Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Lady08, nije se culo prerano je, a idićinpregled tek za 3 tjedna.🥴
    Betty, i ja sam Ivf, tebi je kontrola svaki tjedan, pa kako to? Kod mene drugi uzv tek za tri tjedna, a danas bio prvi.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

ružica

Betty, i ja sam Ivf, tebi je kontrola svaki tjedan, pa kako to? Kod mene drugi uzv tek za tri tjedna, a danas bio prvi.

Ma krivo sam shvatila iz potpisa :) To je sve ok.
    Meni se u prvoj culo sa 7. Tako me zapao pregled.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Casperka

Broj poruka: 62

Prijavi adminu

ružica

Meni se isto sa 5+3 nije čulo nego samo gestacijska se vidila, sa 6+4  se opet nije čulo 🙈 tek sa 7+1 (na hitnoj inače pregled je trebao bit na 7+3 zbog krvarenja) smo ga čuli tako da sad mi ok izgleda ovo 3 tjedna sta si dobila tad bi trebalo bit. Nekad ne znas je li gore cekat ili ic na pregled pa ti kažu jos ga nema.

Lady8

Prijavi adminu

Casperka

ružica

Meni se isto sa 5+3 nije čulo nego samo gestacijska se vidila, sa 6+4 se opet nije čulo 🙈 tek sa 7+1 (na hitnoj inače pregled je trebao bit na 7+3 zbog krvarenja) smo ga čuli tako da sad mi ok izgleda ovo 3 tjedna sta si dobila tad bi trebalo bit. Nekad ne znas je li gore cekat ili ic na pregled pa ti kažu jos ga nema.

Tako i nama, na hitnoj zbog krvarenja.
    Nadam se da ovaj put ce se cuti na prvom pregledu da izbjegnemo sve stresove ☺️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Casperka super za danasnji pregled 🥰
    Betty ti nam se sutra javi sa dojmovima 💪🏼

Betty1993

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Zato sta putujem iz grada u grad, ako bude sutra sve ok trebali bi mi otvorit knjizicu i nastaviti sve u mom gradu kod mog ginekologa, ovo sve do sad uzv san obavljala na odjelu humane u Splitu. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Betty, i ja sam na odjelu humane do 12 tjedna, a za kasnije se mislim dal ostati u dr.koja me vodi na humanoj, ili ići u svoje dr. 
    Curke, ajmo simptome na sunce. Danas u mene menstrualni bolovi, ima li koja nesto slično?
    Ima li koja curka s hematomom?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• MateaT

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Pozdrav svima😊🙋‍♀️. 
    Mama sam prekrasne petomjesečne djevojčice.
    Upravo jučer smo saznali da sam ponovno trudna🎉.
    Termin mi je 23.06.2023.
    Tako da, razlika između djece će biti 13ipo mjeseci. I dalje mi zvuči nestvarno. No, možemo mi to💪

Lady8

Prijavi adminu

ružica

Betty, i ja sam na odjelu humane do 12 tjedna, a za kasnije se mislim dal ostati u dr.koja me vodi na humanoj, ili ići u svoje dr.
    Curke, ajmo simptome na sunce. Danas u mene menstrualni bolovi, ima li koja nesto slično?
    Ima li koja curka s hematomom?

Ja imam koronu 🙈 A od trudničkih simptoma samo bolne cice.
    Grcevi su mislim prestali, tu i tamo kao bol u jajniku.
    U pon sam imala temp i pila lupocete pa me to malo muci, internet je naravno pun raznih informacija koje bolje da nisam procitala.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8

Prijavi adminu

MateaT

Pozdrav svima😊🙋‍♀️.
    Mama sam prekrasne petomjesečne djevojčice.
    Upravo jučer smo saznali da sam ponovno trudna🎉.
    Termin mi je 23.06.2023.
    Tako da, razlika između djece će biti 13ipo mjeseci. I dalje mi zvuči nestvarno. No, možemo mi to💪

Čestitam! 😍😍 i svaka cast!! Moj ce imati 4 godine, pa se mislim hocu li ja to moci 🙈

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.