Thinkpurple bitno da smo se negdje mrdnuli i probilo led, znamo sto i kako (druagcije) za sljedece izlete 😅 a barem pamtimo povratak 🙈
Ally hvala! Intenzivnije cemo ga natezati 😄 pobrises necim posebno ili voda/fizioloska?
Karamela mi imamo onog pingivin termometra iz DMa u kadici, mada sam se vec napraksirala i bez njega kad je voda ok 🛁
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Karmela i mi imamo to iz Dm-a, samo što je žabica 🙃
Bambi bome povratak je bio za pamćenje 🤣
.
Mi sutra idemo na pregled kukova u Rovinj pa planiramo tamo i provesti dan 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Kad kupate bebe, jel mjerite koja je temp vode?
Da. Imamo ovog pingvinića iz dm-a i s njim pratimo.
Potražite u dm-u: Termometar za kadu, više vrsta (https://dm.hr/babylove-termometar-za-kadu-vise-vrsta-p4066447346466.html?wt_mc=app.dm.pdsteilen.laufend)
A nekad muž ubaci svoj sat da vidimo temperaturu (isto pokazuje kao termometar, uspoređivao je). 😂
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
I na kojoj temp kupate bebe?
Ja uopće ne mogu skužiti jel mom pase toplije ili malo hladije. Sve je to oko 37…
Karamela, 37° bude kod nas voda.
Valjda mu tako odgovara jer se smije i sve je super na početku. Na kraju kupanca zna plakat, ne znam jel mu postane hladno ili ne voli prati glavu ili mu jednostavno bude dosta 😅
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Mia uzivajte u rovinju!
Ally tocno takva ti je bila moja starija.. drzi se, nije lako taj tempo izdrzat…
.
Ja imam beskontaktni microlife toplomjer koji mejri temp i okoline pa njime mjerim vodu u bocici i kadici…
Al muz to toci i vec zna kolko treba bit i bez mjerenja. Obicno izmedu 35 i 38, skuzili smo da joj vise pase hladnije, blize 35.
.
E ovo okretanje na trbuh… nema spavanja 🤦♀️ ona to toliko prozivljava da ne spava ni dan ni noc kako treba i jako je nervozna… preko dana sve po 15-30 min, jucer je 6 puta spavala po tak 20ak min. Noc isto, svakih 45 min smo bili budni… a dok je budna samo se okrece na trbuh, sad ju drzim na podu jer je opasno bilo gdje ju ostavit. Jutros se okrenula s leda na trbuh, na opet na leda (to mislim da se slucajno vratila) pa opet na trbuh i proputovala pola boravka. Jucer sam narucila nubelino podlogu i selimo se svi na pod.
Uletila sam samo da ti skrenem oaznju za to okretanje na trbuh, dosta beba je jako napredno, pogotovo krupnije, ali eto samo da imas na umu da nekada se cesto desi da roditelji misle da je beba super napredna jer motoricki izvodi neke stvari poput te dosta ranije, ( 3 mjeseca je zaista jako rano za to okretanje pogotovo tim intenzitetom), a ustvari beba lagano ulazi u hipertonus. Ne kazem da jeste, vjerovatno nije, da ne shvatis pogresno, samo kazem da znas i to da obratis paznju ili spomeni pedijatrici sljedeci put, znam dosta djece koja su tako bila napredna pa su na kraju ukljucili malo vjezbica da se razbije ta ukocenost. Hipertonicne bebe znaju biti i razdrzaljive i cesto se bude , pa samo eto da znas da pratis da se ne desi…. Mada je to nista i lako se sredi…😉😉
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Jedno tehnicko pitanjce: kad idete s klincima van, a oni su u klokanici - u sto stavite stvari? Bilo mob/novcanik/kljucevi bilo da nosite nesto za njih…
Ergo ima jednu malu torbicu naprijed za mob i kljuceve, ali razmisljam recimo samo da uzmem tetricu i maramice u cemu i kako to nositi 🤔🦘
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Prokuhavanje vode za pravljenje dohrane je bespotrebno, stavi prah, dolij vodu iz slavine, promućkaj i to je to. Hoćete prokuhavati i vodu i kad krenete davati piti? Naravno da ne.
Mi jos nismo uspjeli s nosiljkom ni maramom, ne želi uopće u tome biti, a bas bi mi dobro došlo ponekad.
Obavili pregled kukova, sve u redu. Ostali u Rovinju dio dana i baš nam je bilo lijepo. Do tamo je lijepo spavao, papali na parkingu pa otišli na pregled i onda se našetali, cijelo vrijeme je praktički spavao. Valjda mu je pasalo kako je sve popločeno pa ga trese 🤣 Sjedili na kavi, opet papali na parkingu i doma. 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji