Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    03. Listopad 2023. 15:37

thinkpurple

Sayuri ne zeli spustiti glavu na podlogu, nikad, ni meni na prsima. To je problem. Da hoce tako spavati pustila bi ju. Tak sam i stariju kad se sama naucila okretat pustila, nisam imala problema.
    Oba se okrene i digne glavu ko merkat i budna je. Nemozes ju uspavat nazad.
    Vesca imam i casmatino od starije, preklopi kak ti pase da skratis, dignes stranice pa je ko bazen… nije cvrsto, podboltas jos necim ako treba. 😏

Znas sta ces, probaj preko dana kad ti zaspe na rukama i onako duboko ucvrsti, spusti je na trbuh , nek nastavi tako, da se navikne… tako sam i ja svoje u pocetku i kad su navikli spavati na stomaku neka problema, kad se dobro zavedu u san, onaj duboki onda ih mozes kako hoces spustiti…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Pahuljka
    03. Listopad 2023. 20:40

SAYuRI

thinkpurple

Sayuri ne zeli spustiti glavu na podlogu, nikad, ni meni na prsima. To je problem. Da hoce tako spavati pustila bi ju. Tak sam i stariju kad se sama naucila okretat pustila, nisam imala problema.
    Vesca imam i casmatino od starije, preklopi kak ti pase da skratis, dignes stranice pa je ko bazen… nije cvrsto, podboltas jos necim ako treba. 😏

Znas sta ces, probaj preko dana kad ti zaspe na rukama i onako duboko ucvrsti, spusti je na trbuh , nek nastavi tako, da se navikne… tako sam i ja svoje u pocetku i kad su navikli spavati na stomaku neka problema, kad se dobro zavedu u san, onaj duboki onda ih mozes kako hoces spustiti…

Kako ih zavest u dubok san sestro slatka 😂 
    Osjecam se ko deminer kad je spustam u krevetac, prst po prst i cekam 💥💣

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

bambi27zg
    03. Listopad 2023. 20:47

Pahuljka

SAYuRI

thinkpurple

Danas sam se odvazila poslijepodne spustiti ga tj skinuti sa mene i u krevetic nakon sat vremena spavanja - isla sam mic po mic, ukljucila bijeli sum, gurnula dudu i malo ga drzala rukama kad sam spustila (1-2 min) - jos je sat i 20 spavao u kreveticu uz jedno stavljanje dude 💪🏼🥳 sutra cu oribati ranije staviti u krevetic i tako pomicati na sve ranije i ranije 😄

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Pahuljka
    03. Listopad 2023. 22:26

Miracle2023

bambi27zg

Pahuljka

SAYuRI

thinkpurple

Danas sam se odvazila poslijepodne spustiti ga tj skinuti sa mene i u krevetic nakon sat vremena spavanja - isla sam mic po mic, ukljucila bijeli sum, gurnula dudu i malo ga drzala rukama kad sam spustila (1-2 min) - jos je sat i 20 spavao u kreveticu uz jedno stavljanje dude 💪🏼🥳 sutra cu oribati ranije staviti u krevetic i tako pomicati na sve ranije i ranije 😄

Ajme bolje da vas ne citam, moja spava po 15min spavance izmedju jela, rijetko kad vise, max 30min ako mi se posreci. Jedino dobro je sto smo ju uspjeli naviknut da spava u kolicima ili bounceru, a ne na rukama. Duda je spasila stvar. Do nedavno je samo na rukama spavala, i bila je nemoguca misija spustit je igdje, a da se ona za minutu ne probudi.

Ne bediraj se nije ni moja nista bolja 😂 
    Ulozim sat vremena a ponekad i vise na uspavljivanje i taman mislim to je to koma ide spustanje, ona se krene migoljit i samo progleda i idemo jovo na novo u drugi sat uspavljivanja. A da ne pricam da se pazi na svaki pokret, udisaj, izdisaj, zvuk, ma zraku sunca kontrolisem, peglom grijemo krevetic prije spustanja, milion kombinacija rukama dok je spustim…ma muka mi kad treba ic uspavat mukaaaaaa 🤮 Trudnicka je bila za pozelit 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    03. Listopad 2023. 23:28

Pahuljka

SAYuRI

thinkpurple

Ma dva tri apaurina u mlijeko 😎

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Pahuljka
    04. Listopad 2023. 09:15

thinkpurple

Pahuljka, miracle jel vam po noci bar spavaju?
    Nama su noci ocajne… jutros sam plakala ko nikad jer smo bili budni od 1 do 5, pa je zaspala na muzu na pola sata, ja taman zaspala i opet se probudila u 5.40. I bila budna sad do 8, spavala do 8.15. Znaci nemrem… dusa mi spava… a imam jos i stariju. Ona mi je pak jutros plakala da joj navecer nisam dala pusu za laku noc😭 a mala je taman sizila i jedino s cicom u ustima je spavala i nisam se smjela pomaknut, muz starijoj onda nije dao da ulazi u sobi… znaci kaos s tim spavanjem… sve me strah te regresije s 4 mj kad nam je sad vec ovako. 🥺

Pa iskreno ja se ne mogu i ne smijem pozalit na noc, odspavamo mi fino, nije da budem extra naspavana ali moze se funkcionisat 😂 Naravno da ima i losih noci kad ne znam sta bi s njom a ni sa sobom, kad nosamo, ljuljamo, pa nekad nesto upali. Ali inace zaspi do pola 10 i onda ide prva tura do 1 nakon toga do 3-4 i onda opet od 6 kenkanje, tad je malo prebacim kod nas i tako izdrzi do 7-7:30 i onda se finalno dizemo. Kod nas je problem dnevno spavanje, vise od pola sata u komadu je uspjeh, kako i zasto ne znam 🤷‍♀️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Ally007
    04. Listopad 2023. 09:33

Bogu hvala na ovoj grupi,da je nema mislila bih da sam totalno nesposobna majka. Znaci svi muku mučimo s uspavljivanjem. Naročito po danu - spuštanje milimetar po milimetar, pa onda još tresenje dok je na krevetu, duda, 3 tješenja itd. Po danu mi uopće ne spava u svom krevetiću, to mi je jednostavnije, eventualno popodne kad muž dodje s posla pa je veći moving po dnevnoj. Navecer ga "treniram" da ga spuštam sve ranije u krevetić (sve manje uspavanog) nadajući se da ćemo doći do samouspavljivanja u nekom momentu 😂. Ugl, ja sam oduševljena svojim djetetom jer je jucer prvi put uspio da se u par navrata igra sam po 10 min bez da plače čim se ja maknem. To je preporod neviđeni bio. Samo da sad nastavi tako.

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Meli18
    04. Listopad 2023. 10:35

Mame. Moja mala nece dudu nikako.. savjet? S jedne strane mi je to skroz ok ali ponekad bi mi bilo lakse, npr za uspavljivanje.  Dojim i jako me iscrpi to..
    Samo jedan dan, prije 3 dana, je prihvatila dudu.. i si ga mislim, ok super, bit ce lakse..ali dan poslije kao da je zaboravila sve 😭😅

lalaland1991
    04. Listopad 2023. 11:05

Cure koje dojite sa sesiricima, koje koristite?
    Ja imam aventove i razmisljam dal da mozda probam neke druge, ovi se nekako uvuku prema unutra i onda nemre beban uhvatiti..
    I jel ih uspijete rastegnuti i zalijepiti na cicu tak da stoje il vam isto ispadaju? 

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Pahuljka
    04. Listopad 2023. 11:30

lalaland1991

Cure koje dojite sa sesiricima, koje koristite?
    Ja imam aventove i razmisljam dal da mozda probam neke druge, ovi se nekako uvuku prema unutra i onda nemre beban uhvatiti..
    I jel ih uspijete rastegnuti i zalijepiti na cicu tak da stoje il vam isto ispadaju?

Ja sam zadovoljna sa medelinim u velicini S 16mm a imam i M od 20 mm, s tim da mi bolje odgovaraju S jer se bradavica nekako lijepo uvuce tokom dojenja i ne ispada uopste jer se napravi dobar vakum. Nisam druge probala tako da ne mogu uporediti. Jel ima neko savjet kako ih odvic od sesirica 🙏🏽 Sad je vec jaca i veca su usta mogla bi fino povuci ali bas odbija cicu, unervozi se i ne znam kud bi onda s njom 😭

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.