Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaPa
    23. Kolovoz 2023. 15:12

Moram i ja prijaviti svog malenog koji je došao na svijet 21.8. 🥰😇 
    Još smo u bolnici i bas je izazovno jer je stvarno jako vruce ali nadam se da bude sutra sve ok i idemo doma kako je planirano  

anilokin
    23. Kolovoz 2023. 17:04

Pozdrav svima mamama i bebačima i svima od srca čestitam ❤️
    Možda ću malo spamati temu, nadam se da ne zamjerite, ali nisam nigdje pronašla sličnu, a zaista bi mi pomogla pomoć i iskustva mama Cvit i Lightblue, vidim da su one "svježe" u tome. Naime, i ja nosim trojčeke (jednojajčani + jedan zaseban) i planiran je porod u Vinogradskoj. Trenutno sam u 28 tt, jako sam i uzbuđena i uplašena, bila nam je dosta izazovna trudnoća, sa svakakvim nekakvim komplikacijama, ne znamo još ni da li će uspjeti svi tri, tako da svaka pozitivna riječ žena koje su prošle i ovakvu trudnoću i porod, više nego dobrodošla 🤗🤗

👩🏼 33.g.

Girl 3y 💜

Expecting triplet Boys 💙💙💙

Flekica
    23. Kolovoz 2023. 17:05

Nikky i MamaPa čestitaaaam!
    Sad mislim da sam sluzbeno zadnja  Moj se ne da. Primio se za rebra i ne spusta se tako da i dalje uzivam u zgaravici i refluksu. I dalje otvorena samo 1 cm, a njegova glavica je i dalje visoko i ne spusta se u zdjelicu.
    Ako se nista ne dogodi do vikenda, u subotu sam na induciranom. Ima neka od vas iskustva s indukcijom praskovima na Sv. Duhu? Ja se lagano i psihicki pripremam na potencijalni carski. 

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

Cvit
    23. Kolovoz 2023. 22:43

Thinkpurple uzela sve Bebelot. Ukucaj bas na netu, imaju super izbor. Instagram im nije nesto.
    .
    Anilokin cestitke na trojcekima, i cestitke na velikih 28tt 🍀 drzim palceve da dalje sve ide kako treba i bez komplikacija.
    Ja s Vinogradskom imam dobra iskustva, vodila me dr s Merkura, ona me i porodila, i imam same rijeci hvale za nju, od starta mi je bila podrska.
    Ne znam dal imas nekih konkretnih pitanja, pitaj..
    I moja trudnoca je bila izazovna, izdrzale smo eto do 34+1 a mozda bi mogla i jos koji dan al vec sam bila ogromna i tesko disala, bilo ih je strah da se kroz vikend nesto ne krene dogadjati tako da smo isli u elektivni carski taj petak i pokazalo se da je dobra odluka.
    Hospitalizirana sam s 31+4 tt  radi nadzora
    Neonatologija je isto super ✨️
    Vidim cekate tri decka 🤩 

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Lightblue
    24. Kolovoz 2023. 12:23

anilokin

Možda ću malo spamati temu, nadam se da ne zamjerite, ali nisam nigdje pronašla sličnu, a zaista bi mi pomogla pomoć i iskustva mamaCvit i Lightblue, vidim da su one "svježe" u tome. Naime, i ja nosim trojčeke (jednojajčani + jedan zaseban) i planiran je porod u Vinogradskoj. Trenutno sam u 28 tt, jako sam i uzbuđena i uplašena, bila nam je dosta izazovna trudnoća, sa svakakvim nekakvim komplikacijama, ne znamo još ni da li će uspjeti svi tri, tako da svaka pozitivna riječ žena koje su prošle i ovakvu trudnoću i porod, više nego dobrodošla 🤗🤗

Mene si već prešišala tako da kod tebe može biti samo bolje. Mene je vodila dr Gall i zahvaljujući njoj su M&B živi. Rođeni su u 27-om tjednu i nadamo se kroz tri tjedna da će doći kući. Strogo mirovanje sam imala od 21+2, vaginalni porod u 24-om tjednu i carski rez u 27-om. Do kontrole u 21-om tjednu trudnoća za poželjeti a nakon toga za poludit. Ne preostaje ti ništa nego dan po dan i tako polako i smireno. 

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• nixy1310
    24. Kolovoz 2023. 14:51

Također da se javimo, više nismo 2u1
    Maleni J💙 stigao 23.8.! 🥰

12.12 +🤰
    TP - 24.8 🥰
    💙

anilokin
    24. Kolovoz 2023. 15:07

Hvala vam puno Cvit i Lightblue na brzom odgovoru obzirom na male bebače koje imate doma ❤️ Da, Cvit tri muškića stižu, iako je starija seka htjela bar još jednu sestricu 

Ja sam do sada trudnoću vodila u Rijeci, jer nisam iz Zg, ali nisam baš zadovoljna njihovim pristupom, tako da smo muž i ja na preporuku prijatelja doktora odlučili se za Zagreb. Posebice zbog neonatologije, za koju kažu da je jača u Zg. I meni je trudnoća do 17 tt bila odlična, nakon toga je jednojajčanim blizancima ustanovljen TTTS i išli smo hitno na laserskom odvajanje posteljice u London u smjeru da se spase barem dva. Za čudo se ovaj najmanji nije dao i još uvijek se bori i ne da, iako ima zastoj u rastu u odnosu na druga dva. Manji je nekih 30% i dobio je jako mali dio posteljice. Ali kažu doktori da to ne znači ništa, samo da će biti fizički manji u odnosu na braću. Zbog svih tih komplikacija odabrali Zagreb i nadam se stvarno da će od poroda nadalje sve krenuti u nekom boljem, mirnijem smjeru. A i nadam se da ću izgurati čim duže.

Zanima me kako funkcioniraju posjeti na neonatologiji? Da li su dozvoljeni? Koliko su vam bili klinci na neonatologiji? Kako za hranjenje beba, ako bi se izdajala da li se to nosi onda u bolnicu pa im oni daju?

👩🏼 33.g.

Girl 3y 💜

anilokin
    24. Kolovoz 2023. 16:18

Lightblue

anilokin

Možda ću malo spamati temu, nadam se da ne zamjerite, ali nisam nigdje pronašla sličnu, a zaista bi mi pomogla pomoć i iskustva mamaCvit i Lightblue, vidim da su one "svježe" u tome. Naime, i ja nosim trojčeke (jednojajčani + jedan zaseban) i planiran je porod u Vinogradskoj. Trenutno sam u 28 tt, jako sam i uzbuđena i uplašena, bila nam je dosta izazovna trudnoća, sa svakakvim nekakvim komplikacijama, ne znamo još ni da li će uspjeti svi tri, tako da svaka pozitivna riječ žena koje su prošle i ovakvu trudnoću i porod, više nego dobrodošla 🤗🤗

Mene si već prešišala tako da kod tebe može biti samo bolje. Mene je vodila dr Gall i zahvaljujući njoj su M&B živi. Rođeni su u 27-om tjednu i nadamo se kroz tri tjedna da će doći kući. Strogo mirovanje sam imala od 21+2, vaginalni porod u 24-om tjednu i carski rez u 27-om. Do kontrole u 21-om tjednu trudnoća za poželjeti a nakon toga za poludit. Ne preostaje ti ništa nego dan po dan i tako polako i smireno.

Ponovno sam pročitala tvoj komentar i vidim da još nisu došli doma 🥺 Nadam se da će čim prije, ne mogu zamisliti kako ti je sve ovo vrijeme. ❤️

👩🏼 33.g.

Girl 3y 💜

Cvit
    24. Kolovoz 2023. 17:45

Anilokin nadamse da je najgore iza vas i da sto duze izdrzite 4u1 🍀
    Posjete na neonatologiji dok si u bolnici su u 13h, a ako dolazite od doma dobijete svoj termin, nekih 15-20min mozete  biti, a u 13 onda zovete za info...izdojeno mlijeko mozete nositi..
    Moje cure su bile 10 dana tamo na neonatologiji pa su preseljene na neonatologiju u gradu u kojem zivim. Dvojajcana je otpustena nakon 17 dana ukupno, a jednojajcane tocno kad im je bilo mjesec dana. 

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Lightblue
    24. Kolovoz 2023. 19:33

Anilokin sve stoji kako ti je Cvit napisala. Neonatologija u Vinogradskoj je odlična i ako naiđu na problem nije ih sram pitat druge bolnice. Imaju moto da je  više glava pametnije. Trenutno ako si doma tj vanjska posjeta na razini cijele bolnice je zabrana ali dok ti rodiš ukinut će je. Moji su na intenzivi od 5.6 i planiraju ih kroz dva tjedna  prebaciti u postintenzivu. 
    Sad pitanje za majke: da li znate privatno dječjeg fizijatra ili ortopeda u Zg?
    Curka ne može nogicu izravnati i taj kuk je malo drugačiji? Sve je još u fazi promatranja ali da se majka pripremi tj istraži opcije? 

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.