Meli preporuka za avent soothie dudehttps://www.philips.hr/c-m-mo/dude/dude/latest#filters=PACIFIERS_SU%2CFK_MCC_PACIFIER_SOOTHIE
Ja isto dojim i tu dudu je ok prihvatio iako ju neće svaki put ali nekad upali
Jel ih ima tu kod nas negdje ili se mogu naruciti samo preko interneta (ako znas)? Sad imam one u obliku tresnje (kao bibs, samo sto je marka od mullera)..
Ma ako nece, nece..samo da ne pocne cuclati prst jednog dana (kao ja kad sam bila mala) 😂
Ima u ljekarnama i DM-u, ja živim u malom mjestu i kupila u ljekarni tako da se lako da naći.
Ja isto imam i Bibs ali ih još nismo probali, zasad ove funkcioniraju.
I baš kako kaže Mia, dosta čudno izgledaju na bebi jer su velike ali evo moj mali kojemu je cica život 😂 ju povremeno uzme pa ga je nekad ipak lakse uspavati 😊
Mame, vi muku mucite sa sisavcima koji se ne odvajaju od vas, a moja sisu kao da mrzi. Nikad nije bila na bocici, ali od pocetka joj dojenje sluzi samo da se najede i nikad se nije uspavljivala niti smirila dojenjem. U zadnje vrijeme, jedan dan jede lijepo na svaka 2h, a drugi dan (kao danas) ne zeli uopce dojiti. Cim vidi sisu, vristi, cim se maknem, prestane plakati (ali je i dalje zivcana jer naravno nije jela). A sati prolaze, evo od 1 nije jela. Svako dojenje ju moram dobit na neke fore i na jedva jedvite jade. Kad krene jest, jede normalno, al nikako da se pristeka. I to tako vec tjednima, ali ne svaki dan, nego kako joj dodje. Izludjuje me s tim 😵💫
Baš su nevjerojatni ti klinci! Mom je cica lijek za sve i nemali broj puta se prejede i povraća ali zeli cicu da se umiri. Danas spava samo ako sam ja pored njega i cica vani ali valjda je takav dan, možda je i skok budući da je u ponedjeljak imao punih 6 tjedana
I mene zanimaju preporuke za kuhalo? Naišla sam na pozitivne recenzije na Babymoov, a i meni je taj zapeo za oko.
I za hranilicu mi isto treba neka preporuka/prijedlog. Za kćer sam imala neku ogromnu i tešku za čišćenje, pa bih sad htjela izbjeć tu grešku 😅
Brzo će nam i to doći pa da budemo spremni.
.
Kod nas spuštanje iz ruku na krevet prođe glatko, ali zato premještanje ne dolazi u obzir 😂 ako mi zaspe u evolvu ili sjedalici, a dođemo kući, čim ga prebacim na krevet, budan je. A svaki put čekam da čvršće zaspe. I njegov krevetić preko dana također ne dolazi u obzir, dok po noći nema problema
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
I mene zanimaju preporuke za kuhalo? Naišla sam na pozitivne recenzije na Babymoov, a i meni je taj zapeo za oko.
I za hranilicu mi isto treba neka preporuka/prijedlog. Za kćer sam imala neku ogromnu i tešku za čišćenje, pa bih sad htjela izbjeć tu grešku 😅
Brzo će nam i to doći pa da budemo spremni.
.
Kod nas spuštanje iz ruku na krevet prođe glatko, ali zato premještanje ne dolazi u obzir 😂 ako mi zaspe u evolvu ili sjedalici, a dođemo kući, čim ga prebacim na krevet, budan je. A svaki put čekam da čvršće zaspe. I njegov krevetić preko dana također ne dolazi u obzir, dok po noći nema problema
Mi cemo Stoke Tripp Trap uzeti za hranilicu, volim ove stvari koje rastu s njima, a i tko god je ima je super zadovoljan! Jest da je malo skuplja, ali zato dodatke narucujem kao manje poklone od ljudi kad ga dodu vidjeti 😁 a nju cu nadam se ugrabiti uz neki popust negdje nekad u narednih par mjeseci 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ja sam za hranilicu gledala Stokke Tripp Trap (klasik!), Stokke Nomi, Cybex Lemo i Bugaboo Giraffe - Giraffe mi se dizajnom najvise svida i uklapa, ali vidjet cemo. Muz bi htio Peg Perego sklopivu, ali meni su te plasticne em ruzne, em ne rastu s djecom sto mi je bezveze.
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Hranilica planirala Stokke pa vidjecemo najbolje minse uklapa a i sto rekoce neko rasete sa bebom...
Kuhala nisam planirala uzimati i nama koristim Zepter posudje i onaj sistem sa supljikavom.posudom tako da to mi je.plan kad za to dodje vrijeme.
Kolica mi imamo Cybex i mislim da su se već otplatila.. drndam ih stalno. S tim da je korpa manja nego kod ostalih kolica..bar mi se cini do zime ce joj biti knap dužinom 😁. I dalje mislim ostati na Cybex neki dan gledala ona sto se sklope u kocku i stanu u pretinac aviona sto me kupilo.
Jel moja K jedina ima stolicu jednom u 3-4 dana ?Bas me to opterecuje. Ali uvijek stomak mek i ne cini mi se nervoznija...dobro siki .. Ja sam primjetila daimam manje mlijeka tj da joj nije dovoljno ..koliko puta dnevno pijete i ako pijete čaj za dojilje? Hodriram se dobro ..oko 3L vode popijem dnevno...
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Zivim u nadi da mozda nekad negdje izbace neku akciju na Stoke 😁😁😁
Uzela sam knjiga Beba za stolom i super mi jer ima i ideja s receptima obzirom da mi je mozak na momente ko da imam onog majmuncica koji lupa s cinelama (Simpsoni 😄). Pitala sam i tu zenu za kuhalo i kaze da bi ona prije tu lovu dala za dobru hranilicu ili tecaj od dohrani 😅 Mislim da cemo od kume Avent izeti da vidimo je li vrijedno trositi pare na tako nesto ilo ne (uz to da vise ne znam kuda kamo gdje s tim kuhinjakim aparaturama 🙈)
*
Kolica su nama super, narocito jer su visoka pa se ne grbim. Jedino okvir zauzme dosta prostira u autu (to je probelm i da trebamo veca kola 😆). Mislim da cemo kosaru i jaje i mi prije vremena prerasti. Sportski dio se sklapa s okvirom pa je lakse, a planiram i neka kisobran uzeti koja stanu u prostor za noge ispod sjedalice.
*
Takica i ja imam osjecaj da imam manje mlijeka 🙄 pijem 3 puta dnevno Hipp caj za dojilje od pocetka. I naravno jos vodu i kavu i juhe i slicno… Negdje sam citala, ali ne sjecam se gdje, da ima neka fora s mlijekom u 3.mjesecu (ono da se smanji nestane) pa sad ne znam je li to to ili sam umisla da ga je manje…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Zivim u nadi da mozda nekad negdje izbace neku akciju na Stoke 😁😁😁
Uzela sam knjiga Beba za stolom i super mi jer ima i ideja s receptima obzirom da mi je mozak na momente ko da imam onog majmuncica koji lupa s cinelama (Simpsoni 😄). Pitala sam i tu zenu za kuhalo i kaze da bi ona prije tu lovu dala za dobru hranilicu ili tecaj od dohrani 😅 Mislim da cemo od kume Avent izeti da vidimo je li vrijedno trositi pare na tako nesto ilo ne (uz to da vise ne znam kuda kamo gdje s tim kuhinjakim aparaturama 🙈)
*
Kolica su nama super, narocito jer su visoka pa se ne grbim. Jedino okvir zauzme dosta prostira u autu (to je probelm i da trebamo veca kola 😆). Mislim da cemo kosaru i jaje i mi prije vremena prerasti. Sportski dio se sklapa s okvirom pa je lakse, a planiram i neka kisobran uzeti koja stanu u prostor za noge ispod sjedalice.
*
Takica i ja imam osjecaj da imam manje mlijeka 🙄 pijem 3 puta dnevno Hipp caj za dojilje od pocetka. I naravno jos vodu i kavu i juhe i slicno… Negdje sam citala, ali ne sjecam se gdje, da ima neka fora s mlijekom u 3.mjesecu (ono da se smanji nestane) pa sad ne znam je li to to ili sam umisla da ga je manje…
Eto bice da ima istine u tome sto su citala...
Meni su samo.preporucili hladno cijedjeni sok od jabuke bez dodatnog šećera.. tako da sad gledam to...nije lose probati i to..
Jedini je problem sto ja uopšte ne volim sokove nikakve..samo vodu..ali za visi cilj sve🥰
E da update za oko..bris jos nije stigao puno nam je bolje uz th i malo vise vodim računa i navucem joj kapicu malo niže kad smo napolju naravno kad zaspe..
Zbog kose imam osjećaj da joj je svaka kapa malena...
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Thinkpurple - ja imam Mast m2x i prezadovoljna sam. Sklapaju se 1 rukom, imaju 7 kg, idu po svim terenima osim baš dubokom šljunku, krovic je super a košaru smo iskoristili maksimalno, na moru nam je 3 tj spavao u njoj. Sportski dio jos nismo koristili, al mi se cini dobar. Ugl, kupila bih opet i nadam se da mi nećemo prelaziti na druga moli,
Takica - moj mali po novom kaka 1x u 3 dana. Je na AD, ali prije je bilo u 99% slučajeva svaki dan. Inace mi izgleda ok pa se ne nerviram.
Kuhalo nisam planirala.
Duda - moj obožava avent ultra air ili tako nekako (ugl, taj oblik). NUK nije prije htio, ni sad mu nije omiljena. Ovih imamo 6 komada pa samo perem i steriliziram.
Hranilica - frendica će nam posuditi Jane hranilicu Mila Pool, bila je jako zadovoljna s njom. Isto sklopiva i prilagodljiva djetetu, ako sam dobro shvatila.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Kuhalo nisam planirala, ali vidjet ćemo kad dođe vrijeme za to.
Takica moj kaki jednom u tjedan dana 🤷
Kolica mi imamo cybex balios s lux i jako smo zadovoljni. Ja ih bez beda dignem, sklapaju se ful lagano i piše da idu zajedno sa sportskim, to još nismo probali. Bili smo po svakakvim terenima i super su se pokazala.
Hranilica nama prijatelji čuvaju ona obična iz Ikee, ali meni se ta uopće ne sviđaju jer nemaju uopće ono za nogice tako da sam u potrazi za novom.
.
Moj se vrti ko ringišpil u krevetiću, morat ću kupit onu zaštitu okolo. Danas je skroz glavicom bio uz ogradu 🤦
Thinkpurple koliko ti je došla podloga sad s popustom?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji