Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Robin_Daggers
    01. Srpanj 2023. 21:02

Lightblue

Ally007za apneje su moji dobivali/dobivaju više vrsta lijekova koji potiču razvoj centra za disanje u mozgu. Kod oboje su lijekovi upalili i sada im smanjuju doze ovisno o epizodama. Cura je na sipapu pa ih ima više tj mora se truditi a Borna na respiratoru pa on nema izbora. Uzevši u obzir da će u pon 31 tjedan to nam je najmanji problem. Tako će biti i s tvojom bebicom. Nažalost bit ćete malo duže u bolnici ali sve se to isplati pogotovo jer ćeš biti mirnija da smanjiš šanse da se to doma dogodi.
    A svi mi u nekom trenu pomislimo:pa dokle,jel dosta tih sranja ali nažalost iz kože ne možemo i ne preostaje ništa nego gurati dalje.
    Drži se i sve će proći i brzo ćeš prijetiti sa lupanjem po guzi.
    P s. Kažu dr da prijetnje pale

Drago mi je cuti da su vijesti optimisticne ❤️❤️❤️

Cvit
    01. Srpanj 2023. 21:55

Lightblue drzim dalje palceve da malci napreduju ♥️💙 bas sam mislila na tebe zadnjih dana, na kraju smo otpustene isti dan, a nisam te pitala ni za neki kontakt, da vidim kako se drzis 💕  kak je sad u Vinogradskoj, i dalje zabrana posjeta na neo?
    Moje cure su u utorak preseljene u nasu bolnicu u Ck, tak da nisam vise u toku. Tu su isto postrozili, ali ipak pustaju k njima..

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Cvit
    01. Srpanj 2023. 22:14

Ally cestitam na bebacu, zao mi je sto vam se malo zakompliciralo, vjeruj mi, znam kako ti je..saljem puno zagrljaja i dobrih vibri u vasem smjeru, bude se on za koji dan izborio, stvarno jesu to mali borci 🥰 
    .
    Cestitke i svim curkama koje su rodile u medjuvremenu a kojoj nisam pojedinacno cestitala 🥰🥰🥰 
    Thinkpurple samo cekam da ti javis da si rodila 😄
    .
    Afrodita kak se ti snalazis s deckima? Ti si ok, tlak?

9/2021 AIH ❌️

Lightblue
    01. Srpanj 2023. 22:32

Cvit

Lightblue drzim dalje palceve da malci napreduju ♥️💙 bas sam mislila na tebe zadnjih dana, na kraju smo otpustene isti dan, a nisam te pitala ni za neki kontakt, da vidim kako se drzis 💕 kak je sad u Vinogradskoj, i dalje zabrana posjeta na neo?
    Moje cure su u utorak preseljene u nasu bolnicu u Ck, tak da nisam vise u toku. Tu su isto postrozili, ali ipak pustaju k njima..

Zabrana je još uvijek ali na neo sam ti ja vidjela možda 5 popunjenih inkubatora. Ne znam da li su to samo kritični ostali u onoj velikoj sobi ili šta?? Glavno da su cure dobro ali ovo je prvi put da čujem da sele bebice. Makar ti je bliže nego ići svaki dan u Zg. Jesu dobro inače??

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

• Almedina
    01. Srpanj 2023. 22:48

Vanilla Diva

Almedina trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menstraucije sto je tebi 23.5., dakle po tome si trudna 5 tjedana, 5+4 😊
    Cestitam i sretno! 🍀

Imas temu proljetne bebe 2024., tad ti je nekad termin cca pa se ukljuci, ostale trudnice tamo su trudne otprilike koliko i ti.
    Mi ovdje sve cemo uskoro roditi

Hvala ti to znaci da imam 5 tjedana i 4 dana❤️

• cordis00
    02. Srpanj 2023. 07:55

Cure jel imate neku preporuku za trudnicke masaze u Zg-u il za dobrog fizioterapeura koji ih provodi? Mislila sam mozda sad 1-2x tjedno krenit na masaze zbog ovih edema. Noge su jos koliko toliko, hodam bosa po kuci, sake me vec smetaju, razvila sam karpalni tunel u obje, znam da je to privremeno, al bas me zivcira😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Cvit
    02. Srpanj 2023. 09:02

Lightblue

Zabrana je još uvijek ali na neo sam ti ja vidjela možda 5 popunjenih inkubatora. Ne znam da li su to samo kritični ostali u onoj velikoj sobi ili šta?? Glavno da su cure dobro ali ovo je prvi put da čujem da sele bebice. Makar ti je bliže nego ići svaki dan u Zg. Jesu dobro inače??

Strasno mi je to za zabranu, mada kuzim i s jedne strane mi je bilo drago da ipak poduzimaju potrebne korake, al tih 7 dana sta ih nisam vidjela bilo mi je koma. Moje curke su hvala bogu super, nisu vise bile za inkubator, pa su me pitali dal bi htjela da mi ih presele blize, naravno ne bi ih selili da nesto nije bilo kako treba. Tu su mi na 3min autom, i budem s njima po sat vremena, druskamo se, hranimo, mijenjamo pelene (s tim da ja inace i radim u nasoj bolnici, tako da su mi i s te strane izisli max u susret)...ovaj tjedan bi trebale ic doma, jedna po jedna, dok nabace jos malko kilazicu 🤞🤞🤞
    U cetvrtak bi nam bilo i 37tt 🙃

9/2021 AIH ❌️

SAYuRI
    02. Srpanj 2023. 09:16

Lightblue , bice oni oboje na kraju dobro, vidjet ces, najkriticnije ste prosli , drago mi je da vidim da se dobro drzis 🫶
    Cvit super da su prebacili bebice, jos malo pa cete taman isprobati sada novo auto za trojceke sjecam se kad ste kupovali i razmisljali o rasporedu autostolica 😂😂 Kako sve brzo dodje…
    Cure koje su rodile cestitke 🎊🎊💐💐💖 Ne stignem popratiti bas sve, brojim bas sitno, sad je vec izazov pravi bilo sta uraditi, cak je i carape obuci ektremni sport 😁 
    Elem ja u srijedu odo u bolnicu, malo me panika pere iako je trece, ali bice valjda uredu… ovaj Apaurin za pritisak me slomi, jedva cekam da ga prestanem uzimati stalno sam nekakva spora i letargicna 🫠 
    😘😘😘

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

bambi27zg
    02. Srpanj 2023. 09:35

Lightblue, Ally 🫶🏼 mislimo na vas i bebolince 💪🏼 dan po dan i doci ce i taj dan da se idete doma paziti i maziti 🤗 
    Cvit super da su ih preselili i da su blize (i da to znaci da su ok i uskoro doma na mazenje 🫶🏼) Inace ja sam iz Ck, ali sam u Zg 😄 
    Thinkpurple, Vesca ima li novosti? 🤞🏼 
    Sayuri sretno 🤞🏼💪🏼
    Mame doma nadam se da su noci sto mirnije, dojenje sto bezbolnije i uzivate u malim strucama 💕

Meni sve neugodno pisati da mi je ovaj kraj piece od cake, evo obavila sva uljepsavanja, odradila i maturalnu i to 5 sati u stiklama (ajde 6-7 cm samo, ali ipak), jedino me leda malo boljela dan poslije 🙈 Mozda mi to svemir vraca za sve sto smo prosli prije trudnoce i na pocetku 😄 
    Za masaze nemam peporuka, bila sam 2 puta s isijasom i super je poslije bilo, ali se lik nije gasioninbas me zivcirao i nisam vise isla, svakih 5 min: a je ok? Ok je? Sad cemo mi to da vam olaksamo…. 🙄 
    Meni pregled u Petrovoj 4.7. i bas se veselim da vidim na cemu smo i sto dalje 🤗 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vanilla Diva
    02. Srpanj 2023. 09:42

Cure moja preporuka za masazu je Figura Fit na Tresnjevci. https://figura-fit.hr/
    Imaju bas za trudnice i predivna je masaza, ljubazno osoblje, ambijent, sve. Ja sam.bila prije svoje svadbe, makar sam tad bila 19 tjedana pa nisam imala ni trbuh ni bolove, isla sam vise ovako radi opustanja i uzivanja pa sad ne mogu reci da mi je pomoglo s necim, ali bila sam bas prezadovoljna cijelim dojmom. 💆‍♀️

Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.