣🤣
Pahuljka moja je stigla 8tj nakon poroda. Ne sićam se jel mi ta prva ili druga bila krvoproliće. Ostale su relativno oke. Meni su i prije bile obilne. Ciklus mi se skratia sa 25 na 21 dan.
Unname13 mene kad su odlučili ostavit u bolnici dopala soba u kojoj ne radi klima. A ja nisam ljetni tip. A nakon poroda jedni kažu pali klimu, drugi gasi, otvori, zatvori prozor.
Buhaca mi nismo klimu palili, zbog beba, nešto minimalno
I zadnji dan smo skuzile da možemo one "roletne" spustit
Eh da nam je bar neko reka🤣
Znam da sam izgledala ko nenormalna
Iz tuša izađem mokra. Užas
Buhacami nismo klimu palili, zbog beba, nešto minimalno
I zadnji dan smo skuzile da možemo one "roletne" spustit
Eh da nam je bar neko reka🤣
Znam da sam izgledala ko nenormalna
Iz tuša izađem mokra. Užas
Ja sam već tamo boravila tako da sam znala. A klima nam nije radila u sobi u kojoj sam bila prije nego sam rodila. Ja i cimerica bi išle ns gostovanje u sobu do
Sortiraj odgovore
Najstariji