Maru- čestitke!
Nikky- meni to zvuči kao kontrakcije, tako su meni izgledale. Ja bih na tvom mjestu usporila, ne vježbala, i pila magnezij ako ga već ne uzimaš + meni su rekli da mogu popiti Normabel radi opuštanja mišića. Bar do nekih sigurnijih tjedana. A ako se bude ponavljalo da ipak odeš na pregled. I meni je doslovno 2 dana prije nego sam prvi put u bolnici završila sve bilo na pregledu ok, te su stvari nepredvidljive.
Vesca i sve ostale koje jedva čekate porod-nadam se da ce vam se želje brzo ostvariti.
Ja sam jučer vidjela svoju mrvicu pa sam plakala sljedećih 45 min, na slici mi je izgledao puno veće nego uzivo, bojala sam ga se jace dotaknuti. Danas je navodno premješten na postintenzivnu, mozda ću ga moc i primiti. 2400 g zvuči baš puno, a on je bas malecki. Oprale me totalno i emocije i šok i strah za njega. Jucer mi je bol nakon carskog bila najgora, danas je kao malo bolje, makar sam i dalje dosta bolna. U Petrovoj nas je 6 u sobi, ali do danas nije bila puna. Majkama s djecom u terminu njih odnose i donose kad god požele, mi ostale idemo dolje gledati svoje male u zadanim satima. Dizanje je odmah sljedeći dan, i vadjenje katetera i tuširanje. Sestre pomažu i kod dojenja i prematanja i svega. Puštaju doma 3.dan nakon carskog ako je sve ok. Eto, cisto za cure koje će rađati u Petrovoj info.
Lightblue- ne mogu si zamisliti kako je tebi bilo kad si vidjela svoje mališane. Evo upravo je jedna žena samnom tu u sobi, njeni su rođeni sa 1200 i 1500g, ali kaže da su joj rekli da misle da će biti ok, iako će dugo morat bit u intenzivnoj. Pa sam se odmah tebe sjetila i nadam se da ce i tvoji biti ok.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Thinkpurple držim fige da sutra u miru oplačeš prvu predstavu, a onda nek krene kad hoće 😅
Vesca držim fige da se tebi nešto čim prije pokrene 🤞
Ally držim fige da ste brzo doma i da će te svakim danom sve manje boljeti...
Više ne znam šta sam čitala, mali mi je u crijevnoj virozi već peti dan, očaj koliko je smršavio, i baš se patimo oboje i sa nespavanjem opet jer ga muči trbuh i više ne znam kako mu pomoći. Najgore što nema nikakav drugi simptom osim proljeva, ima apetit, jede, pije, skače, igra se, ali sve samo prolazi kroz njega...
zavrsila si u bolnici 2 dana nakon? Pa sta je bilo, ako se smije znati? da li je bilo radi toga ili? usporila sam, odlucila odmarat, magnezij pijem vec jako dugo i to od Solgara 2x dnevno i ja sam popila Normabel sinoc, mozda se i smirilo nakon toga, ne znam stvarno, ali sam se bas prepala....:(
Thinkpurple to su mi na hitnoj u nedjelju rekli. Da imam bolje trudove od pola rodilja kod njih 😂 kaze doktor da sam toliki fenomen da on ne zna kako da me pusti kući s takvim trudovima. I evo me još u komadu. Bila sam već ludila, al sam se smirila i obnovila strpljenje. Bit će kad bude 😊
Ma taj čep je meni krenuo otpadat prije 3 tjedna i stalo. Nakon 10ak dana (malo više) je počeo opet. Sad brijem da je to to...
Ally ma da, bebice su s 4 kile tako sitne zapravo, a mogu misliti kako je s 2400 ☺️ drži nam se, tvoj dečko će brzo napredovati vidit ćeš ❤️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Nikky- isto kontrakcije, s manjim krvarenjem, a onda su rekli da je totalna placenta previa (makar je u principu 22.tj rano za postavljanje te dg jer se u hrpe trudnica placenta još povuče gore do 28.tj).Al meni su odmah rekli da je 99% šanse da se neće povući, sto je tako i bilo. Dotad su me gledali samo abdominalnim UZV na kojem je placenta bila straga, ali ispalo je na vaginalnom UZV da ipak prelazi preko ušća. I da je trbuh toniziran, a uterus osjetljiv pa se moraju spriječiti kontrakcije. Srećom sam bila zatvorena i cervix dovoljno dug tako da tada nije bilo posljedica, samo strogo mirovanje kad su me konačno pustili doma.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Čestitam Ally i Maru na bebicama. Moji su odlučili koristit zdravstvenu sustav do kraja. Curka je dobro ali na antibiotiku a dečkić je nažalost loše. Doktori mu daju sve što mogu ali sada je na njemu. Jučer je bio loše a danas je malo bolje pa se nadamo da će tako i nastavit.
Iskreno već sam luda i od bolnice i od doktora i sve mi se povraća kad treba nazvat za njihovo stanje. Nadam se da će što manje majki prolazit ovo što mi prolazimo. U ponedjeljak nam je mjesec dana i 31 tjedan i nadala sam se kad prođemo 2 ili 3 tjedan da je to to a ono zajeb.
Oprostite malo me peru živci i trebala sam se ispucat. Iskreno ne znam da mogu još jednu sahranu proć.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Lightblue toliko mi je zao.. bas me sve nekak stegnulo kad sam procitala tvoj post sad. Bit ce i decko dobro, on je mali borac. I ima anđela cuvara ❤ Ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis, evo doslovno ne mogu, ali toliko si snazna i mozes sve pa i ovo... samo puno vjere i bit ce dobro. Ionako ne mozes nista drugo, nije na tebi. Ali ja sam sigurna da ce biti dobro🍀 saljem snagu 🙏
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Čestitam Ally i Maruna bebicama. Moji su odlučili koristit zdravstvenu sustav do kraja. Curka je dobro ali na antibiotiku a dečkić je nažalost loše. Doktori mu daju sve što mogu ali sada je na njemu. Jučer je bio loše a danas je malo bolje pa se nadamo da će tako i nastavit.
Iskreno već sam luda i od bolnice i od doktora i sve mi se povraća kad treba nazvat za njihovo stanje. Nadam se da će što manje majki prolazit ovo što mi prolazimo. U ponedjeljak nam je mjesec dana i 31 tjedan i nadala sam se kad prođemo 2 ili 3 tjedan da je to to a ono zajeb.
Oprostite malo me peru živci i trebala sam se ispucat. Iskreno ne znam da mogu još jednu sahranu proć.
Draga nista se ne izvinjavaj tu smo i za suze i za smijeh. A svi smo uz tebe i vjerujemo da ce mali borci izdrazi junački ovaj period.
Grlim jako🤗🤗🤗🤗🤗🤗
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Prvo sto vidim kad sam ušla na forum lista sa novorodjenim bebicama koju postavlja Thinkpurple.
Reko evo je porodila se i odmah sebe stavila na listu😁
Srecno curetku sutra na predstavi a vama roditeljima zelim da uživate u svakom trenutku.
Predstava pa porodjaj . Drzi se😉
MareiKate vjerujem da si i ishranu prilagodila crijevnoj virozi probaj i sa većim dozama probiotika? Sta kaze pedijatar? Nedaj se😘
Ally vjerujem da je sicusna ali moja kuma je rodjena sa tom kilazom i sad je 178 visoka a rodjena u 39 nedelji. I subspecijalista. Tako da kako su ti vec cure rekle lako ce nadoknaditi kilazu.
Moja bebica je procjena da ce biti tu negdje sa kilazom 100,200 gr vise, ja ne brinem.
Cordiso sutra smo velikih 34. Moj veliki cilj bio ta nedelja. Sad laganica🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Čestitam Ally i Maruna bebicama. Moji su odlučili koristit zdravstvenu sustav do kraja. Curka je dobro ali na antibiotiku a dečkić je nažalost loše. Doktori mu daju sve što mogu ali sada je na njemu. Jučer je bio loše a danas je malo bolje pa se nadamo da će tako i nastavit.
Draga nasa Lightblue, ni pravo ime ti ne znamo ali smo svim srcem uz tebe i malisane. Ne molimo se vjerovatno ni istom Bogu ali trazimo za tebe i bebe najbolje. Ni zagrliti te ne mozemo ali osjecamo tvoju tugu i bol. Cak ni utjesiti te ne mozemo ali najmanje sto mozemo je procitati kad se ti izjadas, a ako je to najmanje onda nam stalno pisi i molim te ne izvanjavaj se ❤️
Zbog njih dvoje budi jaka i optimisticna, uradila si sve sto si mogla i u Bizijim je rukama a na nasa ledja nije stavljeno nista sto ne mozemo ponijeti.
Mislimo na vas 🩷🩵
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji