Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    11. Studeni 2022. 21:44

Barbi30

Evo mene da se danas javim… dok nema jakih bolova i krvarenja sve je to u redu za trudnoću.

Kod mene je danas situacija da sam svježe prokrvarila uz mentrualne bolove i bolove u leđima.. Bila na hitnoj…bebica raste i sve je ok (po uzv 10+0)… doktor ne vidi hematom nikakav nego je zaključak da ili je pukla žilica ili napor…stoga doma mirovanje i držat fige da sve bude ok dalje
    Kod mene su prisutne i 4 ciste nastale od stimulacije u postupku pa i njih pratimo.

Drago mi je da je sve na kraju dobro! Nadam se da mozes odmarati ☺️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

i_am_ivy
    11. Studeni 2022. 22:37

Flowerson

Čestitam svima na lijepim vijestima, neka se nastavi tako 🤗
    Obavila sam svoj uzv, srce nam kuca ❤️🥰 doktor kaže da sam na 6+4 pa ide uskoro ispravak potpisa… duži mi je ciklus pa se ne mogu vodit po zadnjoj menstruaciji. Presretna sam ❤️

Bravo, sretno 🥰🥰

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

i_am_ivy
    11. Studeni 2022. 22:38

Maru

Pozdrav, evo i ja bi se pridružilaDanas bio prvi pregled, 6+1… imamo ❤

Dobro dosla :)))

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

Megii
    11. Studeni 2022. 23:46

Večer,ujutro sam se probudila kao da sam imala balon iznda trbuha ,kada sam ustala počelo je podrigivanje i plinovi,uglavnom užasan osjećaj...dali se neka mama susrela sa istim ili sličnim problemom i da zna neki ljek za to?? Hvalaa

Maravillas
    12. Studeni 2022. 03:34

Čestitam svima koje ste čule svoja  ❤
    Nadam se da ćemo sve dalje u tom tonu 🙏🏻

Barbi30 samo miruj, ja sam u prošloj trudnoći baš dosta krvarila isto nisu znali uzrok, al prošlo je sve ok.

31.7.2021. 👶🏻💝

Maravillas
    12. Studeni 2022. 03:36

Megii

Večer,ujutro sam se probudila kao da sam imala balon iznda trbuha ,kada sam ustala počelo je podrigivanje i plinovi,uglavnom užasan osjećaj…dali se neka mama susrela sa istim ili sličnim problemom i da zna neki ljek za to?? Hvalaa

Meni je kod takvih stvari u prošloj trudnoći pomagao Donat Mg. 
    Možda ti je nešto od hrane koju si jela loše sjelo 🤷‍♀️

31.7.2021. 👶🏻💝

JanoševEla
    12. Studeni 2022. 08:27

Jutro 😊
    Digla se ujutro i počela glavobolja , muči li koga isto ? Kako si mogu pomoć ? 🙄

Flowerson 🌸
    12. Studeni 2022. 08:50

JanosevEla, ako te jako boli, može se popit lupocet. Ja manje glavobolje istrpim.
    Cure, planira li netko radit ili je već radio nifty? Ja sam u dilemi dal da radim jer vidim jako puno žena koje su imale lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat...a nisu mali novci u pitanju da bi na kraju bila nesigurna jel test ispravan. Više naginjem prema tome da ga ne radim... 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    12. Studeni 2022. 08:51

Maru, dobrodosla!❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lady8
    12. Studeni 2022. 10:25

Flowerson

JanosevEla, ako te jako boli, može se popit lupocet. Ja manje glavobolje istrpim.
    Cure, planira li netko radit ili je već radio nifty? Ja sam u dilemi dal da radim jer vidim jako puno žena koje su imale lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat…a nisu mali novci u pitanju da bi na kraju bila nesigurna jel test ispravan. Više naginjem prema tome da ga ne radim…

Ja cu zato raditi Panoramu, pouzdanija je.
    Prvi puta nisam nista radila, nije bilo potrebe u nama za tim.
    Tako da je to bas individualno. Napravi kak osjecas ☺️

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.