Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Afrodita06

Broj poruka: 420

Prijavi adminu

Regica hvala na upozorenju. Ma mentu tamanim, čitala sam da ona pomaže i kod mučnina ali meni očito za kašalj ne pomaže.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com

Rosa_s

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

E cure, a dal vas onako “skaklja” ispod pupka nekad? 
    Imas pravo Regica ja pijem neki biljni caj a nisam uopce provjerila sto sve ima u njemu 🙈 Inace pijem jako puno cajeva ali sad cu malo proucit sto mogu. 

MaPeJu

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Pozdrav svima! 
    Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća 

Lady8

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

MaPeJu

Pozdrav svima!
    Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća

Cestitam na plusicu ☺️ Zelim ti školsku trudnocu!
    I ja imam trogodišnjaka 🙈 Biti ce nam veselo.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8

Prijavi adminu

Krenule popodnevne mucnine i nesanica…
    Kako je vama? Jucer me jajnik jako bolio, to ne pamtim iz prve trudnoce :/

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Lady, koliko si točno trudna. Kod mene još nema, ima nešto neznatno, ali to više prepisujem Cyclogestu koje stavljam u velikim dozama.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Betty1993

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Lady8

Krenule popodnevne mucnine i nesanica…
    Kako je vama? Jucer me jajnik jako bolio, to ne pamtim iz prve trudnoce :/

Heej, meni su povremene mučnine, cice mi na momente gore, ali me muči suh nos i kihanje pa mi pukne kapilara vjerojatno i onda mi ide krv iz nosa. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Lady8

Prijavi adminu

ružica

Lady, koliko si točno trudna. Kod mene još nema, ima nešto neznatno, ali to više prepisujem Cyclogestu koje stavljam u velikim dozama.

5+6, tako mi je krenulo i prosli put…nisu jos strasne da se ne mogu nositi s tim, mogu normalno funkcionirat :)
    Nadam se da nece biti jake 🤞

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Meni je jucer rucak stajao na vrh grla pola dana. Jel to tako krene??? Pomozite mi da shvatim pliz 🫣
    I cijelo vrijeme mi ide smeđi iscjedak, na momente sam chill, na momente luda. Cice gore hahaha Betty tocno tako. 

Lady8

Prijavi adminu

Rosa_s

Meni je jucer rucak stajao na vrh grla pola dana. Jel to tako krene??? Pomozite mi da shvatim pliz 🫣
    I cijelo vrijeme mi ide smeđi iscjedak, na momente sam chill, na momente luda. Cice gore hahaha Betty tocno tako.

Nemam iskustva sa smeđim iscjetkom. Prosli puta sam imala hematom i kad se pojavio iscjedak isla sam u bolnicu sa 6+6 i to je bilo sve od iscjetka.
    Ovaj put se nedam da nema hematoma, ali ne znam jos nista.Pa tako nekako, meni je mucnina kao da sam na brodu…u autu, bas onako mucno…

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.