Meni je dr sad na pregledu dao 'letak' kao jedinu stvar koju mogu koristiti za probavu (zatvor) jer je sigurna za trudnice i to su neki čepići eva/qu (nešto tako se zovu, možda ja ne znam pročitat)Osim toga je spomenuo i Donat Mg i datulje.Prema tekstovima sad što ste pisale, imam osjećaj da bi mi ti periodi 'proljeva' mogli biti od magnezija.. Moglo bi biti, baš ću pitati sljedeći put dr :)
Taj proljev ti i je od magnezija. A probaj tikvicu lešu s malo maslinova ulja ucinkovita je, skuhas je, iscjedis od vode, malo zgnjecis, ja stavim malo soli i ulja nekad na sitno i cesnjaka.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Nana01 meni je Donat zakon za zatvor i nadutost, hem te lijepo ispuse, i jos ubacis toliko potrebni magnezij u ovim tjednima 😎
Flowerson molim te upisi mene pregled 24.11 a cini mi se da sam vidjela da jos neko ima pregled kad i ja, Barbie cini mi se…
Jen-dva D manoza ce ti pomoci jedino ako je upala izazvana E Coli, ostalo ne. A kakav ti je nalaz? Ako su leukociti malo poviseni to je normalno malo u trudnoci , a cesti se zna desiti da je kontamiran urin, jesi se oprala prije uzimamja urina , i uhvatila srednji mlaz, jako cesto da laznu sliku ako se uzme onaj prvi mlaz…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Prijavite ako tko ima kakav pregled ili nešto sljedeći tjedan da vas se doda u listu
Moj je pregled 22.11. :)..odgovaram i na ostalo sta nisam stigla citat ranije..kavu ne pijem ni inače, a ne pita me ni sad, cigaretu nikad zapalila i sad bježim od njih jer ih osjetim na kilometra užasno mi smeta (decko me zeza da iskoristim taj pojačani njuh i odem u potragu za tartufom :-D), a s probavom se zesce mucim bezuspješno…ne pomaže mi ni dodatni magnezij ni bioaktiv nit kad jedem većinom hranu koja bi trebala poticati rad crijeva mislim da sljedeće isprobavam donat. Sad sam umjesto novalca uzela neke druge vitamine da vidim jel probava povezana i s tim za sad jos nemam zakljucak.
Ja uzimma Novalac od prvog dana..probava mi bolja nego prije trudnoce, ali dosta, bas dosta jogurta pijem..i limunade barem 3 dnevno..probaj ☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Prijavite ako tko ima kakav pregled ili nešto sljedeći tjedan da vas se doda u listu
Moj je pregled 22.11. :)..odgovaram i na ostalo sta nisam stigla citat ranije..kavu ne pijem ni inače, a ne pita me ni sad, cigaretu nikad zapalila i sad bježim od njih jer ih osjetim na kilometra užasno mi smeta (decko me zeza da iskoristim taj pojačani njuh i odem u potragu za tartufom :-D), a s probavom se zesce mucim bezuspješno…ne pomaže mi ni dodatni magnezij ni bioaktiv nit kad jedem većinom hranu koja bi trebala poticati rad crijeva mislim da sljedeće isprobavam donat. Sad sam umjesto novalca uzela neke druge vitamine da vidim jel probava povezana i s tim za sad jos nemam zakljucak.
Ja uzimma Novalac od prvog dana..probava mi bolja nego prije trudnoce, ali dosta, bas dosta jogurta pijem..i limunade barem 3 dnevno..probaj ☺
Pijem ja i jogurt i limunadu ne bas 3 case al povremeno da a jogurt svaki dr dan za doručak pa ili moram pojačati ili u mom slučaju ne pomaze :-0... saznali smo da nam dolazi dečkić 💙
Casperka čestitam na dečkiću 💙 ja imam osjećaj da nosim dečka
Nadam se da sljedeći tj budu možda vidjeli spol jer imam dosta frendica, sestru i kumu kojima su na komb.probiru već spol rekli ☘️
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Casperka čestitam na dečkiću 💙
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Pijem ja i jogurt i limunadu ne bas 3 case al povremeno da a jogurt svaki dr dan za doručak pa ili moram pojačati ili u mom slučaju ne pomaze :-0… saznali smo da nam dolazi dečkić 💙
Cestitke za deckica!😍
Zna li itko kako funkcionira kad ne zelite da vama kazu spol vec da jave nekome drugom na mail? Kako doktori reagiraju na to🤣 Sestre su me nagovorile da naprave gender reveal unutar obitelji, pa kad im to vec toliko znaci neka ih, slatko mi je da su toliko u tome💕
Zna li itko kako funkcionira kad ne zelite da vama kazu spol vec da jave nekome drugom na mail? Kako doktori reagiraju na to🤣 Sestre su me nagovorile da naprave gender reveal unutar obitelji, pa kad im to vec toliko znaci neka ih, slatko mi je da su toliko u tome💕
Mojoj sogorici je doktor napisao na papiric i ona je onda to dala osobi koja joj je to radila, nije ni to lose ako se mozes suzdrzat da ga ne otvoris. Ja nebi mogla😂
hahahahah, ne znam, ja opcenito volim iznenadjenja, pa cu se valjda strpit to kratko vrijeme🤣
Casperka čestitam na dečkiću 💙ja imam osjećaj da nosim dečka
Nadam se da sljedeći tj budu možda vidjeli spol jer imam dosta frendica, sestru i kumu kojima su na komb.probiru već spol rekli☘️
Meni je rekao doktor kada je radio mini anomaly neki dan da je vjerojatno dečko, ako se okreće, može vidjeti, ali to nije baš 100%, nego 95 %, tako je meni doktor objasnio.
Sortiraj odgovore
Najstariji