Manu i Anjuska, cestitam na bebicama 🤍
Ally, vjerujem da ce sve biti dobro s malenim borcem, ne mogu ni zamisliti tvoju brigu, tugu i napacenost. Saljem ti sve dobre vibre ovog svijeta, nadam se da cete ti i tvoja mrvica brzo zdravi i sretni ici doma.
Vesca, juuuhu, sretno 🤍
Thinkpurple, hahah, sad kad je predstava gotova, moglo bi se otegnuti do poroda 🤣 ali drago mi je da si je docekala :)
Belinda, bila sam i ja u toj grupi i probala te masaze stomaka, ne znam sto bih mislila. Ja sam to radila mozda dva dana nekih cetiri dana pred porod. Imala sam i prije toga kao menstrualne grceve koji su zapoceli otvaranje, ovo nista nije potaklo, ali sam se otvorila odlicno. Ne znam jel i to pomoglo.
Ako nista drugo, ovaj put sam razmisljala o kcerkici doma i da cu upoznati novu bebu, to sam cula na predavanju. Zadnji put sam upala u jad bolova, ni jednu lijepu pomisao nisam imala kroz porod, samo sam samu sebe zalila i razmisljala o boli. 😬
Možda nije pitanje za forum,
Kako ući u grupu na fb Prirodan porod? Ima koja da je u toj grupi?
Konstantno me odbijaju s objašnjenjem da je to grupa samo za trudnice, a ja trudnija biti ne mogu 😂
Ne znam u cemu je problem. Mene je u grupu pozvala prijateljica koja je vec bila u grupi.
Vesca navijamo na najjače da upoznas bebicu danas?
Ostale cure kako ste?
Kad ono Sayuri ima termin nekad sledece sedmice?
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica hvala na info. Super da ides u tu skolicu, svakako ce ti dobro doci 🙂
.
Ja sam podigla muller paketic za bebu, pa ako niste, uclanite se u klub i dobijete na adresu papiric s kojim podignete. 😉 Zgodno je, evo sto se dobije: https://ibb.co/4KQ7B0Q
E to sam isto dobila s prvom kceri.
Kaj se prijavim s drugom mail adresom da opet dobijem?
Ulogiraš se u svoj account i dodaš novo dijete...
Miracle bas mi super praktično izgleda taj neseser na rasklapanje. Ekstra su.
Ja juce dobila od Mustela poklon paketić u ovoj skolici i super je.
Znam da ste pisale o deterdzentima za bebe i ulošcima al ne mogu naći sad ... Chicco deterdžent mi bljak miris, Bekutan takodje, Frosch manje vise, Violeta prejaka.. na kraju uzmem Vert neki Italijanski proizvođač, cini mi se pise sa ovsenim mlijekom nije prejak a od svih mi se ucinio najprikladniji. Ima li neko iskustva?
Za uloške meni su Chicco preveliki uzela sam one Tosama i Jessa uz mrezaste gaće a mislim da cu i one Tena gace- pelene to mi zvuci ok? Sta ste vi uzimale?
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cao treba mi pomoc zadnja menstruacija mi je bila 23.05 i trajala je do 27.05 i cekala sam opet da dobijem i nisam radila sam test pozitivan je uradila sam još jedan pozitivan je. Zanima je koliko sad ja imam nedelja trudnoće
Cao treba mi pomoc zadnja menstruacija mi je bila 23.05 i trajala je do 27.05 i cekala sam opet da dobijem i nisam radila sam test pozitivan je uradila sam još jedan pozitivan je. Zanima je me koliko sad ja imam nedelja trudnoće
Cao treba mi pomoc zadnja menstruacija mi je bila 23.05 i trajala je do 27.05 i cekala sam opet da dobijem i nisam radila sam test pozitivan je uradila sam još jedan pozitivan je. Zanima me koliko sad ja imam nedelja trudnoće
Almedina trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstraucije sto je tebi 23.5., dakle po tome si trudna 5 tjedana, 5+4 😊
Cestitam i sretno! 🍀
Imas temu proljetne bebe 2024., tad ti je nekad termin cca pa se ukljuci, ostale trudnice tamo su trudne otprilike koliko i ti.
Mi ovdje sve cemo uskoro roditi
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ally007 za apneje su moji dobivali/dobivaju više vrsta lijekova koji potiču razvoj centra za disanje u mozgu. Kod oboje su lijekovi upalili i sada im smanjuju doze ovisno o epizodama. Cura je na sipapu pa ih ima više tj mora se truditi a Borna na respiratoru pa on nema izbora. Uzevši u obzir da će u pon 31 tjedan to nam je najmanji problem. Tako će biti i s tvojom bebicom. Nažalost bit ćete malo duže u bolnici ali sve se to isplati pogotovo jer ćeš biti mirnija da smanjiš šanse da se to doma dogodi.
A svi mi u nekom trenu pomislimo:pa dokle,jel dosta tih sranja ali nažalost iz kože ne možemo i ne preostaje ništa nego gurati dalje.
Drži se i sve će proći i brzo ćeš prijetiti sa lupanjem po guzi.
P s. Kažu dr da prijetnje pale
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sortiraj odgovore
Najstariji