Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AM13
    17. Studeni 2022. 09:07

Flowerson

Prijavite ako tko ima kakav pregled ili nešto sljedeći tjedan da vas se doda u listu

Ja tek 6.12. 

Flowerson 🌸
    17. Studeni 2022. 09:19

Cure, upisane ste...što se tiče pušenja, mrzila sam prije smrad cigareta, sad ga mrzim još više 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Daisy_88
    17. Studeni 2022. 09:35

Pozdrav,

evo mali update od mene, bila na pregledu prosli tjedan sve ok velicina odgovara UZV, smedjarenje je prestalo i nema hematoma tako da je ocito to bilo implantacijsko
    isla jos jucer kod socijalne gin po uputnice za sve krvne pretrage pa cu to sad lagano rjesavati do iduceg pregleda koji je 6.12
    termin ispada 27.6.

ovaj put cu ici na Sv.Duh roditi prosli put sam na Merkur al njega vise nema kak kaze moj ginic tako da eto, nesto novo

kavu sam smanjila popijem salicu ujutro i to je to,
    cigarete, nisam bila neki strastveni pusac ali sam nakon par dana od pozitivnog testa prestala i gadi mi se miris bas--
    tako sam i u prosloj trudnoci- ovaj put se nadam da se necu vise ni vratiti toj navici

od simptoma umor i ta neka glad/mucnina nedefinirana, ali ide na bolje, prosli tjedan je bilo puno gore

Flowerson 🌸
    17. Studeni 2022. 09:44

Nana01

Buduce mame,kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom,imaji li neke vec malo stomacic🤗
    Meni kefir jako puno pomogne u zatvoru

Mene ne muči zatvor koliko me muči apetit. Samo mi se jede neki junk food, kad nemam nista takvo za pojest, postanem tužna i nervozna. Baš ko neka luđakinja, ne znam kako se izborit s time  Stomačić imam...od junka fooda 🤣

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• AM13
    17. Studeni 2022. 09:59

Nana01

Buduce mame,kako se nosite sa nadutoscu i zatvorom,imaji li neke vec malo stomacic🤗

Ja sam pocela piti Magnezij i odlicno mi je pomogao, cak cu sad malo pauzirat jer me previse otvorio  ja isto stomacic imam ali od nadutosti i malo sala, al kaj, tjesim se da je barem 0,01% beba pa je kao slatko hahah

• AM13
    17. Studeni 2022. 09:59

Daisy_88

Pozdrav,

evo mali update od mene, bila na pregledu prosli tjedan sve ok velicina odgovara UZV, smedjarenje je prestalo i nema hematoma tako da je ocito to bilo implantacijsko
    isla jos jucer kod socijalne gin po uputnice za sve krvne pretrage pa cu to sad lagano rjesavati do iduceg pregleda koji je 6.12
    termin ispada 27.6.

ovaj put cu ici na Sv.Duh roditi prosli put sam na Merkur al njega vise nema kak kaze moj ginic tako da eto, nesto novo

kavu sam smanjila popijem salicu ujutro i to je to,
    cigarete, nisam bila neki strastveni pusac ali sam nakon par dana od pozitivnog testa prestala i gadi mi se miris bas–
    tako sam i u prosloj trudnoci- ovaj put se nadam da se necu vise ni vratiti toj navici

od simptoma umor i ta neka glad/mucnina nedefinirana, ali ide na bolje, prosli tjedan je bilo puno gore

Super da je sve ok! Mozda da odes u Vinogradsku, svi sa Merkura su navodno tamo i bas sam citala i cula na puno strana da su svi odlicni i doktori i babice, bas sam ispratila puno zadovoljnih iskustava. 

rosie0111
    17. Studeni 2022. 10:07

Flowerson

Nana01

Mene ne muči zatvor koliko me muči apetit. Samo mi se jede neki junk food, kad nemam nista takvo za pojest, postanem tužna i nervozna. Baš ko neka luđakinja, ne znam kako se izborit s timeStomačić imam…od junka fooda🤣

Joj tak je i meni 🙈 znači uopće nisam osoba koja voli slatko inače, ali otkad sam trudna svaki dan pojedem bar malo. I što je najbolje onda mi se manje spava i dobijem energije. Pila mi se kola užasno (evo i sad), nekad si pustim gušt pa popijem malo, ali ne smijem...isto inače nikad ne pijem gazirano uopće. Ali jedem i voća, jede mi se to često, a što je zanimljivo i kiseli kupus, sam bez ičega, već treću večer ga tamanim 🤣🤣

• Daisy_88
    17. Studeni 2022. 10:16

uf ja sam bas cula obrnuto za Vinogradsku i to mi je i moj gin rekao koji je otisao sa Merkura na Sv.Duh,
    a i od prije mi je tamo bila bas zadnja opcija ici tako da cu ipak na Sv.Duh, frendice su tamo bile zadovoljne

samnom je na proslom porodu bila curka koja je prvo dijete rodila u Vinogradskoj i rekla je nikad vise, kaze Merkur je kao hotel, oni tamo nemaju ni wc u sobi, kaze zamisli navecer onako kad odvedu djecu na vaganje hrpa zena takvih jadnih ono jedva hodaju ide na drugi kraj hodnika pod tus, ma koma , ne mogu to ni zamisliti

Barbi30
    17. Studeni 2022. 10:18

Nana01 ja pijem svaki dan Mg, bioaktiv i mineralnu vodu-meni to nekada pomaže a nekada ne (inače imam gastritis i gerb koji još nisu jako izraženi pa se nadam da bude i dalje tako). Također imam propisane tbl za mučnine od gastroenterologa ukoliko zatreba. Ja sam mislila da mi se trbušćić vidi ali sve ovisi o tome što jedem 
    Flowerson meni je pregled 24.11. 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Barbi30
    17. Studeni 2022. 10:20

Daisy_88

uf ja sam bas cula obrnuto za Vinogradsku i to mi je i moj gin rekao koji je otisao sa Merkura na Sv.Duh,
    a i od prije mi je tamo bila bas zadnja opcija ici tako da cu ipak na Sv.Duh, frendice su tamo bile zadovoljne

samnom je na proslom porodu bila curka koja je prvo dijete rodila u Vinogradskoj i rekla je nikad vise, kaze Merkur je kao hotel, oni tamo nemaju ni wc u sobi, kaze zamisli navecer onako kad odvedu djecu na vaganje hrpa zena takvih jadnih ono jedva hodaju ide na drugi kraj hodnika pod tus, ma koma , ne mogu to ni zamisliti

Ja ciljam na Vinogradsku zbog svojih MPO doktora jer vjerujem da oni budu obavljali porod a njima vjerujem. Izgled soba i ostalo mi manje bitno, nego taj osjećaj sigurnosti pri porodu.

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.