Pozdrav curke,
evo da se i ja prikljucim u grupu sada smo u 8. tj, bila dvaput na pregledu, srceko kucalo na 6+2 i presretni smo! termin 24.6.
ovo mi je prva trudnoca i za sada su prisutne samo mucnine, bolne cice i veeliki umor
zelim nam svima urednu trudnocu!
🤰27 ⚽️ 29
Cure hvala na dobrodosli, dok vas malo sve pohvatam a neke i znam sa Lh teme…danas smo slavili curici rodjendan pa nisam stigla prije da se zahvalim…
Flowerson draga drago mi je za pregled da je sve ok , da tako i ostane 🤞🤞💋
JanosevEla glavobolje su sasvim normalne, potrudi se da pijes sta vise tekucine, sada brze dehidriras kao trudnica, a povecava se i volumen krvi pa dok malo tijelo navikne..
Ja imam isto glavobolje zadnjih dana, ali znam da je od T pa istrpim… a ostali simptomi su bas poceli da drmaju, zgaravica, bolne grudi, nesvjestica i pospanost..
Vidim pominjete NIPT testove, ja planiram raditi Harmony s obzirom da kod nas nema Panorame a najbolja je..iskrena da vam bude vise mi se radi taj test da sto prije saznam spol 🫣😜🤷♀️
A prvi pregled nam je 24.11 🥰
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Megii tom logikom sam se i ja vodila. Rekla mi je doduše i moja ginekologinja da ako su ti parametri u redu, da onda vjerojatno i je sve okej. Hvala Bogu. A ostale su mi i super 4D slikice s tog pregleda i taj ginekolog mi je po spolnoj kvržici bio rekao da je najvjerojatnije dječak.
Sretno svima na pregledima i testovima.. 🙏
Kako se inače držite? Ima li novih simptoma? 😉
U kojem si tjednu bila kad si radila taj pregled?
10+6
Pozdrav cure,
Prije svega želim dobrodošlicu novim curkama i neka je sa srećom.
Što se tiče testova, meni je moja dr.rekla ne prije 12 og tjedna. Prvo anomaly scan pa isti dan test iz krvi..
Cure, posebno Mpo trudnice, kako vi sa seksom? Kod nas ga dugo nije bilo, prvo od stresa oko Mpo, pa onda trudnoca, i stvarno mi je nezgodno to najvise radi muza.
A tek nakon poroda znate i sami...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
JanosevEla, ako te jako boli, može se popit lupocet. Ja manje glavobolje istrpim.
Cure, planira li netko radit ili je već radio nifty? Ja sam u dilemi dal da radim jer vidim jako puno žena koje su imale lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat…a nisu mali novci u pitanju da bi na kraju bila nesigurna jel test ispravan. Više naginjem prema tome da ga ne radim…
Ja mislim da ja hoću, zbog mojih 38.godina. Prva trudnoća koja napreduje. 11.tjedan.
Prethodnu sam izgubila u 6.tjednu.
Pozdrav svima, pratim vas već duže vrijeme ali nikako se registrirati. Evo da kažem nešto o sebi: borba sa sterilitetom 7 godina, onda 1.trudnoća blighted ovum, 2. spontani u 5 tt, 3.biokemiska, 4.gubitak curice u 21tt, 5. rodila curicu sa 36+5, 6.biokemiska opet ali tu se sumnjalo i na tumor i na vanmatericnu pa sam ipak dobro prošla i sada sam popiskila plus 5 dana prije m. Zadnja m je 14.10.tako da ova mi kasni par dana, naručila sam se kod priv.28.11. A soc.zovem sutra...od simptoma samo lagani grcevi i osjetljivost grudi...nadam se da će biti sve u redu i da ćemo se dugo družiti...čestitam svima i želim vam sretne i dosadne trudnoće
Ja jučer primjetila lagano krvarenje. Odletila na hitnu, nema vidljivog hematoma, trudnoća uredna, sve na svom mjestu.
Nemam pojma jesu li mi uopće objasnili otkud krv. Bila sam pod stresom pa nisam ni pitala 🤦🏻♀️
Rekli su mi da mogu očekivati još takvog krvarenja, ali da se ne brinem 🤷🏻♀️
11. punih tjedana trudnoće.
Nisu mi ništa dali niti rekli da moram mirovati ili nešto slicno.
Ima li koja od vas slicno iskustvo?
Pozdrav stare, dobro dosle nove cure!
Ja se nisam javljala par dana, malo sam potonula. Nalaz krvne slike sam dobila, teska anemija i poremecen rad stitnjace. Stitnjaca me najvise istresirala jer cu terapiju zapoceti piti s 13 tjedana tj.sutra. U strahu sam da je to vec kasno i bojim se da nije doslo do nekog problema.
Inace na uzv je bilo sve savrseno, mjere, otkucaji i bas sam se zaljubila u bebicu.
Dodje mi da pravim i ja Panoramu, ali ne znam ni sama. Pricala sam s par osoba iz struke koji kazu da nema nekog razloga za brigu, ali neka pocnem piti terapiju sto prije. Tako da... 😶
Ima netko iskustva sa zapocinjanjem terapije u tim tjednima?
Ja jučer primjetila lagano krvarenje. Odletila na hitnu, nema vidljivog hematoma, trudnoća uredna, sve na svom mjestu.
Nemam pojma jesu li mi uopće objasnili otkud krv. Bila sam pod stresom pa nisam ni pitala 🤦🏻♀️
Možda zbog širenja maternice...kako si, jel imaš kakve bolove?
Možda zbog širenja maternice…kako si, jel imaš kakve bolove?
Lagane bolove, tu i tamo već neko vrijeme, ali ništa strašno. Još se pojavljuje smeđkasto na ulošku.
Ne znam sto misliti.
Sortiraj odgovore
Najstariji