A od must have stvari su mi vreće za spavanje. Treba ih od prvog dana navikavati na njih. Kad se krenu okretati okrenu se milijun puta u noci. Opasno je i da se zapetljaju u neku deku, a i nema sanse da ostanu pokriveni od toliko okretanja.
Dosta prijateljica tvrdi da im djeca nece da spavaju u vrecama, a nece jer ih nisu navikli. Jer su pocele s tim kad su se djeca pocela okretati i dizati, a tada je vec kasno jer oni imaju vec neke svoje navike.
Slazem se, mi smo od pocetka prakticirali i sad sa 3 i pol spava u vreci sa nogavicama, super je to.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Drage moje, dosli su mi nalazi krvi i urina i sad malo panicarim jer, iako je krv skroz ok, urin ne izgleda najbolje i cini se da imam infekciju. Inace pijem uvin caj kad me to zadesi, al sad sam vidjela da se ne preporucuju u ranoj trudnosi ni uvin ni caj od brusnice. Jeste li pile kad antibiotike u trudnoci, jel sve ok proslo?
Jen_dva, pila sam u prvoj trudnoci s nekih 3,4 mjeseca. Sve je bilo u redu, ali sam isto bila u brizi i pitala vise puta smijem li ja kao trudnica piti te antibiotike. Doktor ce ti dati prema tvom stanju, ne brini :)
Ko Jutro curke ☕️☕️☕️☕️
Sto se opreme tice, sada od malene imam skoro sve barem ovo bitno, jedino cemo kolica nova kupiti, uzet cemo ista koje mala ima samo nova jer sam prezadovoljna sa njima, cak je i odjece ostalo dosta, barem ove neutralne boje mogu iskoristiti a planiram akd saznam spol ako bude djecak , malenoj ubuduce kupovati neutralno pa da moze i trece. Koje su korisne stvari zavisi od mame do mame, nama je recimo izadajalica super bila, spasila me upale i sl, ali sve se to moze kupiti po potrebi, a evo nekih stvari koje su defintivino bacanje para..
Nepotrebno:
-previse odjece a pod tim mislim najvise na: majicice ( stalno se zadizu pa nervira) , cipelice, haljinice i ukrasni kompletiic sve totalno beskorisno i neiskoristeno..
-sterilizatori
- kante za pelene
- nosiljke
-skupe kade sa termometrima i vage
Hahaha, sta je iskusna mama. Slazem se.
Dobra kolica, izdajalica, meni su je cak i beskontaktni toplomjer, jer sam grijala izdojeno mlijeko, pokazali jako korisnim. I ovlazivac zraka s prvom prehladom.
Ali to se sve stigne u hodu.
Citam sad dalje pa se samo nadovezujem...
Meni se kosara za kolica iskoristila 10/10. Nije prakticna, drugi sam kat bez dizala, ali je najzdravije.
Aspiratore i inhalatore nisam koristila jos.
Nastavak za usisavac za vuci sadrzaj nosa i fizioloska su mi koristeni svaki put pri prehladi.
Podloga za pod s vremenom.
I da, vreca za spavanje, moja cura ima 2 godine i spava u vreci, inace bi bila stalno otkrivena.
Cestitam novim curama s plusicima, cestitam na blizancima (wooow) i Caspreki na decku 😁
Imam i ja zelju decka ovaj put, ali kako bude, bit ce ;)
Ugodan dan svima 😀
Hej curke! Čestitam svima na trudnoći 😘
Nova sam na forumu, friška trudnica tek sam 5+2!
Uzv tek za 2 tj, neznam kako ću ga dočekati, jako me strah zbog visoke bete 12dpt 1900 ! Kakva su vaša iskustva, mišljenje?
Bok cure, prošao je prvi ultrazvuk i otkrili smo razlog visoke bete…a to su dva ❤️❤️
Danas sam 7+3!!
Cestitke!!❤️❤️
Cestitam 😍😍
2018-missed ab. U 16tt
Tromboza vene portae
Miljeloproliferstivna bolesti -policitemija rubra Vera
Portalna hipertenzija
Ko Jutro curke ☕️☕️☕️☕️
Sto se opreme tice, sada od malene imam skoro sve barem ovo bitno, jedino cemo kolica nova kupiti, uzet cemo ista koje mala ima samo nova jer sam prezadovoljna sa njima, cak je i odjece ostalo dosta, barem ove neutralne boje mogu iskoristiti a planiram akd saznam spol ako bude djecak , malenoj ubuduce kupovati neutralno pa da moze i trece. Koje su korisne stvari zavisi od mame do mame, nama je recimo izadajalica super bila, spasila me upale i sl, ali sve se to moze kupiti po potrebi, a evo nekih stvari koje su defintivino bacanje para..
Nepotrebno:
-previse odjece a pod tim mislim najvise na: majicice ( stalno se zadizu pa nervira) , cipelice, haljinice i ukrasni kompletiic sve totalno beskorisno i neiskoristeno..
-sterilizatori
- kante za pelene
- nosiljke
-skupe kade sa termometrima i vage
Hahaha, sta je iskusna mama. Slazem se.
Dobra kolica, izdajalica, meni su je cak i beskontaktni toplomjer, jer sam grijala izdojeno mlijeko, pokazali jako korisnim. I ovlazivac zraka s prvom prehladom.
Ali to se sve stigne u hodu.
Ovlazivaci vec rade svakako zbog nas 😛 Sto se tice bezkontaktnog toplomjera toplo preporucujem americki Exergen, ja ga koristim evo 9 godina i precizan ko sat i dan danas a pogotovo je namjenjen za djecu, sve pedijatrijske bolnice ga tako koriste…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Buduce mamee,kakoo stee🙂
Jesu li neke dobile mucnine sa povracanjem,ja sam tek sada dobila i uzasno je,samo odjednom krene🙈
Ja imam strasan problem sa vrtiglavicom ovih dana, ni u jednoj trudnoci to nisam imala ali eto dokaz da nijedna trudnoca ne mora biti ista… zavrti mi se bukvalno cijela soba.. mozda je i zeljezo nismo vidjet cemo sta kaze KKS…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Nana01, menj mučnine budu 2, 3 sata nakon buđenja. Al ništa dramatično, nakon ručka mi bude dobro.
Jucer smo imali druženje kod nas, u 23 sata sam se samo ugasila 🙈 baš budem umorna, nema šanse da ostanem budna duže.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala na savjetima vezano za opremu za bebe, znam da je još rano, ali polako prikupljam informacije, taman dok se sve slegne u glavi doći će vrijeme za kupovinu 🙂
Nana01 evo meni lagano prolaze simptomi vezani za prvo tromjesečje, odjednom su krenula zatezanja/lagani bolovi u donjem trbuhu, jedva hlače nosim, sve mi smeta na stomaku... ali umor, vrtoglavice, mučnine, menestrualni bolovi i ostalo... doviđenja 💪A vi koje to još pati izdržite još malo 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji