Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    runolist
    15. Veljača 2024. 12:56

Kupanje i kod nas u kadici u boravku. Tu mi ne pravi dramu, voli kupanje. Lupka nogicama pa se prolije. Ja uglavnom stavim malo vode, do polovice tijela kad je polegnem i onda prelijevam rukom, tad se manje prolije. I prije nego je polegnem u kadicu je okrenem da vidi vodu i nogicama tapka po vodi da se privikne.

Nama je skoro svaki put procurila pelena do leđa pa sam je prije cca mjesec dana pocela sama prat pod tusem ili nad umivaonikom. Uzmem je lijevom podlakticom preko njenih prsa, drzim rukom onako ispod njenog desnog pazuha i tako pod vodu. Puno lakse i brze mi je tako nego cistiti vaticama ili maramicama kad je kaos. Sad je uglavnom tako operem poslije svakog kakanja, brze mi i jednostavnije.

• Tonkica1509
    15. Veljača 2024. 12:56

Kupanje mi smo dosad onaj umetak za kadice (ona ko ležaljka) u veliku kadu stavili i tak se kupamo jer smo nas dvoje dosta često sami navečer. I unatoč tome napravi poplavu jer je divljak, al ajd nije strašno. Ima patkice koje obožava, ima ono neko čudo iz Pepca što svira i stvara sapunicu od gela tako da mu je kupanje doživljaj dana. Ali krenuo se sad dizati iz tog umetka pa sam na standby, kad se posjedne će samo u kadu i bok.
    Puzanje - krenuoo. Kombinira na sve četiri, povlači koljena prema sebi pa malo ruke pomakne pa opet koljena. Gusjenica stil. Ako nešto jako hoće dođe do toga vojnički, ali se puno više diže na koljena. Valjda je to ok. Još je to u početcima i zato nam je spavanje 💩💩💩 stalno se budi. 
    Al ajd sad nam je dan okej, odspava po sat i 40 jednu dremku. Imamo ih većinom 3

Lightblue
    15. Veljača 2024. 13:47

Mi od kardiologa i sve se začepilo. Nema operacije za nikoga. Popih odmah čašu crnjaka.
    Kupanje je u kadici na zidiću. Odnosno imam najmanju moguću kadu i bočno uz nju je zidić na koji mi taman stane kadica za bebače. Tako da mi to sami odrađujemo od početka. Napomena mi se kupamo 2* ili jednom tjedno,prebrišem ih. Ne smijemo se razboliti a nekako mi to kupanje po zimi nije drago. 

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Afrodita06
    15. Veljača 2024. 14:47

Netko je pitao za četkice za zube.
    Trenutno imam Chicco četkice za zube, dobili su ih na poklon. Slijedeće im kupujem Curaprox. Te i mi imamo i odlične su mi pa ću te i njima.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• Buhaca
    15. Veljača 2024. 15:10

Lightblue

Mi od kardiologa i sve se začepilo. Nema operacije za nikoga. Popih odmah čašu crnjaka.
    Kupanje je u kadici na zidiću. Odnosno imam najmanju moguću kadu i bočno uz nju je zidić na koji mi taman stane kadica za bebače. Tako da mi to sami odrađujemo od početka. Napomena mi se kupamo 2* ili jednom tjedno,prebrišem ih. Ne smijemo se razboliti a nekako mi to kupanje po zimi nije drago.

Super vijesti 🥂

• Buhaca
    15. Veljača 2024. 15:21

Čarapice! Ili joj se urežu, ili ih skine ili ispadnu same. Imate vi takvih problema. Svakako ih sažvaće, nožni prstići su joj omiljena grickalica. S obzirom na kilažu dobro da ih može i dohvatit. Imali smo 9kg i 74cm na sistematskom sa 6mj. Lavica je upravo zaspala u kavezu i po prvi put na stomaku. 

• Buhaca
    15. Veljača 2024. 15:47

Miracle2023

Lightblue odlicne vijesti, vjerujem da ti je sad puno lakse 🥰
    .
    Buhaca bravo za kupanac, mi jos uvijek cekamo tatu da dodje s posla, ako ne dodje na vrijeme, nis od kupanca. Moja je tolko nervozna popodne da ja ne stignem pripremiti za kupanac sve jer moram nju nositi okolo tako da bi to kod nas bila opca katastrofa.
    Mi se kupamo 2x tjedno, kadicu donesemo u dnevnu na pod, poplavu poslije pobrisemo. Isto mi se trga iz ruku, jedva cekam kad ce samostalno sjediti pa ce valjda biti lakse. Voli vodu i kupanje, ali ne voli sve ono poslije.
    .
    Muku mucimo sa spavanjem. I ono malo sto je spavala, sad se toliko opire da ju jedva uspavam kroz dan, i to bude u svakakva doba. Dere se cim vidi da se sprema spavanje i toliko se dere da se ne moze smiriti, a tako naravno da ne moze zaspati.
    Po noci se isto stalno budi. Ritma nikakvog.
    Bit ce bolje valjda 😎

Bit ce bolje. Mi svako veće imamo šou program. Stavim je u krevetic em joj se razveže jezik em dobije odjednom abnormalnu količinu energije pa se vrti, bacaka, baca dude, divlja zvijer i tako nekih pola sata i onda zaspe. Namercila se na ovcu evana on joj je čini se sljedeći na udaru. Srećom nije naučena na ruke, nosimo je ali ne pretjerano, malo turneja po stanu malo da se zaigramo i nazad na podlogu. I bez toga ima dana kad su mi ruke na autopilotu, a leđa su već odavno u banani. 

• Petrica_92
    15. Veljača 2024. 15:58

Mi malu kadicu u veliku kadu od prvog dana. Tih 5-6 min kicma prezivi. Nekad samo ja, nekad sam muz, najcesce oboje. Postaje mu premala (imamo twistshake), ali nemamo alternativu za sad.
    Probali tusiranje, meh, probao se kupati sa mnom u kadi, to je bilo bolje! Ali posto se kupamo svaki dan, to se meni ne da 😂

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Pahuljka
    15. Veljača 2024. 18:08

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
    Jedan od onih dana kad preispitujem postojanje na ovozemaljskoj kugli i svaku odluku da imam dijete.
    Uuuuuubila me u pojam sto sinoc sto danas a same smo 24h jer nam je tata u dezuri. 
    Doslovno kad ustanem crno mi pred ocima od umora. A da ne pricam da mi zuji u usima njeno kenjkanje i onaj svima dobro poznati neartikulisani zvuk kojeg ne mogu ni napisat. Uzas 😫😫

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• cordis00
    15. Veljača 2024. 19:34

Lightblue ajme bas mi je drago! Cestitam! Konacno dobre vijesti i vama❤️.
    Pahuljka joj zao mi je, al jos malo i bit ce puno bolje! Negdi cim se podjednu odjednom to krene munjevito, kao drugo dijete, budu zadovoljniji jer i puzu u to vrijeme i imaju vise zubiju i jedu bolje i kuze stvari vise, a i tad produ (krace) tu drugu regresiju i bolje i spavaju i sve. Preporod. Stvarno je najgore proslo; al vjerujem da je tesko. I ja brojim cesto minute do dolaska muza s posla. Pogotovo kad skupimo stariju iz vrtica pa idemo nas tri na igraliste pa zongliram izmedu male koja mrzi kosaru i oce u ruke (11.4kg!) i velike koja oce da idem s njom kopat u pijesak😅.
    Kupanje pa ja kupam malu sama, moja mrzi kupanje i vristi cijelo vrijeme😂. U kupaoni jer nam je najtoplija, ja stavim na kadu previjaliste i tu je dobro nasamponiram i onda prebacim u kadicu koja mi je na podu pa cucnem i tako ju perem dok vristi, kratko traje pa ajde i onda je vratim na previjaliste u rucnik i odnesem u sobu obuc. Bit ce lakse kad se posidne, onda cu je stavit u kadicu u kadu da se brcka ako zavoli i isprat tusem na kraju. Veliku tusiram i ona mrzi glavu mocit pa pocne bjezat iz kade. A i nju sama kupam. Prije smo muz i ja sve skupa, al nekako je lakse kad ja malu sama u miru, a i veliku dok je muz s malom.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.