Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    21. Lipanj 2023. 17:24

Vesca & Sunny imaju klime, ali ne znam koliko ih pale kad su bebe kraj nas 😅 Ja sam uzela ekstra spavacicu i jos hlacice i potkosulju jer imam osjecaj da cu se skuhati 🙈 i nekoliko termalnih voda i lepezu (jos me muz zeza da me vec vidi kak me na porodu prakaju vodicom i masu tom lubenica lepezom 😂) 
    Joj ja bih radije bila gologuza na hodniku da mi nije vruce nego u toj sobici 🙄 
    Sunny ide s 21.7. pa “popricaj” s malom da malo urani 😅 A mozda i hoce ili ce on htjeti na carski zbog velicine ili nesto 🤔 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Mia2023
    21. Lipanj 2023. 17:37

Nefertiti čestitaaaam. I baš lijepo ime stvarno. 🤗
    Baš puno bebica ovih dana 🥰
    .
    Ma grozne ove vrućine, a kažu da će ova noć biti užasno sparna. Meni je u stanu bez klime +27 tako da je upaljena cijelo vrijeme. Inače mi je na terasi super jer nakon 13h više nema sunca i baš lijepo zrak osvježava, ali danas 😮 Znači kao da nema kisika vani koliko je "težak". Evo nisam još nikud izašla jer bi se srušila.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Sunny1511
    21. Lipanj 2023. 17:38

bambi super ideja za lepezu! 😁 Ide odmah na spisak. Jedino je šteta što nema pratnje na porodu jer bi mužu uvalila lepezu da me maše i prska vodom. Za 2 tjedna mi je zadnji pregled privatno prije TA pa ću baš popričati s njim oko poroda. Baš bi volila da mi se potrefi da on bude pa da zaokružimo tu priču.  

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

• Nikky0407
    21. Lipanj 2023. 17:41

Ajme koliko me dugo nije bilo, bebe dolaze na svijet kao na traci👏🏻 svim mama čestitam od ❤️, sve bude nadalje u najboljem redu a one koje su friško rodile da što priju dođu doma i uživaju u svim nadolazećim čarima sa svojim mrvicama... danas baš odradila pregled (30+4) privatno no spremam se na CR sredinom 8mj na sv.Duh, i tako pričam s doktorom koji je na sv.Duhu pa kaze da su mediji malo sve to prenapuhali, da virus naravno postoji, da su poduzeli sve mjere opreza ( dezinfekcija apsolutno svega i zabrana posjeta) jer ne zele riskirati ali da je sve ostalo normalno i da se samo ceka da se sve vrati u normalu... ok, ja jos imam vremena za cekati, ali da mi je i raniji termin, bolnicu ne bi mijenjala, no svatko ima svoje i odluciti kako njemu odgovara, ali htjela sam reci da nije tolika panika kako se prikazuje...
    Ugl, moj gospodin je na tjedne "dobra beba" mislim na težinu, skoro 2kg (1895g) 🙈, kaze em genetika (tata 190, pa je decko - inace vece bebe, i jos IVF beba), ali nema veze, neka je on super sve ostalo je manje bitno... plodne vode ima, posteljica straga, cervix 4mm... za 3 tjedna ponovo...
    ---------
    Suosjećam sa svima koji se bore s vrucinama, također dišem na skrge, a u fazi smo seljenja tako da lagano umirem😞 navecer kad dodem doma, zalegnem pod klimu, noge u zrak i to je to... leda me ubijaju isto, stalno s boka na bok, tak da me vec i lijevi bok boli a jos idem na vjezbe 3x tjedno, ne znam kaj bi bilo da ne idem, vjerojatno se nebi mogla dic😂😞

Nadam se da cemo nekako izdrzati, moramo, cuvajte se ovih vrucina 💪🏻🫶🏻 - isprike na duzem postu ali dugo me nije bilo pa se malo raspisala🙈

• Nikky0407
    21. Lipanj 2023. 17:54

E da, naravno da sam zaboravila jos pitati, gdje ste kupovali tetrice tj koje su vam se najbolje pokazale i najkvalitetnije i koje velicine, vidim da ima svakakvih a posto sam nova u svemu ne znam ni di bi ni sta bi, gubim se lagano kolko svega toga treba... 🙈 i vidim velicina svakakvih 50x50, 70x70, 120x120 ili sve po malo... evo ne znam🤷‍♀️, pliz help🙏🏻 

Sunny1511
    21. Lipanj 2023. 17:58

thinkpurple ja imam termalnu od La Roche Posay 300ml i s njom se često osvježim i sad. Imaju i manja pakiranja za kupiti. 
    Ja sam uzela 1 pak najmanjih pelena, a za uloške su nama na tečaju rekli 3-4 pakiranja. Ja sam uzela onaj veliki paket Chicco uložaka u dm-u. Ima 30 komada unutra. Ako će trebati više, muž će donijeti. Slažem se, samo za ovo dvoje treba posebna torba. 🙈

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

bambi27zg
    21. Lipanj 2023. 18:15

Miracle suknja i majca? Uzela sam i kratke hlace da imam za ljeto u Lidlu i bicke na Aboutyou tako da imam ovih kracih hlacastih kombinacija. A uostalom, ti si ne vidis guzici, a ak drugi gledaju to je njihov problem 🤣 
    Sunny meni bio prosli tjedan pa smo bas o tome pricali, 4.7.sam kod njega u Petrovoj pa je rekao da cemo vidjeti za dalje tocno sto i kako, ali najdulje jos do 11.7 bi bili 2u1 koliko kuzim 😅 a i ima nas (prije tjedan dana 3620 🙈) tako da je neko moj “racun” da bi vec u tom prvom tjednu srpnja mogli… 
    Za Petrovu za bebu ne trebas nista, pitala Irenu zadnjinputa, rekla je samo da uzmem 99% voda maramice da imam kod sebe, ja sam jos stavila jednu veliki i jednu malu tetricu. Chicco uloske sam 2 stavila u ruksak za radaonu, a onu vrecu objesila na kofer i tak cu donjeti i nek stoje. U kofer sam stavila 2-3 manja uloska (ne paketa nego uloska, tipa oni nocni), a sve ostalo ce muz donijeti ako ce trebati. 
    Thinkpurple uzela sam Avene jer je bila na akciji tri male od 50mL i ok mi je. 
    Lepeze moja je iz Soho ducana (lubenica kad se rasiri 🤣), a ima ih u Ofertisimi sigurno (ali nisu lubenica 😆) rekla bih cak i Tedi, mozda Pepco, Bipa, DM? 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• MamaPa
    21. Lipanj 2023. 18:19

Hvala na odgovorima za grudnjake 😊
    ----------
    Vanilla točno znam kako ti je, ja ne pišem bas redovito ali stalno čitam i pratim. Od 24. tjedna sam ležala u bolnici zbog skraćenog cerviksa, bila otvorena i beba je već tad bila nisko da su komentirali da je ko terminska beba. Odradila sam infuzije tokolize, a sad sam na tabletama, antibiotike (iako su mi svi nalazi i brisevi bili uredni) i inekcije deksametazona kad smo ušli u 28. tjedan. Na patologiji sam bila 5 tjedna jer su rekli da čekaju da dođemo do 30., kao tad je ipak sigurnije za oboje. Znam da je psihički jako teško to sve, ali došla si do super tjedana i još samo par treba proći da budete skroz sigurni. I ja idem iz dana u dan, iz tjedna u tjedan. Borim se, često me emocije slome i teško mi je  ali ne dam se radi tog malog bića koje nosim i koje me sad najviše treba.❤️
    Inače, po termina smo samo dan razlike 😁

Mia2023
    21. Lipanj 2023. 19:02

Thinkpurple ja kupila najobičniju lepezu jednobojnu u Kiku, možda 1€ je bila.
    Za klimu u sobama i ako imaju čisto sumnjam da pale radi bebača. Meni je frendica rodila na zimu i rekla zne da je umirala u spavaćici kratkih rukava koliko su grijali i isti nisu otvarali prozore radi beba.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

Mia2023
    21. Lipanj 2023. 19:10

cordis00

Lorkaa cestitam, zao mi je da si se ispatila, najbitnije da ste dobro i zelim sta brzi oporavak!
    Ruzice isto cestitam, bas brzinski porod. Koliko si doma cekala?
    Nefertiti cestitam, bas lijepa kilaza, hvala bogu da su te porodili i da si sad “‘mirna”, a Glorija je bas lijepo ime, jesi to odlucila kad si pogledala bebicu🥰? Koliko cete biti u bolnici?
    Vanillabas mi je zao sta se tako osjecas, mogu samo zamislit kako je tesko tako lezat, sama, zabrinuta. I znam da se ta 4 tjedna cine uzasno duga, ali proc ce, opet bolje da si tamo kad je vec tako kako je, doma bi se mozda jos i vise brinula oko svega.
    —-
    Joj mene ove vrucine ubijaju, ne znam kako vi, ja disem na skrge i preznojavam se, a sad smo i trecu virozu svi skupa skupili ovaj kratki GO. Iduci tjedan smo muz i ja u Puli na koncertu, ostatak tjedna Zg- imam pregled, 34 tj, zadnji kod moje gin i nosim briseve, sad mi pala na pamet luda ideja da se u nedjelju vratimo u Dalmaciju (ja i mala, muz mora radit), da se jos malo okupa, pa da se vratimo sredinom 7.mj nazad u Zg jer cu vec bit u 37.tj i pretpostavljam da cu cekat vec prvi pregled u TA, ne znam jesam luda, jel mi riskantno u tolikom stupnju trudnoce putovati i biti van Zg-a?🙉
    Vec sam i ovako stalno umorna i poluvan pogona.

Jel ti to ideš na Robbie Williamsa? 😮 
    Bome ja ne bi par tjedana prije poroda išla tako daleko, pogotovo bez muža/pratnje 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.