Gelovi i zubici alkohol u Dentinoxu je iskljucivo koristen tokom ekstrakcije kojom su se extrahovali aktivni spojevi iz kamilice. Dakle prije pripreme gela radila se extrakcija uz pomoc alkohola da bi se izdvojio aktivni princip kamilice a koji ce kasnije biti dio gela. Tako da ga nema direktno u gelu nego je bio pomocna supstanca prilikom obrade kamilice. Ima i secer u obliku Xylitola i Sorbitola a koji spadaju u neutralne secere i ne izazivaju karijes. Ja se vodim onim kolika je steta u odnosu na dobit a u ovom slucaju zanemariva jer je to tek jedan sloj gela na desnama, a pomogne jer ima lokalni anestetik koji djeluje instant. Uz pravo doziranje (2x dnevno) ne moze odmoci. Osim toga ima i Kamistad Baby takodje sa extraktom kamilice ali bez alkohola i secera, nesto slicno Gengigelu ako se ne varam (jer njega nema na De trzistu ). Iskreno ja imam oba ali vise puta posegnem za Dentinoxom jer od njega bas vidim brzo efekta dok Kamistad tako tako upravo zbog anestetika.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Hvala pahuljka, bas si lijepo sve objasnila😊.
Uh ja nez sta rec za svoju, ima li kraja ovom skoku. Stvarno napreduje svaki dan dosta, vide se promjene, al ta njena glad, po noci sad stalno doji pa valjda sigurno i 4 puta i bas prije nego krene plakat se ajmo rec poluprobudi i ode na bok i trazi sisu i pocne vuc dudu i kad skuzi da nista ne izlazi iz nje, krene bas deranje😂. Sou.
👩33g👨33g 👧👧👶
Thinkpurple, moja se i dalje vozi u jajetu, naprijed s muzem; znam da nije najsigurnije, al sta da kazem, drugacije ne stanemo, ne zelim da su njih dvije same iza. Gledamo za kupovinu veceg auta, gdje cu ja stat iza s njima, do tad ce bit u jajetu.
A da kupis prostranije jaje pa da se sta duze vozi u njemu i prodas ga kad ga preraste?
👩33g👨33g 👧👧👶
Hvala pahuljka, bas si lijepo sve objasnila😊.
Uh ja nez sta rec za svoju, ima li kraja ovom skoku. Stvarno napreduje svaki dan dosta, vide se promjene, al ta njena glad, po noci sad stalno doji pa valjda sigurno i 4 puta i bas prije nego krene plakat se ajmo rec poluprobudi i ode na bok i trazi sisu i pocne vuc dudu i kad skuzi da nista ne izlazi iz nje, krene bas deranje😂. Sou.
I D isto. Progutala bi dudu kad krene vuc a kad joj se zivac digne i skonta da ne izlazi mlijeko mislim da cuju i sve komsije 😂 i isto 3-5 x jede a flasica npr… Upravo cekam prvo budjenje, pokusat cu s dudom al sam si vec pripremila flasicu jer mi jos nikad nije uspjelo da je vratim nazad u san bez da jede. A dusa mi spava.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Mi smo gledali Joie ispin 360, mislim da cemo ju kupiti kroz mj-dva. Jaje nam je za sad ok al s obzirom na to da je veci ocekujem da ce mu biti lakse prijeci u as prije bilo kakvog duljeg putovanja (ak odemo negdje za uskrs nor)
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Mi smo uzeli Cybex Sirona GI 360. Jako smo zadovoljni. Kak smo puno u autu i često odemo kod svojih, što je sat i pol vožnje u jednom smjeru, brzo smo napustili jaje jer mu je baš neudobno bilo. Sad uživa ko gospodin, razvali se i spava. Vozimo ga iza suvozačkog mjesta.
Sviđa mi se kod ove as što je užasno stabilna, nemreš ju nikako pomaknut i kaj ima opciju da se zavali, tak da ne sjedi uspravno u vožnji
Ajme, cure, nema me dan i pol, koliko stranica
Odgovarati ću ono što se sjećam, ili po temama. Ako sam nekog zaboravila, pitajte ponovo.
Takica - ma on je kronični ne-jedač, a spavanje je tak tak. Iskreno, nakon što smo uredili dnevna spavanja (nakon onog s 3-4 mj kad po danu ni 1h nije spavao) ja sam toliko zahvalna da se neću uopće buniti i ova noćna preživljavam. Ne znam koji mu je vrag sad, ovo je gore nego regresija koju nismo ni doživjeli. Znaci doslovno svakih 45 min-1h buđenje za guranje dude. Izbijaju mu gornje jedinice (plus možda dvojka), ali to je već 2 tj, a ovo je ovako 7 dana. Pahuljka - hvala za objašnjenje Dentinoxa, dosad nisam ništa mazala, ali probat cu. Mozda malo odspavam u komadu.
Noćno hranjenje - netko me pitao kako smo ga izbacili. Stvar je u tome što mislim da on nikad nije ni stekao naviku uspavljivati se hranjenjem. On je jako sitan, sad ima skoro 8 mj (6 i pol korigirano), a sa 6 mj je imao 6.4kg. Mislim da nije dobio više od 300g otad. Zato mu nisam skroz ukinula nocno hranjenje. Uglavnom imamo jedno, nekad izmedju 2 i 4 ujutro. Ovo koje je zadnjih 7 dana u 6,6:30 računam pod prvo dnevno jer nakon toga više ne zaspi, nego tad počinje dan po novom (dok meni duša spava i plače istovremeno). Ugl, sa 4 mj smo imali oni zezanciju s averzijom bočice i tad sam naišla na onu knjigu. Da ne duljim, u njoj piše da je strogo zabranjeno tzv feeding-to-sleep. Ja sam ga aktivno prestajala hraniti svaki put kad bi poceo spavati na bočici. Isto tako i noću, nema spavanja. Guram dudu i čekam dok ne bude dovoljno gladan da ga to ne smiri (to obično bude oko 2,tad krene i cmakati ustima i okretati se po krevetu bez smirivanja). Onda ga uzmem, promijenim pelenu da se još malo razbudi i nahranim. Dotad je prošlo već bar 6h od zadnjeg jela tako da bez problema pojede 150-200 ml. Ukoliko krene kunjati opet isto, nježno ga dozivam po imenu ili po nozici lupnem da otvori oči i razbudi se. Ako ne ide, izvučem flašicu. Ako je jako gladan počne plakati pa mu je vratim. Tad se već i on pokušava održati budnim. Onda ga podrignem, ponudim još 1x i, ako opet krene kunjati, maknem je. Gurnem mu dudu. Dotad se ugl već fino najeo i samo se nasmije, zatvori oči i zaspi.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Nastavak :
Poanta je da nema povezivanja hranjenja i spavanja, tj da jedno nije uvjet drugome, ako beba nije gladna. E, sad, ne znam kako to preslikati s dojenjem (izvući sisu 🤔?). Ugl, mi smo to dosta rano uvježbali tako da ni nema plakanja ako ne jede. Još da mi je to postići s dudom... 😔. Tješim se da mi manje nocnog sna oduzme guranje dude nazad nego cijeli proces hranjenja.
Buhaca - lažno kašljanje? Ajme, ja sam mislila da samo moj to ima. Krene kašljati i onda se smije kad dobije našu pažnju.
Separacija - kod nas nista posebno, imam osjećaj da smo to prošli prije 2 mj kad se doslovno iz vidokruga nisam mogla pomaknuti. Neki dan je ostao sam sa svekrvom na 1,5h i bilo je ok. Jedino kaj je razvio neko visokotonsko vikanje kad me dulje nema u sobi, jadni susjedi. Frekvencija rezonira sa šišmišima.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
https://www.ljekarne-dvorzak.hr/?s=babytol&post_type=product&dgwt_wcas=1&fbclid=IwAR0YcsjIMpbiTAehN8Kiq9xcQn8vcRg4AKm-lmzGJSSp412HLNsKpkTguYE_aem_Aec0a1LQV1OMnNmDDf95unS6WTeg7sSZ1e4dCGEX0k0KqQXEnXnnmtBi9MVq_Hj7-tMy58OqLqHuFZoa2_BjAXLe
Nocno hranjenje za sad uspjeva bez, a sto kaze Ally to iza 05 ujutro racunam u dnevno iako ja svoju trudim se da uspavam bar do 7. Isto sam od 2 mjeseca jos dok je vecinski dojila odvojila hranjenje i san jer sam skontala da spavanje na dojci traje max 20 min i onda sve ispocetka.. tako da uglavnom po danu jede iza budjenja. U 90% slucajeva je tako. Ne mogu reci da se nekad ne zalomi i pred samo spavanje ali to ukljucuje podrigivanje ev presvlacenje i onda uspavljivanje.
Skok isto kao Cordiso… regresiju sam osjetila onu sa 4 mjeseca jer je to bilo prezivljvanne sa dnevnim spavanjem po 15 min i bas puno placa… a ovaj skok sa 6 mj odnosno 30 nedelja je noc pokvario totalno… ponekad se na 1000 tom dodavanju dude zapitam sta mi je uopste trebalo da je navikavam na dudu..
Autosjedalica kako je nasa ona od 0-36 kg i 360stepeni od pocetka je kombinacija jaje i AS. Stim da jaje je bas nervira.. zasto pojma nemam dal zato sto je nize postavljeno u automobilu u odnosu na sjedalicu pojma nemam. Uglavnom je u sjedalici jaje samo kad idemo na vakcinaciju ili kad sam sama sa njom u autu za preglede pa mi lakse na suvozacevo da je stavim.
Mrak da li jos uvijek imate upaljeno nocno svjetlo? Meni muz imam poprilicno dioptrije i kako sa ugasila nocno svjetlo, on kad ustane da je uzme ili slicno ziv se polomi po sobi🤪😂😂 sjetila sam se jedne od vas cini mi se bambizg da je pipala gdje beba i sta su noge i glava😂
Kupila sam onog medu u DM sto svijetli u vise boja i super je ali brzo ode baterija.. moja nikako ne voli mrak. Npr izlazak iz zgrade kroz garazu a da je sama u sjedalici iza je dreka samo takva.. cim izadjemo smiri se pa sam skotala da se moze voziti i sama nazad. Nase auto je vece i ima 3 sjefista nazad tako da ima prostora.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji