Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    19. Studeni 2022. 13:05

Cure, hvala baš na komentarima...ja sam počela razmišljati i pripremat se što bi trebalo nabavit, al ne planiram ništa kupovat prerano...tek pred kraj 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• ružica
    19. Studeni 2022. 14:02

Čestitkw i dobrodošlica svim novim trudnicama! Zanimljiva tema, mislim da su za prvu potrebni bodici, bocica, dohrana, dobre pelene, za mene su to jedino Violetta cotton, dobra kolica.. ostalo, pogotovo skuplje stvari se lako kupe.
    Ja imam pitanje za cure koje vec imaju dvije djece ako ih ima... bude li lakse kad se rodi po drugi put ili teze s obzirom da je dvoje djece. Ipak je prvi put sve novo, i mami i bebi...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Memi
    19. Studeni 2022. 14:32

Čestitke i od mene i dobrodošle nove buduće mame.
    Imam curicu jednu i sve je više manje u roza boji ako bude i sada cura super iako ja više priželjkujem dečkića...imam sve od inhalatora, aspiratora, kolica 3u1 i sportska kolica, kadica za kupanje...jedino što je meni uvijek trebalo su tetra pelene u samom startu i njih ću još nakupovati kad dođe vrijeme za to i gazice pamučne...još je u startu po meni bitno imati blagu kremu za pelensko podrucje i za ispod vrata i  pazuha, opremu za čišćenje pupka i škarice za noktiće...ostalo po potrebi i tko što voli 

Lady8
    19. Studeni 2022. 14:47

Prva stvar naravno kolica i krevetic 😅
    Za kosaru (da je nepotrebna) se ne bih nikako slozila. Kosara je ergonomski potrebna i bilo bi dobro da se beba zadrzi sto dulje u njoj, minimalno 4.5 mj.
    Krevetic imamo cutie Cloud i stvarno je zgodan dok se kao kolijevka Moze pomicati po stanu.
    Nama je inhalator vazna stavka doma, ali kupili smo ga tek na prvoj potrebi a to je bilo nakon par mjeseci.
    Nosiljka ili marama za nosenje nam je must have.
    Sterilizator sam isto puno koristila jer sam bila ekskluzivna izdajalica 8 mj, sad se nadam da cu biti ekskluzivna dojilja pa da mi nece trebati 🙈
    Robice stvarno ne treba gomilati, ionako oblačimo ono sto nam se najvise svida hehe. Posto je termin u dan kao sa prvim djetetom, ako je decko imamo sve, ako je curica sa gustom cu nadopuniti :)
    Gnijezdo nam je isto bilo jako koristeno, planiram i to uzeti opet, nismo sačuvali i Newborn nastavak za hranilicu Tripp Trapp.
    Veselim se opet tome svemu 😍🤗

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    19. Studeni 2022. 15:37

Vidim da je polemika oko kosare do 6 mjeseci, i tacno je da je ona najsigurnija i najzdravija opcija za razvoj bebine male kicmice, plus ako je zimski period puno je bolje zasticena od vjetra i svega u kosari nego u 0 polozaju, medjutim kosara je neprakticna, u smislu rastavljanja i sastavljana a nekima bogme ni ne stane u gepek. Ja licno sam najvise vozila dijete u AS, izvadim AS iz baze pa direkt na kolica sve zavisi koliko ce dijete provesti vremena u setnjama, potrebama i sl. Mame koje voze auto ce shvatti da je AS na kolica zaista super opcija…za kratke periode naravno, mi smo imali Cybex Cloud Q stolicu i direktno ne isla na kolica sto mi je super jer bebe cesto zaspu u autu pa da sada ne bi dizala i budila ja komplet stolicu izvadim i klik na kolica. A kolica su imala kosaru koja se kasnije jednostavnom rekonfigurAcijom pretvori u sportski dio, tako da se ne mora odvojeno kupovati. Tako da sam ja uvijek da svako sebi odabere prema individualnim potrebama. I finansisjkim mogucnostima naravno. Ali recimo ima stvari koje ja smatram cistim preseravanjem, poput onih elektricnih skupih ljuljacki koje realno dijete iskoristi do 3-4 mjeseca samo, kosta previse a dijete se toliko navikne na nju jer mu je lijepo, a i roditelju, medjutim to silni ulezavanje nije dobro ni za jedan vid razvoja…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Lady8
    19. Studeni 2022. 16:03

Pa evo Cutie Cloud smo kupili rabljeni za jako male novce, imali smo srece ☺️
    Slazem se za kolica da naravno svako treba prilagoditi sebi, sako dijelimo misljenja. AS smo i mi puno koristili, pogotovo za ici u ducan, u goste, super mi je to samo prebaciti u auto dok spava :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    19. Studeni 2022. 16:25

Lady8

Pa evo Cutie Cloud smo kupili rabljeni za jako male novce, imali smo srece ☺️
    Slazem se za kolica da naravno svako treba prilagoditi sebi, sako dijelimo misljenja. AS smo i mi puno koristili, pogotovo za ici u ducan, u goste, super mi je to samo prebaciti u auto dok spava :)

A jedna stvar koja je meni spasila padova i stresa je baby monitor, tako da ga stavljam na listu korisnih stvari, soba od malene mi je skroz na kraju hodnika nema sanse da bi je cula , baby monitor uz mene i milina… a jos jednu nepotrebnu stvar koju bi dodala su razne kozmetike samponi i kupke i gluposti. Meni je bila dovoljna kadica, voda, kamilica u pocetku i Mustela za tijelo i kosu i cao. Poslije bademova mast i to je to…😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Lady8
    19. Studeni 2022. 16:26

Da da Baby monitor je spas! Odlicna stvar!!
    Nama se od kozmetike najbolje pokazao Babylove, nema nikakve štetne sastojke i dan danas ga koristimo.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    19. Studeni 2022. 16:41

Lady8

Nama se od kozmetike najbolje pokazao Babylove, nema nikakve štetne sastojke i dan danas ga koristimo.

Ali sa monitorom, evo i dan danas mi se mala zna isunjati a da ne pusti ni jedan zvuk 😂😂
    Ja volim Weledu isto je prirodna kozmetika, pogotovo imaju dobru kremu za pelenski osip od nevena… 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Lady8
    19. Studeni 2022. 16:50

SAYuRI

Lady8

Ali sa monitorom, evo i dan danas mi se mala zna isunjati a da ne pusti ni jedan zvuk 😂😂
    Ja volim Weledu isto je prirodna kozmetika, pogotovo imaju dobru kremu za pelenski osip od nevena…

Da ona je odlicna 😍 Koristili smo dok je mali bio na intenzivnoj, pa me malo miris podsjeca na to 🙈

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.