Lady08, nije se culo prerano je, a idićinpregled tek za 3 tjedna.🥴
Betty, i ja sam Ivf, tebi je kontrola svaki tjedan, pa kako to? Kod mene drugi uzv tek za tri tjedna, a danas bio prvi.
Ma krivo sam shvatila iz potpisa :) To je sve ok.
Meni se u prvoj culo sa 7. Tako me zapao pregled.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Betty, i ja sam Ivf, tebi je kontrola svaki tjedan, pa kako to? Kod mene drugi uzv tek za tri tjedna, a danas bio prvi.
Meni se isto sa 5+3 nije čulo nego samo gestacijska se vidila, sa 6+4 se opet nije čulo 🙈 tek sa 7+1 (na hitnoj inače pregled je trebao bit na 7+3 zbog krvarenja) smo ga čuli tako da sad mi ok izgleda ovo 3 tjedna sta si dobila tad bi trebalo bit. Nekad ne znas je li gore cekat ili ic na pregled pa ti kažu jos ga nema.
Betty, i ja sam Ivf, tebi je kontrola svaki tjedan, pa kako to? Kod mene drugi uzv tek za tri tjedna, a danas bio prvi.Meni se isto sa 5+3 nije čulo nego samo gestacijska se vidila, sa 6+4 se opet nije čulo 🙈 tek sa 7+1 (na hitnoj inače pregled je trebao bit na 7+3 zbog krvarenja) smo ga čuli tako da sad mi ok izgleda ovo 3 tjedna sta si dobila tad bi trebalo bit. Nekad ne znas je li gore cekat ili ic na pregled pa ti kažu jos ga nema.
Tako i nama, na hitnoj zbog krvarenja.
Nadam se da ovaj put ce se cuti na prvom pregledu da izbjegnemo sve stresove ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Betty, i ja sam na odjelu humane do 12 tjedna, a za kasnije se mislim dal ostati u dr.koja me vodi na humanoj, ili ići u svoje dr.
Curke, ajmo simptome na sunce. Danas u mene menstrualni bolovi, ima li koja nesto slično?
Ima li koja curka s hematomom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Betty, i ja sam na odjelu humane do 12 tjedna, a za kasnije se mislim dal ostati u dr.koja me vodi na humanoj, ili ići u svoje dr.
Curke, ajmo simptome na sunce. Danas u mene menstrualni bolovi, ima li koja nesto slično?
Ima li koja curka s hematomom?
Ja imam koronu 🙈 A od trudničkih simptoma samo bolne cice.
Grcevi su mislim prestali, tu i tamo kao bol u jajniku.
U pon sam imala temp i pila lupocete pa me to malo muci, internet je naravno pun raznih informacija koje bolje da nisam procitala.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Pozdrav svima😊🙋♀️.
Mama sam prekrasne petomjesečne djevojčice.
Upravo jučer smo saznali da sam ponovno trudna🎉.
Termin mi je 23.06.2023.
Tako da, razlika između djece će biti 13ipo mjeseci. I dalje mi zvuči nestvarno. No, možemo mi to💪
Čestitam! 😍😍 i svaka cast!! Moj ce imati 4 godine, pa se mislim hocu li ja to moci 🙈
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji