Rora, znači, ja sam 10+6 i u 11. sam tjednu. Sutra ulazim u 12.
Nana, to je druga stvar. Na ultrazvuku ti odredi trudnoću prema veličini ploda. Meni su na zadnjem pregledu rekli da sam trudna tjedan manje nego po zadnjoj menstruaciji. Prema menstruaciji sam 10+6, a prema plodu 9+6.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Evo mene da se danas javim... dok nema jakih bolova i krvarenja sve je to u redu za trudnoću.
Kod mene je danas situacija da sam svježe prokrvarila uz mentrualne bolove i bolove u leđima.. Bila na hitnoj...bebica raste i sve je ok (po uzv 10+0)... doktor ne vidi hematom nikakav nego je zaključak da ili je pukla žilica ili napor...stoga doma mirovanje i držat fige da sve bude ok dalje
Kod mene su prisutne i 4 ciste nastale od stimulacije u postupku pa i njih pratimo.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Barbi 30: hvala bogu da nije ništa strašno , lijepo miruj 😊
Hvala svima koji su mi bili odgovorili za betu , bila sam jučer , lijepo se poduplala , imam prvi pregled 17.tog 🙈
Zanima me da sve žene malo prokrvare ? U smislu da imaju naprimjer smeđi iscjedak kad se plod usadi ? Kao puno čitam onda vidim da svugdje piše da je to normalno ?
Nadam se da ste sve dobro 😊
Hvala svima koji su mi bili odgovorili za betu , bila sam jučer , lijepo se poduplala , imam prvi pregled 17.tog 🙈
Zanima me da sve žene malo prokrvare ? U smislu da imaju naprimjer smeđi iscjedak kad se plod usadi ? Kao puno čitam onda vidim da svugdje piše da je to normalno ?
Kažu doktori da je kao normalno da žene i prokrvare ali sve ovisi o vrsti i razlogu krvarenja. Implantacijsko zna biti tako oskudno,oskudno može biti od vaginaleta koje se koriste kao podrška trudnoći, zbog hematoma, puknute žilice, itd. Znale su žene imati velike izljeve pa bi iznijele trudnoću do kraja.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Kažu doktori da je kao normalno da žene i prokrvare ali sve ovisi o vrsti i razlogu krvarenja. Implantacijsko zna biti tako oskudno,oskudno može biti od vaginaleta koje se koriste kao podrška trudnoći, zbog hematoma, puknute žilice, itd. Znale su žene imati velike izljeve pa bi iznijele trudnoću do kraja.
Hvala na informaciji 😊
Pozdrav cure,
Evo samo da javim jucer obavili 2 uzv,potvrdili otkucaje ❤️🙏
Sve je u redu,zelim nam da nam svima tako i ostane ❤️😊
Cestitamm! ❤️❤️
Flowerson, javi nam kako je prosao ultrazvuk, ako se ne varam danas je 😊
Cestitam cure na pregledima 😍 Drago mi je da je sve dobro ♥️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Čestitam svima na lijepim vijestima, neka se nastavi tako 🤗
Obavila sam svoj uzv, srce nam kuca ❤️🥰 doktor kaže da sam na 6+4 pa ide uskoro ispravak potpisa... duži mi je ciklus pa se ne mogu vodit po zadnjoj menstruaciji. Presretna sam ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Čestitam svima na lijepim vijestima, neka se nastavi tako 🤗
Obavila sam svoj uzv, srce nam kuca ❤️🥰 doktor kaže da sam na 6+4 pa ide uskoro ispravak potpisa… duži mi je ciklus pa se ne mogu vodit po zadnjoj menstruaciji. Presretna sam ❤️
🙏🥳
Pozz primate li i mene u drustvo? Poslije 2 biohemijske evo danas stigla druga beta koja se utrostrucila tako da se nadamo da je ovaj put to to 💪🥰
Sutra bi trebala biti tacno 4 tjedan trudna…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji