Čestitam Ally i Maruna bebicama. Moji su odlučili koristit zdravstvenu sustav do kraja. Curka je dobro ali na antibiotiku a dečkić je nažalost loše. Doktori mu daju sve što mogu ali sada je na njemu. Jučer je bio loše a danas je malo bolje pa se nadamo da će tako i nastavit.
Iskreno već sam luda i od bolnice i od doktora i sve mi se povraća kad treba nazvat za njihovo stanje. Nadam se da će što manje majki prolazit ovo što mi prolazimo. U ponedjeljak nam je mjesec dana i 31 tjedan i nadala sam se kad prođemo 2 ili 3 tjedan da je to to a ono zajeb.
Oprostite malo me peru živci i trebala sam se ispucat. Iskreno ne znam da mogu još jednu sahranu proć.
O Boze bas je tesko i citati ovako nesto a kamoli prolaziti kroz to..nadam se da ce sve na kraju zavrsiti dobro..sve sto si mogla ti si uradila a ostalo prepusti doktorima i dragom Bogu..Molim se od srca da ti olaksa tugu i bol i da se bebice izbore do kraja u sta svim srcem vjerujem da ce tako i biiti...🫠❤️
Lightblue nadam se iskreno sretnom završetku za vas sve, i da ćeš uskoro svoje bebice dovesti kući pa da ih možeš maziti i paziti cijelo vrijeme. Vjerujem da je dječak veliki borac i da će se uspjeti izboriti. Tebi želim svu snagu ovoga svijeta. Nevjerojatno je što sve možemo ponijeti na svojim leđima a da nismo ni svjesni toga.
U mislima i molitvama si nam! ❤️💙
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
zavrsila si u bolnici 2 dana nakon? Pa sta je bilo, ako se smije znati? da li je bilo radi toga ili? usporila sam, odlucila odmarat, magnezij pijem vec jako dugo i to od Solgara 2x dnevno i ja sam popila Normabel sinoc, mozda se i smirilo nakon toga, ne znam stvarno, ali sam se bas prepala….:(
Ja sam pila jedno vrijeme od solgara, a tablete su po 100 mg. Meni su dvije bile malo na dan.
Lightblue, u molitvama ste mi da imate svu snagu i srecu, sto god je potrebno da malene mrvice idu svakim danom prema boljem.
Nadam se da ces odahnuti od sve brige ubrzo i da ce te samo uveseljavati tvoji mali borci.
Pisi nam, svi strepimo i cekamo dobre vijest 🩷💙
Lightblue molim se za vas, držite se. Dok čitam tvoj post suze mi naviru na oči, ne mogu ni zamisliti kako vam je u ovom trenutku. Stvarno najiskrenije želim da se bebice izbore ❤️❤️ ajmo ekipa možete vi to ❤️❤️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Čitam Vas svaki dan obavezno ali eto ništa ne pišem.
Veselim se svakoj vašoj bebici i svim mamama čestitam od srca.
Lightblue ❤️❤️ srce se stegne na tvoj post. Želim ti svi snagu svijeta svijeta. Vjerujem da će tvoji malo lavići biti dobro ❤️
Kod mene je sve ok. Natecena, jedna se krećem, sve me boli, prebacivanje s boka na bok je olimpijska disciplina… sad razumijem kad bi pročitala da jedva čekate rodit ali opet nek dođu malo sigurniji tjedni.
Lightblue zelim ti svu snagu ovoga svijeta, znam da si sad slomljena i da ti je pretesko, nemam ti nista utjesno reci sta ti cure nisu rekle, samo da mislim na vas i nadam se da ce iz dana u dan ici na bolje i decko i cura, tesku trudnocu pa sahranu i porod si prosla, ali vjerujem da se mozes nositi s tim, za svoju hrabru djecicu, nadam se da ce ubrzo doci dan kada cete ih imati u rukama i da ce se ova patnja zavrsiti. Samo ti pisi kad ti dode❤️❤️. Mislim na tebe i hvala Bogu na doktorima koji su vam dali sansu.
Takica i meni je 34 bila neka granica i sada mi je 36 kad je iduci pregled pa sta bude poslije, danas mi je bio pregled, curka je dobila 1 kil u mjesec dana, ima vec 2664g, kaze dr velika bebica ce bit, a tako mi je i prva rodena s 3640g. Za 2 tjedna bi trebala imati prvi pregled u TA, poslala sam mail pa cemo vidjeti kad cu dobiti termin, sad je kaos u Vinogradskoj, sve me strah sta ce od toga biti.
Za oticanje mi je rekla dr da pratim doma tlak, dobila sam na kilazi najvj od vode. Inace guram i klimam, trudnicki, ali jedva cekam roditi. Kako se ti osjecas?
——
Mislila sam jos svasta napisati i cestitati mamama koje su rodile, ali kako sam se skoncentrirala na lightblue sve sam zaboravila, sve ste mi u mislima iako nekad ne natipkam i navijam da se curama pred termin pokrenu stvari da ste brzo sa svojim bebicama.
I sta kazete za ovaj enterovirus? Mene vec hvata panika, a znam da nema smisla razmisljat o tim nekim stvarima na koje ne mozemo utjecati.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Lightblue nemam što reći da cure već nisu rekle. Suosjećam koliko mogu, jer nisam u tvojoj koži i ne mogu ni zamisliti taj strah i nemoć, ali u svemu što si napisala dobro je da si rekla da je sutradan bio bolje, nadam se da će nastaviti tako. Držite se i mislimo na vas 💪
Imam pitanje za vas koje idete u vinogradsku, ja u utorak idem na prvi pregled u TA pa me zanima da li ste vi nosile svoje papuce ili ima tamo i zanima me kak izgleda taj prvi pregled sta se sve gleda posto mi je to sve po prvi put 😄 i da li traje taj pregled dugo ili ono ko standardni pregled do sada 10min i to je to
👩🏼23 👨🏻26
Spontani 06.21💔
02.08.2023 💙
Lightblue zelim ti svu snagu ovoga svijeta, znam da si sad slomljena i da ti je pretesko, nemam ti nista utjesno reci sta ti cure nisu rekle, samo da mislim na vas i nadam se da ce iz dana u dan ici na bolje i decko i cura, tesku trudnocu pa sahranu i porod si prosla, ali vjerujem da se mozes nositi s tim, za svoju hrabru djecicu, nadam se da ce ubrzo doci dan kada cete ih imati u rukama i da ce se ova patnja zavrsiti. Samo ti pisi kad ti dode❤️❤️. Mislim na tebe i hvala Bogu na doktorima koji su vam dali sansu.
Takicai meni je 34 bila neka granica i sada mi je 36 kad je iduci pregled pa sta bude poslije, danas mi je bio pregled, curka je dobila 1 kil u mjesec dana, ima vec 2664g, kaze dr velika bebica ce bit, a tako mi je i prva rodena s 3640g. Za 2 tjedna bi trebala imati prvi pregled u TA, poslala sam mail pa cemo vidjeti kad cu dobiti termin, sad je kaos u Vinogradskoj, sve me strah sta ce od toga biti.
Za oticanje mi je rekla dr da pratim doma tlak, dobila sam na kilazi najvj od vode. Inace guram i klimam, trudnicki, ali jedva cekam roditi. Kako se ti osjecas?
——
Mislila sam jos svasta napisati i cestitati mamama koje su rodile, ali kako sam se skoncentrirala na lightblue sve
Da da isto i kod mene, ta neka strasna granica je bila 34 a sad priželjkujem 36🤗
Kod mene noge otiču najviše prsti na nogama kao ćevapčići🤣 izraženije popodne pa sam jos uvijek zadovoljna. Meni kontrola danas kod mog ginekologa fetalna eho prosla super pedijatar rekao samo kontrola nakon poroda,a skoro skroz nestala ta hiperehogena sjena u lijevoj komori. Bebica bila oko 2 kg vidjecu danas sta kaze dr.
Ja inace trudnocu vodim privatno, ne moram ici u bolnicu vec sve moze kod nje pa mi lakse. A kod moje dr radi i ginekolog koji je njena preporuka ako budem morala na sekciju a on radi i u bolnici pa sam mirna .. sem sto sam saznala da ide na godisnji 1.8 a meni termin 11.8. Vidjecu sta danas kazu.
Iskreno dobro mi dodju ove vežbe sto idem, juce poslije vežbi, bilo kupanje bebe, njega pupka i povoj..sve puno lakše kad se gleda nego kad uzmeš sam da uradiš.
Znam da su odavno izbačene preporuke za široki povoj ima li neka da ce ipak to raditi. Ja planirala, em je procijenjeno da ce bebica biti sitnija pa ce mi biti lakse sa njom kad je u širokom povoju ali se razmišljam zbog vrućine dal mi je pametno.🤔🤔
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji