Prijavite ako tko ima kakav pregled ili nešto sljedeći tjedan da vas se doda u listu
Moj je pregled 22.11. :)..odgovaram i na ostalo sta nisam stigla citat ranije..kavu ne pijem ni inače, a ne pita me ni sad, cigaretu nikad zapalila i sad bježim od njih jer ih osjetim na kilometra užasno mi smeta (decko me zeza da iskoristim taj pojačani njuh i odem u potragu za tartufom :-D), a s probavom se zesce mucim bezuspješno…ne pomaže mi ni dodatni magnezij ni bioaktiv nit kad jedem većinom hranu koja bi trebala poticati rad crijeva mislim da sljedeće isprobavam donat. Sad sam umjesto novalca uzela neke druge vitamine da vidim jel probava povezana i s tim za sad jos nemam zakljucak.
Ja uzimma Novalac od prvog dana..probava mi bolja nego prije trudnoce, ali dosta, bas dosta jogurta pijem..i limunade barem 3 dnevno..probaj ☺
Pijem ja i jogurt i limunadu ne bas 3 case al povremeno da a jogurt svaki dr dan za doručak pa ili moram pojačati ili u mom slučaju ne pomaze :-0… saznali smo da nam dolazi dečkić 💙
Čestitam majčiceee🤗❣️
Jel nije navodno rano za spol?🤔
Radila sam Panoramu pa smo zato saznali tako rano...ona gleda kromosome pa se odmah zna..ja sam u pocetku bila dosta uvjerena da je dečkić, a onda s vremenom nisam bila toliko uvjerena :-D
Ne znam kako je kad ti doktor kaže..za ponoramu u mom slučaju sam slala dodatno da me zanima spol a onda sam samo dečku u metalnu kutijicu složila krizic-kruzic igricu sa rozim i plavim srcekima pa smo naizmjence otvarati dok ne dodju 3..ništa specijalno al meni bilo simpatično za uspomenu kasnije naravno ja sam znala pa sam otvarale tako da je stalno mix a složila sam ravno jer je najčešće pobjednik dijagonalni pa sam pretp da će to prvo otvarat
Casperka čestitam na dečkiću 💙ja imam osjećaj da nosim dečka
Nadam se da sljedeći tj budu možda vidjeli spol jer imam dosta frendica, sestru i kumu kojima su na komb.probiru već spol rekli☘️
Meni je rekao doktor kada je radio mini anomaly neki dan da je vjerojatno dečko, ako se okreće, može vidjeti, ali to nije baš 100%, nego 95 %, tako je meni doktor objasnio.
Ma znam ja to sve, inače sam zdravstveni djelatnik ali nekako se nadam da kaže...čak sam i sanjala da je dečko makar mi imamo želju da dobijemo curku
Na kraju jedino bitno kao i svima nama da je živo i zdravo.☘️
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Casperka, čestitam na deckicu!🥰
Ja priželjkujem curicu, mada mi je stvarno svejedno, al nekako imam osjećaj da će bit dečko 😁 vidjet ćemo...
Sljedeći tjedan bome svaki dan ima netko uzv 👍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Casperka cestitke 🥳🥳🥳 Jeste razmisjali o imenu?
Ja imam sina i kcerku i ovaj put mi je bas svejedno koji je spol samo da bude sve ok 🙏
Flowerson jel ti tlaka da stavis ovako pored imena korisnika na listu spol djeteta pa cemo dodavati kako ko sazna, recimo plavo srce za djecake i rozo sa curice…diskretno a zna se 😉
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Casperka čestitke!
Ja si nekako priželjkujem curicu, čisto jer moj brat ima 4 sina, a seka mi je sd isto trudna i ona nosi dečka. tako da imamo puno dečkića u obitelji. Bio bi red na jednu curicu Ali neka je samo živo i zdravo
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Hvala svima 😊 a za ime razmišljamo al teško ćemo se nas dvoje dogovorit 🤣🤣🤣 tako da bit će to dug proces dok nadjemo neko da je ok I jednom i drugom 🙈. Prezime je komplicirano pa mislim da cemo ic na nesto jednostavno.
Sayuri, može 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Casperka kod nas je jos od prve trudnoce bilo jednostavno pravilo, ako je djecak daje muz ime, ako je curica dajem ja 😎
Ma da, imate jos vremena, moja kuma nije dala djetetu ime 15 dana od rodjenja, govorila ja je moram malo gledati prvo pa cu znati koje joj ime stoji… i tako bi, jedan dan kaze: Lici mi na Daniju. I otisli upisati Danija ime..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Casperka kod nas je jos od prve trudnoce bilo jednostavno pravilo, ako je djecak daje muz ime, ako je curica dajem ja 😎
Ma da, imate jos vremena, moja kuma nije dala djetetu ime 15 dana od rodjenja, govorila ja je moram malo gledati prvo pa cu znati koje joj ime stoji… i tako bi, jedan dan kaze: Lici mi na Daniju. I otisli upisati Danija ime..
Moja frendica nije dala 28 dana 🙈..al meni je plan dog se do rođenja 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji