Hvala cure ❤️ stvarno ne znam. Nikad nije bas tako 4 dana cvilio i plakao. Javim ako nešto izbije 🥲
Moj trenutno vida samo mene i muza pa ne znam. Idemo za blagdane kod obitelji pa ćemo vidjeti.
Taman pisala kako je sve super i onda sve otislo k vragu. I starija se budi vec dvi noci. Danas sam skuzila zasto, ocito se kuhala viroza neka, nosic im je procurio, starija malo i kasljuca i ima blagu temp, al je sva kenjkava i nisam ju slala takvu u vrtic pa se sad zali sta nije isla u vrtic. Upravo mi obje spavaju, jer su umorne i nikakve. Srecom mi je bas sad dosla ikea dostava. Inace ne znam kako bi do garaze otisla s njih dvi takve🙉. Nadam se da ce bit nesto kratkotrajno, sutra planiramo put mora🫤.
Zao mi je za sve vas koje imate bolesne bebace bas sad il mia za koronu. Ma samo da tata bude dobro, a i vi, vec cete se okupit. I mi se veselimo druzenju, a isto moze sve propast ako obje zakure i maloj opet ode na pluca. Veselo.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Karamela hvala za info!
Danas je i mama dobila temperaturu i pozitivna je tako da veselo 😭
.
Cure od danas se može kupiti knjiga Beba za stolom. Znam da ju je thinkpurple spominjala.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo nam i 2.zubic 🦷
Kolko vristi zadnjih par dana, ocekivano. I kakica je sva sluzava od slinjenja.
Mia evo i mi u iscekivanju korone… muzu danas javili da kolega iz ureda ima, svekrva i sogorica od jucer cekaju jer su isto bile u kontaktu, tak da cemo se svi na badnjak i bozic testirat i ak je netko pozitivan otkazuje se sve, a ak je negativno se skupljamo.
Ista stvar ko i prosle godine 😩
Ja jos nemam ni advetski vijenac, a kamoli ostalo bozicno… starija je i dalje bolesna, kaos je totalni…
Kako svaku noc povraca samo perem sve zivo, umjesto bora okitit cu stalak za ves 😩😩
.
Danas mi je rodendan, castim vas virtualno bar s cugom po izboru 😉🍹🍷🍸🍾
🎉 Sretan rodjendankoooo, sve najljepseeeee 🎉
Zao mi je sto vas je to snaslo, ali festa pobjec nece. Kad tad dobro nadoknadite, razloga uvijek ima💕
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Thinkpurple - sretan ti rodjendan, nek starija što prije ozdravi! I čestitke na zubicu.
Evo mi smo u komi već 4 dana. Svo troje imamo koronu, prvo je satrlo muža i bebača, a sad je meni najgore (al sam ja zadnja i dobila). Bebaču je prva noć bila baš koma, rasla mu je temp svaka 2h na 38,8, bas sam se prepala. Jadan je sav stenjao dok mu raste temperatura. Jedina "pozitivna" posljedica je da je konačno normalno jeo dok je bio bolestan. Sad mu je hvala bogu bolje, pa je opet sve zanimljivije od hranjenja. Ja sam pretučena, stalno negdje sa temp iznad 39C, ako ne popijem Neofen na 4h. I sve me boli. Nema veze, nek je samo njemu dobro. Nadam se da ćemo do Božića svi bit bolje.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Evo nam i 2.zubic 🦷
Kolko vristi zadnjih par dana, ocekivano. I kakica je sva sluzava od slinjenja.
Mia evo i mi u iscekivanju korone… muzu danas javili da kolega iz ureda ima, svekrva i sogorica od jucer cekaju jer su isto bile u kontaktu, tak da cemo se svi na badnjak i bozic testirat i ak je netko pozitivan otkazuje se sve, a ak je negativno se skupljamo.
Ista stvar ko i prosle godine 😩
Ja jos nemam ni advetski vijenac, a kamoli ostalo bozicno… starija je i dalje bolesna, kaos je totalni…
Kako svaku noc povraca samo perem sve zivo, umjesto bora okitit cu stalak za ves 😩😩
.
Danas mi je rodendan, castim vas virtualno bar s cugom po izboru 😉🍹🍷🍸🍾
Sretan ročkas 🎉🎉🎉🎉🎉
Curke koje su bolesne, držite se ❤️ tješite se da sve prođe pa i to ❤️
Thinkpurple sretan rođendan! 🤗🥰 i čestitke na zubićima 😁 Ma i meni se čini da je ima na svakom koraku 🤷
Cure koje ste bubane drži te se. Vjerujem da vam nije lako i još brinuti o malim bebanima.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Thinkpurple sretan ročkas :)
A ostalima brzo ozdravljenje. Baš svi bolesni ove zime
Thinkpurple sretan rockas, nadam se da uzivate u danu! :)
Nama se u novoadaptiranom stanu pojavila vlaga u spavacoj sobi, sva sam jadna 😭 srecom maleni vise ne spava kod nas, kad sam vidjela plijesan smucilo mi se
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Bok svima, jedva da vas pratim u zadnje vrijeme aliii evo me! Kod nas sr isto zaredalo sve ikad. Mala ima regresiju sna (inace uzasno spava po danu i jaaaako se tesko uspavljuje), skok 19.tjedan i prehladu. Muz isto bio prehlađen, sad ona. Sva sreca nije ni korona ni nista strasnije iako su moji roditelji isto fasovali koronu.. bas puno zarazenih opet ima.
Ja sam oke, jedino isto od Bozica ni B. Nijedne kolace, kekse, nista nisam stigla napraviti. Pokusat cu ovih dana ali od njezinog nespavanja jednostavno ne stizem bas nista.
.
Moramo promijeniti te rutine spavanja itd. Kako vi uspavljujete bebe? Moja nece dudu pa je to otezavajuce. Ugl zaspe nunanjem na rukama ili na cici. A teska mi je i jednostavno ne mogu tako vise...
Thinkpurple sretan rođendan! 🎁🎀🎉
Ostale cure koje su bolesne i kojima su bebaci bolesni, drzite se i sretno! Drzim fige da prođe sto prije 🤞🏻🍀
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji