Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MaPeJu

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

ja sam 5+6. znaci nos mi je konstantno zastopan, ne mogu disat ni po danu ni noci, ne znam s cim ga smijem okusat odstopat, pa se mucim. jucer imala migrenu cijeli dan, koma ,ne znam kak sam prezivjela, ali danas sam dobro, iako je nos i dalje zastopan. hrana me ne muci, nadam se da ce tako i ostati. drzte fige i drzite se :)

• IvanaH4

Broj poruka: 95

Prijavi adminu

8 + 0 - blaga averzija prema određenoj hrani, žgaravica, bolne grudi i zatvor. Od ostalih simptoma ništa.
    Ja sam ona koja se nadala povraćanju jer onda nekako znaš da je sve ide kako treba. Ovo me blago zabrinjava. 

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Mapeju mozes se inhalirati :) Inhalator ili onako krpa preko glave ako ga nemas
    IvanaH4 ma ne brini! Mnoge trudnice ne povraćaju, ja u prosloj nisam :) Mozda jednom

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Afrodita06

Broj poruka: 420

Prijavi adminu

Kod mene cice gore i bolne su. Ovaj tjedan mi se znalo zavrtiti i onako malo mučnina u grlu. Ali traje sat, sat i pol i prestane. Nekako mi je to rano obzirom da sam danas 5+0.
    Samo da preživim do prvog uzv još.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Afrodita, mislim da je to možda od utrogestana. I meni je  tako, ali mislim da to nisu one prave mučnine. 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Afrodita06

Prijavi adminu

Pa ne znam, Utrogestan koristim vaginalno, ne pijem ga. Može li tako biti i od vaginalnog korištenja? 
    Do sada mi to nije bilo tako. A koristila sam ga i u prijašnjim postupcima. Ma kažem, odmah ja to uzmem s dozom rezerve.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Hoće i od utrogestana vaginalno, bar mislim. Prosli puta sam ga uzimala i bilo mi je puno mučnije, makar bio je to kasniji tjedan.
    Sad je tek krenulo i bude mi bolje cim pojedem nesto 🙈🙈🙈
    Afrodita kad je prvi uzv?

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Afrodita06

Prijavi adminu

31.10. 
    Imam još dosta vremena do tada za prolupati 🤣🤣🤣

02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1

• Noa234

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Hej curke evo i mene 😊
    Na dan ne ocekivane menstruacije 2 testna stapica + kojima od uzbudenja nisam vjerovala,isla sam kupit clear blue digital s tjednima odmah + 1-2 tjedna. Po mojim izracunima sam trudna 4tj.6/7 🥳🥳🥳
    Zvala sam svoju ginekologicu da se narucim na pregled,medutim ona tek radi 1 uzv oko 8-9 tj trudnoće,sto naravno meni je ultra daleko,te sam se privatno narucila 2.11. za potvrdu trudnoće ultrazvukom. Ovo mi je druga trudnoca,prva je prosla skolski,rodila na dan termina. Inace radim u bolnici,i voljela bih sto prije prestati raditi jer ne zelim dijete i sebe dovodit u bilo kakve opasnosti radi opsega i opisa posla. Od simptoma imam umor,bol u krizima,mucnina povremeno preko dana ali bez povracanja,bole cice,samo mi je cudno sto imam osjecaj i vidim da mi je trbuh veliki kao da sam u 5 mjesecu trudnoce,bas onako veliki je hahaha sto u prvoj trudnoci nije bilo,nit sam imala takav osjecaj. Nadam se da ce sve biti u redu na orvom uzv te da cemo cuti otkucaje. Želim nam svima školsku i mirnu trudnoću ❣️🤰🏼❤️🥳

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Noa234 dobro došla i neka trudnoća bude uredna, dosadna i školska.😘
    A što se tiče mučnina, ne sjećam se kad su mi krenule prošlu trudnoću, ali mislim između 6 i 7 tjedna. 
    Ivana, i ja se nadam mučninama..🥴

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.