Mi smo tu, citamo ali nemamo nista posebno za prijaviti… Osim da zgaravica ubija toliko da se osjecam kao zmaj, bljujem vatru 🦖
Spontano nam se pojacao tempo zivota, pa sam stalno nesto i negdje, i bit ce mi pravo cudo ako docekam termin, iako iskreno i ne bih. Vec mi je dosta, mucnine od prvog do danasnjeg dana, zgaravica od drugog semestra pa do sad, i citava trudnoca sa kalkulisanjem sta pojesti a da ne izazove pomenuto… hvala Bogu nije bilo drugih problema ali me psihicki sustize 🫠 Prijavila sam se u bolnicu, ali se nastavlja vodjenje trudnoce kod mog dr do neceg konkretnog. Ne preostaje nista nego da nestrpljivo cekamo 🤷♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Lightblue joj toliko sam emocija proživjela čitajući tvoj post, na kraju se skoro rasplakala. Baš sam sretna da su dvije bebice dobro i da napreduju, ali isto tako tužna zbog trećeg bebana. Al on će vas uvijek čuvati, sada braco i seka imaju najjačeg anđela čuvara kojeg su mogli dobiti. Navijam da bebe brzo izađu iz bolnice da napokon uživate zajedno, zaslužili ste. Bravo i za doktore iz Vinogradske, stvarno hrabar potez su povuklo u vašu korist 👏👏👏👏
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Lightblue kako je netko već napisao, sigurno da ti nije do foruma pa hvala da si se javila ♥️ mi šaljemo pozitivne misli i nek čim prije svi ojačate, i fizički i psihički ♥️
Pahuljka potpisujem da se ne bi žaila da ne dočekam termin, meni isto mučnina od prvog do zadnjeg dana... I iako znam da će mi biti teško i kad se rodi beba, njih dvoje i sad još bebica, opet mislim da ću to sve lakše hendlati nego ove mučnine i valunge i ostala čudesa 😅
Jučer kako se spremala ova kiša, tako me pokosio u or da sam bila nesposobna čitavo poslijepodne se sa kauča nisam makla 😩
Lightblue kako je netko već napisao, sigurno da ti nije do foruma pa hvala da si se javila ♥️ mi šaljemo pozitivne misli i nek čim prije svi ojačate, i fizički i psihički ♥️
Pahuljkapotpisujem da se ne bi žaila da ne dočekam termin, meni isto mučnina od prvog do zadnjeg dana… I iako znam da će mi biti teško i kad se rodi beba, njih dvoje i sad još bebica, opet mislim da ću to sve lakše hendlati nego ove mučnine i valunge i ostala čudesa 😅
Jučer kako se spremala ova kiša, tako me pokosio u or da sam bila nesposobna čitavo poslijepodne se sa kauča nisam makla 😩
I ja vjerujem da cu lakse i bez sna i s nekim bolovima i sta sve ne od ove nemoci… Kad uhvati tacno tako ne dizem se s kreveta, i sve pomogne kratko i prezivljavam taj dan, sutra dan bude ok, al vec znam da ce nakon dobrog dana doc opet onaj koji ce me skrsit… i evo danas je bas taj, odvratno se osjecam 🤮 Valjda nas postede bebane kad stignu 🙄 Tebi s troje drzim fige, nek ih tvoji hormoni postroje 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Cure meni krenuo sluzni cep ispadat, bar mislim da je to… smede sluzavo rastezljivo i pomalo ide od prvog wc-a jutros do sad stalno je prisutno. Kakala sam vec 2 puta, mozda se nesto i pokrene. Iako znam da sluzni cep moze danima ispadat…
Uuu moglo bi krenuti 🤞🏼 meni bas jucer kuma rekla: kad se krenes cistiti i lagano izgubis apetit - to je to 💪🏼
Sretno 🫶🏼
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Lightblue, ja sam jutros legla jos nakon sto sam bila tu i stalno si mi bila u mislima, moram ti jos reci da se divim tvojoj snazi i pribranosti. Ne mogu zamisliti kolicinu straha i brige dok lezis u bolnici i ne znas sto ocekujes, a poslije i kolicinu tuge. Saljem veliki zagrljaj 🫂
Thinkpurple, ako je to to, sretnoooo 🍀
Kao prvo - Lightblue- jako mi je drago da si se javila i kapa do poda zbog mentalne i fizičke snage. Put je dug, ali se nadam da ce malci biti ok. Drzi mi se ❤️
Kao drugo- curke moje, jucer ujutro sam jako prokrvarila, dobila kontrakcije. Suma sumarum, hitna sekcija (čak je vec lagana abrupcija bila, al srećom zadržana) i sa taman napunjenih 35 tj nam se rodio bebač. 2400g, 46 cm, Apgar navodno 9/10. U inkubatoru je i nisam ga još vidjela (osim na slici), ali je dobro i diše spontano. Muž ga je već 2x vidio i oduševljen je. Danas oko 13 kad me ustanu idem i ja. Jucer sam cijeli dan prespavala,valjda od iscrpljenosti jer tu noć nisam nis spavala jer sam isto krvarila. Uopce nemam još osjećaj niti da sam rodila niti da je to moj bebač, sve je nekako na horuk bilo. Nadam se da ce danas bit ljepše kad ga vidim. Nažalost, mislim da mi je krenuo izbijati herpes na ustima pa ga još neću moć ljubiti neko vrijeme 😔. Al nek mi je on dobro i ja sam sretna ❤️
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Thinkpurple meni ispada vec treci tjedan. Bilo krenulo pa stali 10ak dana. Jucer i danas opet u popriličnim količinama. Bože kolko je to cudo od cepa 😂😂
Ciscenje sam isto brijala da je krenulo jučer, al na kraju stalo nakon jutra 😁
Ally pa čestitam na malenom andelku ❤️ vjerujem da si se isprepadala, al hvala Bogu da je sve prošlo dobro... Ljubav će doći kad provedete vrijeme skupa ❤️❤️❤️
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Lightblue drago mi je sto si se javila… kako su cure već rekle, svima si nam u mislima. Bit će dobro tvoji malci, oni su pravi borci. A imaju i anđela čuvara na nebu i sve će biti dobro. ❤️ Tebi svaka čast na snazi i izdrzljivosti, ako su bebe na mamu, nemaš se sto brinuti. Držim fige da se dobro razvijaju i izađu zdravi iz inkubatora 🤞🏻
.
Ally čestitam na bebacu! Bome je to pravi komad i super ste izdržali do 35 tjedana.. on je razvijen posve i s obzirom na sve sto kažeš, sigurno neće dugo biti u inkubatoru. A i ti možeš odahnuti, na kraju je dobro završilo i došao je kraj borbi. Sad samo da dođeš k sebi i uskoro se mazite doma a sve ovo će biti iza vas!
.
Žene, stvarno smo mi čudo i nema toga sto ne možemo izdržati. Držim fige svima da sve trudnoće završe sto bolje za nas sve i naše bebice. Thinkpurple, nadam se dati se nešto pokrenulo jer znam da si sigurno nestrpljiva, pa makar još potrajalo malo ali vidiš da ide nekom smjeru. A cure s mučninama… ne znam šta bi vam rekla osim da izdržite. Ja bi se mijenjala s vama jer je moja toliko nisko da se bojim da ću kihnut i da će izletit van. Meni gornji rub maternice tek malo iznad pupka i za ove tjedne bi radije mučninu i žgaravicu nego ovaj stres koji prolazim skoro svaki dan. Jučer sam imala bas puno kontrakcija cijelu večer i noć, ništa nisam mogla spavati… jutros malo kao manje ali i dalje su tu i bas mi je psihički to užasno…. Samo da ja izdržim do 34 tjedna, meni je to glavni cilj trenutno
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Ally cestitke 🎈🎈🎈 samo polako, svega ce biti, bilo je sve na horuk i daj su vremena ds dodes k sebi 😉
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji