Noa234 čestitam😊!
Moja prva trudnoća isto je prošla školski, isto sam rodila na dan termina.
Ali evo ova druga trudnoća već sad se razlikuje od prve. U ovoj trudnoći, kako je ginekolog rekao, imam implantacijsko krvarenje. Zapravo se radi o skroz blagom smeđem iscjetku. Koristim utrogestan. I to me već čini nervoznom jer se prvi put susrećem s tim. Nadam se da će sljedeći UZV pokazati da je sve u redu.
Još uz to imam problema sa bubrežnim kamencima koji sa sobom nose povremenu bol u bubrezima i nelagodu u m. mjehuru.
Hej curke evo i mene 😊
Na dan ne ocekivane menstruacije 2 testna stapica + kojima od uzbudenja nisam vjerovala,isla sam kupit clear blue digital s tjednima odmah + 1-2 tjedna. Po mojim izracunima sam trudna 4tj.6/7 🥳🥳🥳
Zvala sam svoju ginekologicu da se narucim na pregled,medutim ona tek radi 1 uzv oko 8-9 tj trudnoće,sto naravno meni je ultra daleko,te sam se privatno narucila 2.11. za potvrdu trudnoće ultrazvukom. Ovo mi je druga trudnoca,prva je prosla skolski,rodila na dan termina. Inace radim u bolnici,i voljela bih sto prije prestati raditi jer ne zelim dijete i sebe dovodit u bilo kakve opasnosti radi opsega i opisa posla. Od simptoma imam umor,bol u krizima,mucnina povremeno preko dana ali bez povracanja,bole cice,samo mi je cudno sto imam osjecaj i vidim da mi je trbuh veliki kao da sam u 5 mjesecu trudnoce,bas onako veliki je hahaha sto u prvoj trudnoci nije bilo,nit sam imala takav osjecaj. Nadam se da ce sve biti u redu na orvom uzv te da cemo cuti otkucaje. Želim nam svima školsku i mirnu trudnoću ❣️🤰🏼❤️🥳
Dobrodosla :)
Joj i meni je skocio neki trbuh 🙈 nije jako ali dovoljno da me i tajice žuljaju hehe
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hej curke evo i mene 😊
Na dan ne ocekivane menstruacije 2 testna stapica + kojima od uzbudenja nisam vjerovala,isla sam kupit clear blue digital s tjednima odmah + 1-2 tjedna. Po mojim izracunima sam trudna 4tj.6/7 🥳🥳🥳
Zvala sam svoju ginekologicu da se narucim na pregled,medutim ona tek radi 1 uzv oko 8-9 tj trudnoće,sto naravno meni je ultra daleko,te sam se privatno narucila 2.11. za potvrdu trudnoće ultrazvukom. Ovo mi je druga trudnoca,prva je prosla skolski,rodila na dan termina. Inace radim u bolnici,i voljela bih sto prije prestati raditi jer ne zelim dijete i sebe dovodit u bilo kakve opasnosti radi opsega i opisa posla. Od simptoma imam umor,bol u krizima,mucnina povremeno preko dana ali bez povracanja,bole cice,samo mi je cudno sto imam osjecaj i vidim da mi je trbuh veliki kao da sam u 5 mjesecu trudnoce,bas onako veliki je hahaha sto u prvoj trudnoci nije bilo,nit sam imala takav osjecaj. Nadam se da ce sve biti u redu na orvom uzv te da cemo cuti otkucaje. Želim nam svima školsku i mirnu trudnoću ❣️🤰🏼❤️🥳
Dobrodosla :)
Joj i meni je skocio neki trbuh 🙈 nije jako ali dovoljno da me i tajice žuljaju hehe
Ima li ko problem s desnima?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Pozz curke,javljam se sa pozitivnim vjestima + je tu. Po nekim mojim izračunima trebala bi biti u 5 tj i sutra idem kog gink privatno.Možda je rano za pregled ali zbog izgubljenje prošle trudnoće prevelik je strah prisutan u meni
Pozz curke,javljam se sa pozitivnim vjestima + je tu. Po nekim mojim izračunima trebala bi biti u 5 tj i sutra idem kog gink privatno.Možda je rano za pregled ali zbog izgubljenje prošle trudnoće prevelik je strah prisutan u meni
Sretno Tii🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Sretno svim novim clanicama nase grupice 🥰
Nemam problema s desnima. Sinoc me npr. uhvatila bolit prepona u setnji a potom i cijela lijeva strana, ono sto se meni cinilo ko jaknik pa oko njega pa se preselilo na kriza. Ne znam… i danas osjetim ali ok sam.
Sretno svim novim clanicama nase grupice 🥰
Nemam problema s desnima. Sinoc me npr. uhvatila bolit prepona u setnji a potom i cijela lijeva strana, ono sto se meni cinilo ko jaknik pa oko njega pa se preselilo na kriza. Ne znam… i danas osjetim ali ok sam.
To je sve normalno ☺️ Neke bole prepone i na pocetku i na kraju trudnoce. I ovo ostalo.
Mene jucer kao kukovi pa kriza i pojavilo se malo malo smeđeg iscjetka. Pregled je za koji dan pa vu se strpiti. Nekako mi je cudan osjecaj pa se pribojavam upale kakve.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hvala cure svima na dobrodošlici 🥳🥰
Lady8 tocno tako,mene i tajce stiscu 🤭
S desnima ne za sada,al u prvoj trudnoci au mi krvarili,paradontozu mi je dijagnosticirana vec sa 16 godina tada su mi i zubi poispadali 🙄 tako da oko umjetnih i ostalih mojih uvijek krvari i uvijek borbe s njima,tako da nemogu biti objektivma sto se toga tice 🤗🤗
Rosa_s i mene povremeno zategnu al prode sve je to normalno 😊
Pozdrav cure, prijavljujem se s pozitivnom betom i ako sve bude ok, termin bi mi bio krajem lipnja. ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji