JanosevEla, ako te jako boli, može se popit lupocet. Ja manje glavobolje istrpim.
Cure, planira li netko radit ili je već radio nifty? Ja sam u dilemi dal da radim jer vidim jako puno žena koje su imale lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat…a nisu mali novci u pitanju da bi na kraju bila nesigurna jel test ispravan. Više naginjem prema tome da ga ne radim…
Mi smo se dogovorili da idemo odmah na amnio.
Testovi iz krvi mogu biti lažno pozitivni i lažno negativni, a opet za prekid trudnoće zbog genetskih anomalija treba obaviti amnio tako da preskačemo sva ostala testiranja uključujući i double i triple test jer bi nam zbog godina nalazi ionako bili katastrofalno loši.
I ja se prijavljujem, čekamo prvi pregled 21.11.
Flowerson ja idem 1.12. ili 2.12. Prošla trudnoća je bio loš nalaz Niftya, pa sam morala i na amniocentezu koja je to potvrdila. Na kraju bio inducirani porod u 18tt. Tako da mi nemamo što razmišljat. Nekako vjerujem da je ovaj put sve super, ali ne želim se mislit cijelu trudnoću.
Mislim, svatko bira dal hoće ili ne. Istina je da nisu mali novci u pitanju.. tako da ovisi što bi napravila u slučaju lošeg nalaza..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Ja ću raditi Veritas u ponedjeljak. Čisto da budem mirnija ako bude dobar nalaz. A ako ne bude... Ne znam. O tome ću onda razmišljati.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Flowerson ja sam radila samo mini anomaly scan, neću ništa drugo. To što se vidi na mini anomaly je meni dovoljno. A čitala sam iskustva žena koje su dobile lažan rezultat na tim nekim testovima, užas.
ssh1701 zar amnio ne nosi rizik nekakav od spontanog?
Hvala vam svima na razmjeni mišljenja, mislim da cu i ja odradit mini anomaly scan kao rosie. Jednostavno ne bih imala mir nakon testa iz krvi jer nije pouzdano.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Dobrodošle nove cure i želim vam školsku trudnoću 💪☘️
Hvala cure na željama, krvarenje je i dalje tu ali u malim količinama samo tamnije i dalje uz povremene grčeve...mirujem i pijem th kako su rekli i nadam se da se bebač bude izborio skupa samnom 💪🙏❤️
Ja osobno idem na probir u Vinogradsku krajem mjeseca ako sve bude dalje ok, pa kasnije unatoč probiru sam mislila neki test platiti (Panorama,Nifty,itd) u dogovoru s ginekologicom. Imam dosta toga iza sebe, godine su ti a i imam nećaka s Down sindromom pa ćemo rađe sve obaviti što se nudi nego se nadati da je dijete zdravo. 💪
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Flowersonja sam radila samo mini anomaly scan, neću ništa drugo. To što se vidi na mini anomaly je meni dovoljno. A čitala sam iskustva žena koje su dobile lažan rezultat na tim nekim testovima, užas.
ssh1701 zar amnio ne nosi rizik nekakav od spontanog?
Naravno da nosi, ali meni je taj rizik od cca 0.2% zanemariv u usporedbi s rizikom za genetske poremećaje. Napominjem, ja sam davno prešla 35 godina starosti i nemamo nikakve dvojbe što ćemo u slučaju lošeg rezultata.
Treba se izdati u mirnu ruku doktora i malo sreće.
Ja se iskreno nadam da će ovog puta moja trudnoća proteći kako treba,ali evo sljedeći pregled je detaljni i gledaće dali postoji zadebljani nuhalni ili neka anomalija pa ako nedaj Bože gink uvidi nešto otići ću svakako uraditi test al molim Boga da sve to bude nepotrebno ❤️
Megii tom logikom sam se i ja vodila. Rekla mi je doduše i moja ginekologinja da ako su ti parametri u redu, da onda vjerojatno i je sve okej. Hvala Bogu. A ostale su mi i super 4D slikice s tog pregleda i taj ginekolog mi je po spolnoj kvržici bio rekao da je najvjerojatnije dječak.
Sretno svima na pregledima i testovima.. 🙏
Kako se inače držite? Ima li novih simptoma? 😉
Megii tom logikom sam se i ja vodila. Rekla mi je doduše i moja ginekologinja da ako su ti parametri u redu, da onda vjerojatno i je sve okej. Hvala Bogu. A ostale su mi i super 4D slikice s tog pregleda i taj ginekolog mi je po spolnoj kvržici bio rekao da je najvjerojatnije dječak.
Sretno svima na pregledima i testovima.. 🙏
Kako se inače držite? Ima li novih simptoma? 😉
U kojem si tjednu bila kad si radila taj pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji