Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Afrodita06
    19. Listopad 2022. 19:21

Regica hvala na upozorenju. Ma mentu tamanim, čitala sam da ona pomaže i kod mučnina ali meni očito za kašalj ne pomaže.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Rosa_s
    19. Listopad 2022. 19:51

E cure, a dal vas onako “skaklja” ispod pupka nekad? 
    Imas pravo Regica ja pijem neki biljni caj a nisam uopce provjerila sto sve ima u njemu 🙈 Inace pijem jako puno cajeva ali sad cu malo proucit sto mogu. 

MaPeJu
    19. Listopad 2022. 21:15

Pozdrav svima! 
    Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća 

Lady8
    19. Listopad 2022. 21:27

MaPeJu

Pozdrav svima!
    Eto i mene da se pridružim, ne znam koliko ću vas uspjet pratit jer imam trogodišnjakinju doma, ali potrudit ću se. Plusić na prvi dan izostanka menstruacije, po mengi termin bi bio 18.06.2023., znaći danas 5+3. moram se naručit na pregled i jedva čekam^^ za sad osim previše drame, suza i velkih cicki, sve super i dobro. nek nam svima bude mirna trudnoća

Cestitam na plusicu ☺️ Zelim ti školsku trudnocu!
    I ja imam trogodišnjaka 🙈 Biti ce nam veselo.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Lady8
    22. Listopad 2022. 05:04

Krenule popodnevne mucnine i nesanica…
    Kako je vama? Jucer me jajnik jako bolio, to ne pamtim iz prve trudnoce :/

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• ružica
    22. Listopad 2022. 06:23

Lady, koliko si točno trudna. Kod mene još nema, ima nešto neznatno, ali to više prepisujem Cyclogestu koje stavljam u velikim dozama.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Betty1993
    22. Listopad 2022. 07:14

Lady8

Krenule popodnevne mucnine i nesanica…
    Kako je vama? Jucer me jajnik jako bolio, to ne pamtim iz prve trudnoce :/

Heej, meni su povremene mučnine, cice mi na momente gore, ali me muči suh nos i kihanje pa mi pukne kapilara vjerojatno i onda mi ide krv iz nosa. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Lady8
    22. Listopad 2022. 08:41

ružica

Lady, koliko si točno trudna. Kod mene još nema, ima nešto neznatno, ali to više prepisujem Cyclogestu koje stavljam u velikim dozama.

5+6, tako mi je krenulo i prosli put…nisu jos strasne da se ne mogu nositi s tim, mogu normalno funkcionirat :)
    Nadam se da nece biti jake 🤞

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Rosa_s
    22. Listopad 2022. 08:46

Meni je jucer rucak stajao na vrh grla pola dana. Jel to tako krene??? Pomozite mi da shvatim pliz 🫣
    I cijelo vrijeme mi ide smeđi iscjedak, na momente sam chill, na momente luda. Cice gore hahaha Betty tocno tako. 

Lady8
    22. Listopad 2022. 08:56

Rosa_s

Meni je jucer rucak stajao na vrh grla pola dana. Jel to tako krene??? Pomozite mi da shvatim pliz 🫣
    I cijelo vrijeme mi ide smeđi iscjedak, na momente sam chill, na momente luda. Cice gore hahaha Betty tocno tako.

Nemam iskustva sa smeđim iscjetkom. Prosli puta sam imala hematom i kad se pojavio iscjedak isla sam u bolnicu sa 6+6 i to je bilo sve od iscjetka.
    Ovaj put se nedam da nema hematoma, ali ne znam jos nista.

Pa tako nekako, meni je mucnina kao da sam na brodu…u autu, bas onako mucno…

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.