Ally čestitke!! ♥️ Samo se ti oporavi i od odmori, naravno da ti je sve nerealno kad nisi ni vidjela bebana, samo polako, neka je on dobro 😊
Vanilla tebi se opet malo pojačale kontrakcije, ha? A što su ti rekli, u kojem slučaju se trebaš javiti na pregled ili nešto?
Thinkpurple igra živaca 😬 jel ti sve spremno ako se desi da trebaš krenuti? Ja npr nisam spakirala i dalje stvari, nemam odjelce za izlazak (još kao tražim savršeno🤣)🤭 i jaje sam evo neki dan oprala i sve rastavila a nisam sastavila 😅 znači ništa.
Akupunktura da može se i na uputnicu u Vinogradskoj. Frendica išla i ima pozitivno iskustvo. Ako imaš normalnog ginekologa vjerojatno bi te on znao uputiti. Ovaj moj je lajbek, imam ga samo za recepte i uputnice (iako evo nekad mi ni za uputnice ne znači)
Ja sve više odustajem od ideje akupunkturu jer ne nalazim blizu sebe privatnika a ono što mi je promaklo kod ranijih istraživanja je činjenica da najviše pomaže prvorotkama i skraćuje vrijeme poroda prvorotkama. Ja trećerotka, prvi porod možda 3 sata u rađaoni, drugi porod ispod 2 sata, kod mene to ide brzo bez obzira... Ja sam si nekako umislila da to umanjuje bol, iako sam sad pročitala da ne utječe na sam porod i izgon, što je meni najgore. Ubrzava smekšavanje I skraćenje cerviksa i kao malo utječe na psihu, tj umanjuje stres.
Hvala na info za cijenu kod privatnika, stvarno nije puno to po dolasku.
Curke bas ste aktivne na forumu,pratim od prvog dana trudnoce ali nisam bila u mogucnosti komentirati jer mi je nesto stekalo..cestitam svima koje su rodile i zelim srece nama koje cemo ako Bog da uskoro..
Ja vec dva dana imam takozvano ciscenje a sinoc sam mislila da cu zavrsiti u bolnici..bolovi u ledima bas jaki i kontrakcije da sam stvarno mislila da je krenulo al eto jos smo 2 u 1..
Kako se osjecate pred kraj i dali imate strah od poroda.
Meni je 4.trudnoca 37 tt i sinoc kad sam mislila da cu zavrsiti u bolnici i pomislila na porod sve je prestalo valjda od straha😁🙄
Cure meni krenuo sluzni cep ispadat, bar mislim da je to… smede sluzavo rastezljivo i pomalo ide od prvog wc-a jutros do sad stalno je prisutno. Kakala sam vec 2 puta, mozda se nesto i pokrene. Iako znam da sluzni cep moze danima ispadat…
Meni je sluzni cep sva tri puta otisao netom prije prvih trudova i isti dan isla radati ali eto valjda nema pravila
Ally draga cetitam na majcinstvu bebica ce brzo iz inkubatora tu je vjerovatno zbog termoregulacije a vidim.da pišeš da ti nije ni na respiratoru jer se sjecam da si pisala da si dobila Dexametason. Za kilazu samo.mogu reci vau prava bebica. A ti ako misliš da je herpes ukoliko imaš mogućnosti sapun i toplu vodu i operi taj dio i namazi Zink mast a mislim da lokalno mozes i Aciklovir (Herplex) ali se posavjetuj sa dr. Jos jednom polako i ne brini, tebi nije prvi put da imas herpes a bebica ima tvoj imunitet i At sad sve ce biti ok🥰
Vanilla draga zao mi da su te opet kontrakcije zezale da nije opet probava ih indukovala zbog tvojih problema sa crijevima? Nedaj se🥰
Thinkpurple pocelo je ti si drugorotka ne vjerujem da ce se ti kod tebe oduzeti na vise od dan dva🥰 . Cuvaj se i mozda se se javis dr i kazes sta se desilo da malo viknu u kakvom je stanju rez od prethodnog carskog i da li si otvorena. Prava terminska beba ce to biti eti jos malo i kcerkica je starija seka🤗
Ako neka od cura slavi Bajram cestitam praznik od srca. 🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Kao prvo - Lightblue- jako mi je drago da si se javila i kapa do poda zbog mentalne i fizičke snage. Put je dug, ali se nadam da ce malci biti ok. Drzi mi se ❤️
Kao drugo- curke moje, jucer ujutro sam jako prokrvarila, dobila kontrakcije. Suma sumarum, hitna sekcija (čak je vec lagana abrupcija bila, al srećom zadržana) i sa taman napunjenih 35 tj nam se rodio bebač. 2400g, 46 cm, Apgar navodno 9/10. U inkubatoru je i nisam ga još vidjela (osim na slici), ali je dobro i diše spontano. Muž ga je već 2x vidio i oduševljen je. Danas oko 13 kad me ustanu idem i ja. Jucer sam cijeli dan prespavala,valjda od iscrpljenosti jer tu noć nisam nis spavala jer sam isto krvarila. Uopce nemam još osjećaj niti da sam rodila niti da je to moj bebač, sve je nekako na horuk bilo. Nadam se da ce danas bit ljepše kad ga vidim. Nažalost, mislim da mi je krenuo izbijati herpes na ustima pa ga još neću moć ljubiti neko vrijeme 😔. Al nek mi je on dobro i ja sam sretna ❤️
Cestitke i da maleni sto prije ojaca✨️🫠
Ma da.. pojacale se kontrakcije, ali danas su bolje nego jucer pa me to tjesi. Takica, moguce da je od moje lude probave jer sam jutros imala kao neki proljev, mislim da mi je od puno magnezija koji uzimam, a i pojela sam nesto pizze jucer a ona mi obicno izazove probleme (nezz zasto sam je jela...😭)
.
Nisu mi nista posebno rekli kao sta da napravim ako mi se opet pogorsaju kontrakcije, samo da dođem na pregled 12.7. Brojim dane do tog 🤞🏻🍀 Na zadnjem pregledu kad su me otpustali iz bolnice mi je doktor rekao da ne brinem puno zbog kontrakcija jer da su one donekle normalne i da ih neke zene imaju vise, neke manje. Samo ne znam kak da ne brinem kad to nisu samo BH kontrakcije nego bole i bas grcevi i neugodni su...
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ally, cestitam ti na pravoj velikoj bebici, super ste izdrzali skupa, brz oporavak 🫂
Lightblue pratim tebe i Cvit ovdje jer mi je i kuma bila trudna s trojcekima (prirodno).. no izgubila je svo troje do kraja 1.tromj.
Cestitam na dječici i na hrabrosti, i znam da si dovoljno jaka da izdrzis sve sto vas ceka, inace ne bi dobila taj kriz za nositi 🤍💙 i zaista, bravo za doktore!
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sarra dobrodošla 😊 4ti put? Ajme ja inače uvijek kažem da prvi put kad ideš rodit je ono glavom u zid. Znaš da će bolit, al relano nemaš pojma koliko.. a svaka druga trudnoća je hrabrost 😂😂
Reci nam o sebi. Ako imaš vremena stavi sticker dolje u potpis profila. Kad ti je termin i gdje ćeš roditi? Čekaš curu ili dečka ili iznenađenje? 😊
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sarra dobrodošla 😊 4ti put? Ajme ja inače uvijek kažem da prvi put kad ideš rodit je ono glavom u zid. Znaš da će bolit, al relano nemaš pojma koliko.. a svaka druga trudnoća je hrabrost 😂😂
Reci nam o sebi. Ako imaš vremena stavi sticker dolje u potpis profila. Kad ti je termin i gdje ćeš roditi? Čekaš curu ili dečka ili iznenađenje? 😊
Jojj ja sam vec pisala na samom pocetku nesto i upisana sam ali mislim da sam promjenila nadimak bila sam up8sana pod lana1985 ako se ne varam. Cekamo deckica i ternin je 24.07 mada mislim da cu prije s obzirom da smo na svakom pregledu do sad veci za dobra dva tjedna a i dosta uvecan uterus tako da mislim da bi mogli ranije..djecu prije sam radala sve u 37 i 38 tt ni sa jednim nismo izgurali skroz do kraja mada eto na kraju mogu i prenjeti..kuci imamo jos dva braceka i seku..ovo je 4.neplanirana trudnoca ali eto opet smo sretni i brojimo dane kad ce braco doci..
Sortiraj odgovore
Najstariji