Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    24. Prosinac 2023. 21:29

Sretan Bozic svim mamama i njihovim bebicama! ❤

Curka 🎀🎂 19.08.23.

tonkica1509
    25. Prosinac 2023. 12:31

Sretan Božić svima :)
    Nama izbio i drugi donji zubić, taman na Božić ☺️

Afrodita06
    25. Prosinac 2023. 22:40

Sretan Božić svima želimo!
    Puno mirnih noći, što manje bolesti i bebice koje fino papaju vam želimo za ove blagdane.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

mom.I
    25. Prosinac 2023. 23:45

Sretan Božić svima i od nas 🌲🤗
    Mi smo za Božić dobili prvi zubić 😊

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Mia2023
    26. Prosinac 2023. 08:27

Thinkpurple baš mi je žao, nadam se da si bolje.
    Sretan Božić svima. Pridružujem se dobrim željama.🎄
    Mi smo jučer proslavili sa mojom sestrom i dečkom i bilo nam je baš lijepo. Drugačije jer nismo bili sa ostalom obitelji, ali opet posebno 🥰

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Pahuljka
    26. Prosinac 2023. 18:49

thinkpurple0

Ajme koliko novih zubica 😊
    .
    Ja i dalje pod temp, 38 cijelo vrijeme, popijem lupocet, padne na 37-37.4 i opet se digne na 38. Bome nije lako bit pod temp i dojit dan i noc… sva sreca je muz doma jer neznam kak bi s njih dvije u ovom stanju. Nekak si mislim da je gripa u pitanju…
    .
    Cure koje ste krenule s dohranom, kako ih hranite? U krilu, hranilica, lezaljka? Jeste krenuli s komadima ili kasicama? Mi danas sastavili hranilicu i cak je stabilna u njoj, uzeli smo hauck alpha plus, to je na foru stoke tt. Tak da cu probat kroz koji dan samo da dodem k sebi.

Popij brufen ak imas. U toku 24h mozes 3x400 mg za max dnevnu dozu. Imat ce vise ucinka neko paracetamol 😊

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Petrica_92
    26. Prosinac 2023. 20:05

Thinkpurple mi za sad hranimo u krilu. Jos se nije sam posjeo pa ne znam smijemo li ga staviti u hranilicu?

Mi uzeli ergobaby evolve 3u1

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Ally007
    27. Prosinac 2023. 08:18

Sretan Božić s malim zakašnjenjem svim curama i vašim obiteljima! Nadam se da ste ga većina dočekale zdrave i u okruženju obitelji!
    Thinkpurple - brz oporavak želim. Ko sto je Pahuljka rekla, popij Brufen. Meni su u bolnici nakon carskog ginici rekli da on još manje prolazi u mlijeko nego lupocet. Jedino što je dnevna max doza 2400g,ne znam Pahuljka otkud ti da je samo 900 mg, to je zbilja malo. 
    Mi smo završili s korisnom, hvala bogu, i bebač i ja još suho kasljemo, ali vjerujem da će to potrajati. Muž danas 1.dan otišao na posao, bas mi fali. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    27. Prosinac 2023. 09:28

Pahuljka

thinkpurple0

Ajme koliko novih zubica 😊
    .
    Ja i dalje pod temp, 38 cijelo vrijeme, popijem lupocet, padne na 37-37.4 i opet se digne na 38. Bome nije lako bit pod temp i dojit dan i noc… sva sreca je muz doma jer neznam kak bi s njih dvije u ovom stanju. Nekak si mislim da je gripa u pitanju…
    .
    Cure koje ste krenule s dohranom, kako ih hranite? U krilu, hranilica, lezaljka? Jeste krenuli s komadima ili kasicama? Mi danas sastavili hranilicu i cak je stabilna u njoj, uzeli smo hauck alpha plus, to je na foru stoke tt. Tak da cu probat kroz koji dan samo da dodem k sebi.

Popij brufen ak imas. U toku 24h mozes 3x400 mg za max dnevnu dozu. Imat ce vise ucinka neko paracetamol 😊

Ej pa 1200mg je max dnevna bez lijecnickog recepta, ili u narodu poznato ako nije ljekar drugacije preporucio. Pa sam se drzala toga, jer nisam ljekar 😊

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

bambi27zg
    27. Prosinac 2023. 18:39

Sretan Bozic sa zakasnjenjem svima! 
    Hranjenje drzim u krilu i napravim rupu da u nju upadne da kao sjedi i vjezba misice 😁 btw mi smo ✔️ mrkvu, tikvicu, krumpir, maslinovo ulje i gris 🥳 sve jedemo ko veliki! 
    Lijekovi provjerite kod brufena ima li u sastavu antipiretik - on je taj koji snizava temperaturu! Njega ima u lupocetu (paracetamol i antipiretik), ali nema recimo u lekadalu. 
    Brz oporavak svima 💪🏼

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.