Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emmaythomson
    22. Prosinac 2023. 09:36

MMOExp.com provides the best way to buy WoW Classic SoD Gold, New World gold coins, Fut 24 Coins, mut 24 madden coins service, and so on. We have more than 10 years of experience, hundreds of game products, and about 80,000 customers support us. Reasonably priced, Stable supply, Trustworthy service, and 365/24/7 online. Sign up for free and become our VIP member at once.

bambi27zg
    22. Prosinac 2023. 09:38

Thinkpurple sretan i da nova zivotna godina ukljucuje vise sna i manje sise 🥳😁
    Belinda mi smo ti! 😄 karamela moja jegulja bila na vagi - 6760. Veli ped da je ok, mogao je jos malo, ali ocito je dugi slank tip 😁 super da je krenuo s kasicam i sve zeli i da polako privaca i AD - ugl vidi da je sretan i sve ok pa vise nije takva frka da manji prirast 🥳 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Karamela22
    22. Prosinac 2023. 21:41

Ovo je službeno najgori tjedan ikad. Odbija cicu i bočicu. Cijepio se. Jede samo u nekom polusnu. Ja sam prehladena. Njegovo spavanje za ubit se. Danas sam ga prvi put nakon dva mj uspavala na rukama. Sjetila sam se svih mama s foruma koje nunaju i mislim si evo i mene, dobrodošla u klub nunača 😂 Bambi ja sam danas opet išla kod pedijatra. Posto ne jede bilo me strah da nije neka upala uha/grla, pa ga je vagnula da vidi kako je s težinom. 6750. Ne znam di je nabavio ovih novih 50 grama s obzirom da štrajka s hranom. Isto ped kaže da je ok. S tim da smo mi u Njemačkoj i imam osjećaj da je njima tu SVE ok. 
    Vanila nisam ni ja stigla kolače. Jesam zapravo jedne. Jedna tura izborila dok sam njega pokušavala smirit 😂 jbg. Bit će bolje 
    Korone ima bas jako puno. Mi smo imali prije 2 mj i nadam da da nećemo opet 😭

• Petrica_92
    23. Prosinac 2023. 02:40

Ja ispekla danas tri vrste kolaca - prvu prije nego je muz dosao s posla i nista ne valjaju, sigurno sam nes krivo preracunala u mjerama dok sam paralelno malog imala na oku.
    Ostali su ispali ok 😁 razmisljala sam koliko sam umorna i zelim li si jos i to natovariti na grbacu, ali nije mi Bozic Bozic ako ne mirise stan po kolacicima ☺️

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

tonkica1509
    23. Prosinac 2023. 10:16

Evo urekla sam se kad sam pisala da se spavanje popravilo 😅 kroz noć cica svaka dva sata, to nije od kad je bio skroz mali. I obavezno se oko 5 razbudi i priča. Dosad ga nikad nisam nunala noću, evo sad je to jedina opcija ako želimo spavati. Onda ga nekad uspijem brzo uspavati, nekad ne. Pa produži do cca 8. Ne znam kako spriječiti ovo buđenje svaka dva sata za cicu? Onda neće dudu, ništa ne pali, samo cica.
    Od kolača sam u startu odustala 😅

Pahuljka
    23. Prosinac 2023. 12:47

tonkica1509

Evo urekla sam se kad sam pisala da se spavanje popravilo 😅 kroz noć cica svaka dva sata, to nije od kad je bio skroz mali. I obavezno se oko 5 razbudi i priča. Dosad ga nikad nisam nunala noću, evo sad je to jedina opcija ako želimo spavati. Onda ga nekad uspijem brzo uspavati, nekad ne. Pa produži do cca 8. Ne znam kako spriječiti ovo buđenje svaka dva sata za cicu? Onda neće dudu, ništa ne pali, samo cica.
    Od kolača sam u startu odustala 😅

Identicno 🤯
    Budjenja tacno svaka 2h, kao da ima sat u guzici 🤔
    Nisu gladni, bar ne vjerujem da jest jer pojede tek toliko da se uspava. U prvoj i drugoj turi da, jer tad bas jede ali ovo ostalo je ocito za uspavljivanje i nastavljanje ciklusa. Kod nas to traje sad vec 6 sedmica 🤪🤪🤪 Ludi smo do te mjere da razmatramo odvikavanje od nunanja i nosanja tako sto cemo je spustat da se samouspava pa nek traje vjecnost, jer nemamo izlaza. Ko zombiji smo 🐲

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Mia2023
    23. Prosinac 2023. 21:13

Mi smo imali baš par super dana i po danu i po noći. Zaspao bi tik tak, duuugo spavao po noći. A zadnja dva dana užas. Čim shvati da ga se ide uspavat vrisak. Baš se rasplače i plače i plače jadan, a spava mu se, samo ne želi ić spavat. Muka mi je kad dođe vrijeme za to. Totalno druga beba, baš ne razumijem.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Karamela22
    23. Prosinac 2023. 22:03

Thinkpurpleo isto muku mučim s suhim kašljem. Iskreno ja ne znam sta smijemo zbog dojenja. Popijem lupocet, puno čaja i cuclam bombone neke cijeli dan

Ally007
    24. Prosinac 2023. 08:43

Thinkpurple - meni je pomagao sirup od borovih iglica. To se kupuje kod pčelara obično. Par žličica na dan neko vrijeme i suhi kašalj prodje. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Pahuljka
    24. Prosinac 2023. 09:51

thinkpurple0

Cure, suhi nadrazujuci kasalj, uzasno iritantni, kaj smijem uz dojenje?
    Imate neki prirodni recept? S obzirom da sad neznam ni kaj od ljekarni radi sutra…

Caj od korijena bijelog sljeza, preliti mlakog vodom 2 cajne kasicice suhog sljeza, nikako vrucom ili kljucalom vodom 🫶 Brz oporavak 💪🏼

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.