Čestitke Sofiiiii!!!!
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Sofi, čestitke!🥰
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Woho još jedni blizanceki čestitke :-). Baš me vesele sve te bebice koje stižu. Nove buduće mame jeste vi već počele razmisljat sta sve morate kupit? Ja radim planove i pokušavam bit što racionalnija s obzirom da imamo jako malo prostora pa eto pitanje za iskusne. Da morate izdvojiti 5 stvari za koje smatrate da ih svatko treba imat kad beba dodje što bi to bilo? Može i druga lista promasenih investicija :-D. Sad dok sam još neupucena izgleda mi da se u današnje vrijeme s dosta toga pretjeruje al je teško sagledat realno stanje pogotovo dok imas 0 iskustva :-D.
Ja bi isto voljela ako se da nekom tko ima djecu da nas uputi malo, ja sam skroz pogubljena isto. 🤷
Hej curke! Čestitam svima na trudnoći 😘
Nova sam na forumu, friška trudnica tek sam 5+2!
Uzv tek za 2 tj, neznam kako ću ga dočekati, jako me strah zbog visoke bete 12dpt 1900 ! Kakva su vaša iskustva, mišljenje?
Bok cure, prošao je prvi ultrazvuk i otkrili smo razlog visoke bete…a to su dva ❤️❤️
Danas sam 7+3!!
Cestitke!! ❤️❤️
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Što se tiče opreme.. tek sam 10+3.. ima još do termina. Uopće o tome ne razmišljam. Jedino znam koja kolica želim i to je to. Ostalo kad dođe vrijeme za to. Prvo moram obavit Panoramu za 10ak dana, pa onda ako bude sve dobro obavjestit svoje (još nam nitko ne zna). A onda polako iza nove godine gledat što, kako..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Hej curke! Čestitam svima na trudnoći 😘
Nova sam na forumu, friška trudnica tek sam 5+2!
Uzv tek za 2 tj, neznam kako ću ga dočekati, jako me strah zbog visoke bete 12dpt 1900 ! Kakva su vaša iskustva, mišljenje?
Bok cure, prošao je prvi ultrazvuk i otkrili smo razlog visoke bete…a to su dva ❤️❤️
Danas sam 7+3!!
Čestitam ❤️❤️
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ko Jutro curke ☕️☕️☕️☕️
Sto se opreme tice, sada od malene imam skoro sve barem ovo bitno, jedino cemo kolica nova kupiti, uzet cemo ista koje mala ima samo nova jer sam prezadovoljna sa njima, cak je i odjece ostalo dosta, barem ove neutralne boje mogu iskoristiti a planiram akd saznam spol ako bude djecak , malenoj ubuduce kupovati neutralno pa da moze i trece. Koje su korisne stvari zavisi od mame do mame, nama je recimo izadajalica super bila, spasila me upale i sl, ali sve se to moze kupiti po potrebi, a evo nekih stvari koje su defintivino bacanje para..
Nepotrebno:
-previse odjece a pod tim mislim najvise na: majicice ( stalno se zadizu pa nervira) , cipelice, haljinice i ukrasni kompletiic sve totalno beskorisno i neiskoristeno..
-sterilizatori
- kante za pelene
- nosiljke
-skupe kade sa termometrima i vage
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Što se tiče opreme.. tek sam 10+3.. ima još do termina. Uopće o tome ne razmišljam. Jedino znam koja kolica želim i to je to. Ostalo kad dođe vrijeme za to. Prvo moram obavit Panoramu za 10ak dana, pa onda ako bude sve dobro obavjestit svoje (još nam nitko ne zna). A onda polako iza nove godine gledat što, kako..
Mene isto zanimaju kolica...koja kolica ti se sviđaju?
Također našima nismo rekli, mi mislimo za Božić svima reći kad prođe neko vrijeme trudnoće.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Meni je najvažnije (od malo većih stvari) da imam odmah -inhalator
-fiziološku
-aspirator
-dovoljnu zalihu pelena
-dohrana( ko ne doji)
Robice nikako ne kupovati previše jer je nepotrebno , najvažniji i najpraktičniji su bodići.
Također nikakve plišane igračke, šuškalice i ne znam ni je što jer to ništa ne treba , samo stvara gužvu među potrebnim stvarima.
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Sortiraj odgovore
Najstariji