Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MateaT

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Lady8

MateaT

Pozdrav svima😊🙋‍♀️.
    Mama sam prekrasne petomjesečne djevojčice.
    Upravo jučer smo saznali da sam ponovno trudna🎉.
    Termin mi je 23.06.2023.
    Tako da, razlika između djece će biti 13ipo mjeseci. I dalje mi zvuči nestvarno. No, možemo mi to💪
    Čestitam! 😍😍 i svaka cast!! Moj ce imati 4 godine, pa se mislim hocu li ja to moci 🙈

Hvalaa💗
    Ma naravno da možeš/možete (ti i muž jasno) 😊. 

Betty1993

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Evo me reka mi je dr da je sve super, srce kuca, pokaziva mi sta je glava sta ovo sta ono iako ja to nista bas ne razaznajem. Do 10tj sam kod njih tako mi je recenp a onda mogu ostat u st a meni to ne pase. Nego iden kod svog gin. Samo da bude sve ok i dalje, sad vise nije za tjedan dana sad mi je kontrola za 2 tj, beba je veličine 1cm.😃

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Betty1993

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Betty1993

Evo me reka mi je dr da je sve super, srce kuca, pokaziva mi sta je glava sta ovo sta ono iako ja to nista bas ne razaznajem. Do 10tj sam kod njih tako mi je recenp a onda mogu ostat u st a meni to ne pase. Nego iden kod svog gin. Samo da bude sve ok i dalje, sad vise nije za tjedan dana sad mi je kontrola za 2 tj, beba je veličine 1cm.😃

I jos, imala sam prije nekog vrimena neki smedi iscjedak, osla na odjel sve ok, nakon toga bila u st na redovnom uzv, sve ok kaze zamjenska dr, sve cisti, da bi danas Na uzv dr reka da su bila 2 hematoma koja su ocito pukla, srica pa se nista nije desilo, nije mi jasno kako to niko nije vidija. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Rosa_s

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Moji simptomi kad mirujem: lagano osjetim maternicu, zna mi se malo zavrtit i bole cice. 
    Moji simptomi kad ne mirujem: sve to + grcenje i smeđi iscjedak. 
    Znaci obavljala sam dns stvari po gradu, dosla doma i skuhala. Odma me pocelo grcit i iscjedak. Nezz jesam li ja tako osjetljiva ili sta….

• regica123

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Rosa_s

Moji simptomi kad mirujem: lagano osjetim maternicu, zna mi se malo zavrtit i bole cice.
    Znaci obavljala sam dns stvari po gradu, dosla doma i skuhala. Odma me pocelo grcit i iscjedak. Nezz jesam li ja tako osjetljiva ili sta….

Tako ti je i meni iskreno. Ako lezim i vecinom mirujem sve je nekako ok, ne boli me vecinom nista osim grudi, tu i tamo osjetim maternicu, a cim taj dan malo setam ili nesto, odmah smedji iscjedak i lagani bolovi (ne bude nistra strasno, ali ono, opet osjetim). Zato sam odlucila lezat, sta cu... nije lako, al' sve za bebicu. 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Ja ovih dana ležim zbog te korone pa mi je zato valjda i lakse, nemam grceve. Isla sam malo prosetati pa sam osjetila kao stezanje.
    Ako ne pijete Mg uzmite ga :) Pomogne

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

regica123

Rosa_s

Tako ti je i meni iskreno. Ako lezim i vecinom mirujem sve je nekako ok, ne boli me vecinom nista osim grudi, tu i tamo osjetim maternicu, a cim taj dan malo setam ili nesto, odmah smedji iscjedak i lagani bolovi (ne bude nistra strasno, ali ono, opet osjetim). Zato sam odlucila lezat, sta cu… nije lako, al' sve za bebicu.

Sori ako sam preskocila kada si pisala, koliko si trudna? 
    Nije ni meni tesko mirovat ali cim malo stane bi u akciju krenula. Kucu poredila, isla prosetat, ma svasta. 

rosie0111

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Iskreno, meni je umor najgori, a od ostalog bolne sike, osjetim jajnik ponekad, također mi se do neki dan znao pojavljivati osjećaj kao da ću dobiti. Također od predugog sjedenja mi se znao pojavljivati pritisak dole, ali već neko vrijeme nije. A da i promjene raspoloženja su mi skroz lude, rasplačem se u sekundi. Inače imam 35 godina i prva trudnoća pa sam sva nešto pomalo preplašena...

Afrodita06

Broj poruka: 420

Prijavi adminu

Kod me su cice lagano osjetljive, malo bole, više bradavice nego cijele cice.
    Ista stvar kao i kod većine kad mi bude previše aktivnosti dobijem smeđi iscjedak, srećom pa je do sada to bilo doslovno jedno brisanje u danu kada se dogodi, ne bude onako cijeli dan. 
    Radim uredski posao pa mi zna pred kraj radnog vremena valjda biti previše tog položaja i onda mi se javi menstrualni bolovi.
    Kad legnem i odmorim sve prođe.
    Dosta me muči suhi kašalj pa ako netko ima nekakav savjet za sirup koji je pogodan za trudnice bili bi od velike pomoći. Do sada nikakvi čajevi nisu pomogli.
    Po zadnjoj mengi termin 24.06.2023.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com

• regica123

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Rosa_s

regica123

Rosa_s

Tako ti je i meni iskreno. Ako lezim i vecinom mirujem sve je nekako ok, ne boli me vecinom nista osim grudi, tu i tamo osjetim maternicu, a cim taj dan malo setam ili nesto, odmah smedji iscjedak i lagani bolovi (ne bude nistra strasno, ali ono, opet osjetim). Zato sam odlucila lezat, sta cu… nije lako, al' sve za bebicu.

Sori ako sam preskocila kada si pisala, koliko si trudna?
    Nije ni meni tesko mirovat ali cim malo stane bi u akciju krenula. Kucu poredila, isla prosetat, ma svasta.

Danas sam 11+1, inace sam u proljetnim bebama, ali pratim i vas.. koliko sam skuzila dosta cura ode isto ima proljetni termin 🙈
    Je i meni je isto dosta lezanja, ja lezim vec stvarno dugo i stalno sam po forumu od dosade, ali sto cu. Ljecnik mi jucer rekao da do 15.tjedna minimalno mirujem, ali kao da se dozvoljava setanja do pola sata, sjedenje do pola sata, ali da vecinski budem u lezecem polozaju.Afrodita pazi sa cajevima, znam da ih je puno zabranjeno u trudnoci.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.