Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    16. Veljača 2024. 12:12

I mislim da ću stisnuti zube i izbaciti dudu. Najčešće ju kroz noć pljune i tamo negdje ujutro se krene meškoljiti pa mu dam, pa opet pljune i onda tako u krug. Nema smisla. Možda će kenjkati koji dan ali mislim da može bez dude, zaspao je bez nje masu puta. Držite fige 😬😬

Karamela22
    16. Veljača 2024. 12:35

Nove članice ako želite staviti ovaj pokazivac dole da znamo koliko vam beba ima mj. Jer malo je teško sve to pratiti (barem meni) 
    Kliknete na bilo čiji pokazivač da vas prebaci na tu stranicu. 
    Odaberete baby and child age
    Odaberete ruler i kliknete next 
    Odaberete slider i kliknete next 
    Upišete neko ime i stavite datum bebinog rođenja. Kliknete next 
    Kopirate bbcode. Imate opciju tamo Copy da ne morate označiti same. 
    Na missmama odete na svoj profil. Na dnu je polje potpis. 
    Tu zalijepite taj bbcode.
    I to je to. 
    Nadam se da sam ok objasnila. Ako nešto nije dobro nek me neka mama ispravi ☺️

• Buhaca
    16. Veljača 2024. 12:38

cordis00

Buhaca

Mi smo jučer krenuli sa okretanjem trbuh leđa, još je to po principu zec mrkva ali smo krenuli. Puzanje kao puzanje još nije krenilo ali joj je guzičica u zraku ko signalna kutija pa joj ja dam rukama oslonac da se odgurne. Podlogu obiđe u svim smjerovima. Košaru smo jučer isto službeno umirovili jer joj premala. Na sportski dio se i ona i ja još privikavamo. Fizijatrica je rekla da naslon možemo podić na 45stupnjeva.

Koliko je tvoja stara? Jel 6ipo?
    Ma ja isto nikako da to sportsko stavim, al njoj je kosara bas mala. I duzinom i sirinom. A ionako kad smo vani ju izvadim u ruke jer je nezadovoljna, al bilo bi lijepo bar kratko da bude u kolicima i miruje😅.

Kako dajte vodu svojima? Ja sam dobila od nuka kljunasicu od silikona, mekanu. Al moja bas ne zna ni na bocicu, kamoli to. Danas sam joj dala na kraju na casu. Mogu i na zlicu, al to daje stvarno dugo. Samo bi htjela da malo cugne i ok. Evo od danas opet krecemo s papanjem, sutra cu joj probat dat jabuku. Koju sortu dajete, koja nije kisela kad se skuha?

6i po. Kipila je jadna iz kosare a voli bit u kolicima tako da sam morala. Sad su kolica laksa za nositi

• Buhaca
    16. Veljača 2024. 13:13

Karamela22

Nove članice ako želite staviti ovaj pokazivac dole da znamo koliko vam beba ima mj. Jer malo je teško sve to pratiti (barem meni)
    Kliknete na bilo čiji pokazivač da vas prebaci na tu stranicu.
    Odaberete baby and child age
    Odaberete ruler i kliknete next
    Odaberete slider i kliknete next
    Upišete neko ime i stavite datum bebinog rođenja. Kliknete next
    Kopirate bbcode. Imate opciju tamo Copy da ne morate označiti same.
    Na missmama odete na svoj profil. Na dnu je polje potpis.
    Tu zalijepite taj bbcode.
    I to je to.
    Nadam se da sam ok objasnila. Ako nešto nije dobro nek me neka mama ispravi ☺️

Hvala

Mia2023
    16. Veljača 2024. 17:39

Baš ste se lijepo raspisale, pola sam zaboravila naravno.
    Lightblue bravo za malce! Ja bi to isto proslavila bocom, a ne čašom 🤣
    Thinkpurple joj sad i to. Evo ovo beka bude zadnje i da krene sve na bolje!
    Voće i povrće ja ili dajem naše domaće iz vrta ili kupim u bio bio. Suho voće/žitarice uzimam u dmu one dm bio. Kašice voli jesti, ali za sad blendano samo. Za komade nije bio zainteresiran pa sam prestala nuditi, probat ću ponovo za par dana 
    Kolica prešli smo u sportski dio, nagib 45 kad je budan, nulti spavanje i sad se voli voziti. Košaru nije nikako volio.
    Jaje mi ga još koristimo i još ćemo neko vrijeme, ima još za produžiti, ali planiram kad bude sajam uzeti neku sjedalicu za kasnije. 
    Zubi nemamo ih još, ali imamo od danas bijeli točkicu na donjoj desnoj jedinici tako da se nadam uskoro 🤞
    Okretanje počeo se okretati sa trbuha na leđa napokon 😅
    Puzanje ništa još, ni ne pokušava. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Pahuljka
    16. Veljača 2024. 19:05

Za malce koji su vec smocili guzove u bazenu u cemu su bili, pempas odn one kao gacice ili ste ipak i neki zastitni kostim ? Nece biti na suncu, zatvoreni je bazen ali brijem da ce manje proci hlora/bakterija kroz neku zastitu kvazi kupaci 😂 i svaki savjet za kupanje na bazenu ili tipp je dobrodosao, sta ponijeti, i na sta obratiti paznju. To ce nam biti prvo umakanje gudiTa.

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Tonkica1509
    16. Veljača 2024. 19:47

Isto glasam za Babylove pelene za kupanje ☺️ nama su super poslužile. Uzela sam ih sa sobom dosta pa čim smo izašli iz bazena presvlačila u suho. Nismo imali problema s klorom ni ničim :) samo sam ga navečer dobro namazala Pavlovićevom cijeloga da se svjetlucao, da mu ne bi bila suha koža.
    Uz to smo u Dechtalonu kupili žuti šlaufek za bebe, provuče se kroz noge i stvarno je uživao u tome

• Petrica_92
    16. Veljača 2024. 20:37

Pahuljka mi samo pampersice za kupanje nosimo, i rucnik s kapuljacom. Tusiranje prije i poslije bazena, prije s pampersicom, poslije bez. I onda doma pavlovicevu. Random Savjet: nemoj bebu drzati preblizu vode glavicom, ako nesto vole, to je piti slatku kloriranu vodu, barem po uzorku djece na beba ribama  😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Pahuljka
    16. Veljača 2024. 20:58

Zene zakon ste, najbrze i najbolje 💪🏼 Koju armiju smo ovdje okupile nismo ni svjesne. Hvala 💕 
    Planiramo umocit gudiTu poslije vikenda, jer ipak je tad najveca guzva a izbjegla bih sto vise virusa a opet i da se zabavimo. Mala bas voli vodu i nadamo se nekom vidu opustanja 😂😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Unname13
    16. Veljača 2024. 21:46

Žene, cure, mene zanima jeli možda još ko panicar kao ja? Osobito vi koje ste prvi put majke.
    Znam da djecu ne treba uspoređivati, ali ne mogu se oteti tomu. Od prije mala npr već pljesce i ponavlja bravo (rođena kad i moja, iano je moja uranila 3 tjedna), a mojoj se omakne mama kroz plac😅
    Sve motrim, sve pratim, pa naravno odem na slavni gugl, pa se dodatno izludim.
    Tipa ja svoju učim pljeskanje, imam osjećaj da će mi pas prije propljeskat nego ona😅
    Znam da je još mala, znam da previše ja očekujem i samu sebe izludujem, ali nekako bi mi bilo lakše da nisam sama.
    Strah me da ću prvu godinu djeteta provest u neizvjesnosti i strepnji, a s drugu stranu da ću se možda opustiti, pa neke stvari i zanemarit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.