Regica hvala na upozorenju. Ma mentu tamanim, čitala sam da ona pomaže i kod mučnina ali meni očito za kašalj ne pomaže.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com
Pozdrav svima!
Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća
Pozdrav svima!
Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća
Cestitam na plusicu ☺️ Zelim ti školsku trudnocu!
I ja imam trogodišnjaka 🙈 Biti ce nam veselo.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Krenule popodnevne mucnine i nesanica…
Kako je vama? Jucer me jajnik jako bolio, to ne pamtim iz prve trudnoce :/
Heej, meni su povremene mučnine, cice mi na momente gore, ali me muči suh nos i kihanje pa mi pukne kapilara vjerojatno i onda mi ide krv iz nosa.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Lady, koliko si točno trudna. Kod mene još nema, ima nešto neznatno, ali to više prepisujem Cyclogestu koje stavljam u velikim dozama.
5+6, tako mi je krenulo i prosli put…nisu jos strasne da se ne mogu nositi s tim, mogu normalno funkcionirat :)
Nadam se da nece biti jake 🤞
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Meni je jucer rucak stajao na vrh grla pola dana. Jel to tako krene??? Pomozite mi da shvatim pliz 🫣
I cijelo vrijeme mi ide smeđi iscjedak, na momente sam chill, na momente luda. Cice gore hahaha Betty tocno tako.
Nemam iskustva sa smeđim iscjetkom. Prosli puta sam imala hematom i kad se pojavio iscjedak isla sam u bolnicu sa 6+6 i to je bilo sve od iscjetka.
Ovaj put se nedam da nema hematoma, ali ne znam jos nista.Pa tako nekako, meni je mucnina kao da sam na brodu…u autu, bas onako mucno…
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji