Prokuhavanje vode za pravljenje dohrane je bespotrebno, stavi prah, dolij vodu iz slavine, promućkaj i to je to. Hoćete prokuhavati i vodu i kad krenete davati piti? Naravno da ne.
Jel ti znas zasto se voda prokuhava za pripremu AD? A zasto se ne mora prokuhavati kad se daje direktno piti??
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Prokuhavanje vode za pravljenje dohrane je bespotrebno, stavi prah, dolij vodu iz slavine, promućkaj i to je to. Hoćete prokuhavati i vodu i kad krenete davati piti? Naravno da ne.
Ovo nije točno i molim cure koje čitaju da ne slušaju ovaj savjet. Proljetnica slobodno radi kako želiš, ali pročitaj upute na kutiji. Jasno piše kako se hrana radi. Voda, a ni AD nisu sterilan sastojak i neprokuhavanjem se ubrzava kvarenje mlijeka, a ja to svojoj bebi ne bi davala. Kad naraste i razvije probavnih sustav naravno da necu prokuhavati vodu za pice (koju se po preporukama danasnje struke niti ne daje prije 6 mjeseci) ali UVIJEK ce biti prokuhana za pravljenju AD-a.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jedno tehnicko pitanjce: kad idete s klincima van, a oni su u klokanici - u sto stavite stvari? Bilo mob/novcanik/kljucevi bilo da nosite nesto za njih…
Ergo ima jednu malu torbicu naprijed za mob i kljuceve, ali razmisljam recimo samo da uzmem tetricu i maramice u cemu i kako to nositi 🤔🦘
U ovu torbicu ☺️
https://a.aliexpress.com/_mPE7dTo
Ako sam po kvartu ne nosim nista.
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
ThinkPurple, koju Nubelino podlogu si uzela? Velika mi se peri prevelika. Koji dezen?🥰
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružica ja isto imam nubelino,’i to veliku.
Dosta je velika, da, ali ju možeš koristiti preklopljenu kako god tebi odgovara. Nama je trenutno na pola, kad dođu gosti s djecom ju raširimo skroz, kad ga pustim na pod u dnevnom dok pijem kavu je na četvrtinu. Sviđa mi se ta prilagodljivost :)
🤱🏽32 god
👨🏼🍼 30 god
Jedno tehnicko pitanjce: kad idete s klincima van, a oni su u klokanici - u sto stavite stvari? Bilo mob/novcanik/kljucevi bilo da nosite nesto za njih…
Ergo ima jednu malu torbicu naprijed za mob i kljuceve, ali razmisljam recimo samo da uzmem tetricu i maramice u cemu i kako to nositi 🤔🦘
U ovu torbicu ☺️
Tnx!
Ma tu veliku torbu ne nosim niti inace kad smo vani, jedino do doktora i sad na putu kad smo bili 🙈
Nest cu iskemijati 😄
Nubelino mi imamo veliki i zadovoljni smo, drago mi je da nismo onu u roli uzeli bas zbog toga jer je trenutno na pola rasirena i cak sam si jedan dio stavila za naslon kad sjedim dolje. Mi imamo Happy Family i cestu s druge strane, trenutno je na Happy Family strani 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Starija je birala, vesela suma smo uzeli, isto veliku.
Imala sam prije casmatino, dobro je sto se moze preklopiti pa kombinirati gdje ti pase, poslije dic dio za blokadu jedno vrijeme… a poslije kad krenu puzat je dobro da je veca.
Iza nas opet neprospavana noc zbog pokusavanja okretanja u snu… do 4 sam izdrzala vracala ju, tufkala dudu, dojila svakih sat, sat i pol… a onda je muz ju uzeo na sebe i tak su spavali… ja se ne usudim, on se usudi…
Ja bi je pustila da spava na trbuhu. Ako je dovoljno jaka da se okrece sigurno moze glavu okrenuti u slucaju da bljucne. Meni mala spava na stomaku vec mjesec. Fino okrece glavu. Znam da se bojite SIDS-a, ali ako beba oslobadja disne puteve bez problema, na kraju krajeva ne bude to odmah, beba se migolji, kenka pa ja mislim da ces to cuti ako ne daj Boze dodje do toga ….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Mi smo Casmatino dobili na poklon, zadovoljni smo skroz. Ali ne bi rekla da je prilagodljiva? Nisam ni probala jer imam kut za bebu pa stoji otvorena, ali to zvuci fora kod Nubelina.
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
U ovu torbicu ☺️
Tnx!
Ma tu veliku torbu ne nosim niti inace kad smo vani, jedino do doktora i sad na putu kad smo bili 🙈
Nest cu iskemijati 😄
Nubelino mi imamo veliki i zadovoljni smo, drago mi je da nismo onu u roli uzeli bas zbog toga jer je trenutno na pola rasirena i cak sam si jedan dio stavila za naslon kad sjedim dolje. Mi imamo Happy Family i cestu s druge strane, trenutno je na Happy Family strani 😄
Nisu ti ove velike. Onako su bas za preko ramena. Stane podloga za presvlacenje, par pelena, bocica i uspijem ugurati nekad za presvuci robicu. Al to je onda slaganje tetrisa. Veliku imam, al jos nisam koristila...
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Što se dohrane tiče, mi je radimo odokativno. Pomiješamo vruću i hladnu prokuhanu vodu i probamo na zapešće. Svaki put valjda drugačije ispadne. Ako je hladnija samo dulje treba muckati. Mislim da je samo bitno da nije pretopla da se ne ubijaju one žive kulture bakterija u AD. Isto tak i za vodu za kupanje, uvijek odokativno, bebač se nije dosad bunio.
Ne znam tko je više pitao čime onda brišemo pisonju, običnom vodom ili fiziološkom. Odgovor jer običnom vodom iz pipe.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji