Sesirici -Ja koristim Mam sesirice silikonske veličini S. Nocu uvijek koristim jer je lakse a po danu povremeno bez pa se nadam da ćemo doći dp totalno bez...iskreno na početku sam se opterecivala sa tim sto ne mogu bez ali sad vise ne.. bitno mi da doji.. pa dokle god.
Spavanje preko dana jedan da cijeli dan spava , pa noc bude na 2h budjenje...i kraće...
Spavanje po noći taman mislim uspostaviti rutinu a ona ubaci jos.jedno hranjenje pa se nikako ustabiliti.
Nama krmelji oko... sad je to.intenzivnije nego sa mjesec dana kad je imala prvi put, da sam je vodila juce da uradi bris oka ali svakako joj započela sa kapima...dal je samo do zatvorene nazolakrimalne membrane ili je i infekcija pojma nemam...
Ova nespavanja moraju imati veze sa ovim mjesecom punim🤣 kad nam je svima isto...
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Trenutno ovako spavamo....
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Meli preporuka za avent soothie dude https://www.philips.hr/c-m-mo/dude/dude/latest#filters=PACIFIERS_SU%2CFK_MCC_PACIFIER_SOOTHIE
Ja isto dojim i tu dudu je ok prihvatio iako ju neće svaki put ali nekad upali
Trenutno ovako spavamo….
Suosjecam, isto tako se prikaci i nemos odvojit a da okice ne progledaju 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Meli moja isto odbija dudu. Odustala sam od davanja, uopće ju vise ne nosimo sa sobom kad idemo negdje. Bilo bi lakse za uspavljivanje, ali bar nece biti drama s odvikavanjem.
Meni je lakse jer na bocicu jede pa ju uspavljujem s bocicom.
Jeste probale bebe onako na stranu staviti kako je bila prikazano na onom linku sto sam poslala prije par dana? Moja po danu samo tako hoce spavati
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sesirici mi smo na chicco m/l jer su mi svi ostali bili premali 🙈 i isti bih ga vratila na bez, ali je totoalno zaboravio dojiti bez njih, probali smo i samo me opet izranjavao i nije se najeo. Razmisljala sam o ovome da dam sa sesiricem pa kad se malo usisa bez, ali onda si mislim - ma bitno da sisa 😁 Doduse mislim da zbog njih nije bilo problema s prihvacanjem bocice (Avent) niti dude (Nuk Space).
Spavanje nocno spavanje se podojimo i zaspi (osim iznimno kad ima zite minute pa ide dudanje i nosenje i opet sisa pa spavanje), a dnevno smo usvojili princip hranjenje-igranje-spavanje-hranjenje 💪🏼
Rekla mi je zenska koja se “bavi” time da do 4 mjeseca je tesko njima neki raspored/rutinu posloziti, pokusavam sad malo pratiti te znakove i ww i danas fakat spava tocno poslije 75-90 min budnog perioda preko dana. Cak smo uspjeli da zaspi na meni pa ide u krevetic 🥳
Dohrana u vidu hrane znam da je jos rano za nase ljetnice, ali ima vas i sa starijima - preporucujete li neki aparat za kuhanje hrane tipa Avent Philips ili Babymoov ili Bebe nesto? Imamo krstitke za 2 tjedna pa ljudi pitaju pa da iskoristim da ne dobijemo neke gluposti koje ne trebamo 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sesirici -Ja koristim Mam sesirice silikonske veličini S. Nocu uvijek koristim jer je lakse a po danu povremeno bez pa se nadam da ćemo doći dp totalno bez…iskreno na početku sam se opterecivala sa tim sto ne mogu bez ali sad vise ne.. bitno mi da doji.. pa dokle god.
Spavanje preko dana jedan da cijeli dan spava , pa noc bude na 2h budjenje…i kraće…
Spavanje po noći taman mislim uspostaviti rutinu a ona ubaci jos.jedno hranjenje pa se nikako ustabiliti.
Nama krmelji oko… sad je to.intenzivnije nego sa mjesec dana kad je imala prvi put, da sam je vodila juce da uradi bris oka ali svakako joj započela sa kapima…dal je samo do zatvorene nazolakrimalne membrane ili je i infekcija pojma nemam…
Ova nespavanja moraju imati veze sa ovim mjesecom punim🤣 kad nam je svima isto…
Lijevo oko sam sredila s par kapi mlijeka u oko, ali desno nikak i nikako - uzeli smo na kraju Tobrex jucer i idalje masiram suzni kanal 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Meli preporuka za avent soothie dudehttps://www.philips.hr/c-m-mo/dude/dude/latest#filters=PACIFIERS_SU%2CFK_MCC_PACIFIER_SOOTHIE
Jel ih ima tu kod nas negdje ili se mogu naruciti samo preko interneta (ako znas)? Sad imam one u obliku tresnje (kao bibs, samo sto je marka od mullera)..
Ma ako nece, nece..samo da ne pocne cuclati prst jednog dana (kao ja kad sam bila mala) 😂
Meli preporuka za avent soothie dudehttps://www.philips.hr/c-m-mo/dude/dude/latest#filters=PACIFIERS_SU%2CFK_MCC_PACIFIER_SOOTHIE
Jel ih ima tu kod nas negdje ili se mogu naruciti samo preko interneta (ako znas)? Sad imam one u obliku tresnje (kao bibs, samo sto je marka od mullera)..
Ma ako nece, nece..samo da ne pocne cuclati prst jednog dana (kao ja kad sam bila mala) 😂
Imaš u baby centru. Ja isto imam takvu, ne koristim ju često jer nema potrebe, ali brzo ju je prihvatio. Iako ta duda mi je tako čudnog izgleda i ogromna 😮
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji