Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    21. Lipanj 2023. 19:11

MamaPa

Hvala na odgovorima za grudnjake 😊
    ———-
    Vanilla točno znam kako ti je, ja ne pišem bas redovito ali stalno čitam i pratim. Od 24. tjedna sam ležala u bolnici zbog skraćenog cerviksa, bila otvorena i beba je već tad bila nisko da su komentirali da je ko terminska beba. Odradila sam infuzije tokolize, a sad sam na tabletama, antibiotike (iako su mi svi nalazi i brisevi bili uredni) i inekcije deksametazona kad smo ušli u 28. tjedan. Na patologiji sam bila 5 tjedna jer su rekli da čekaju da dođemo do 30., kao tad je ipak sigurnije za oboje. Znam da je psihički jako teško to sve, ali došla si do super tjedana i još samo par treba proći da budete skroz sigurni. I ja idem iz dana u dan, iz tjedna u tjedan. Borim se, često me emocije slome i teško mi je ali ne dam se radi tog malog bića koje nosim i koje me sad najviše treba.❤️
    Inače, po termina smo samo dan razlike 😁

Evo ja danas uzela u Lisci onaj mekani i ouno mi je udobniji od onog iz Lidla, ima i drugi model s malo tvrdim kosaricama, ali nije bilo moje velicine pa cu to loviti na popustu u Mallu (ono 10.u mjesecu). 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Lemon
    21. Lipanj 2023. 19:57

Ajme nije me bilo par dana i nakupilo se stranica, moram čitati zaoatatke, ali da se javim sa Duha. 
    Ja nisam razmišljala o drugim opcijama, možda se baš nešto pojavilo u nekoj drugoj a recimo to još ne znamo.. Razmišljam da se sad tu možda više pazi i da će biti manja gužva jer će netko odustati, kaže cimerica da su neke otišle u Vinog.
    Dvije smo u sobi što mi je super, sve je staro, ali čisto, ima papira, sapuna, za dezinf. Kaže ona da svako jutro brišu i dezinf.sobu.
    Posjeta nema, na jedna stražnja vrata se donose stvari koje nam sestra daje. Danas kada sam došla muz je tamo donio torbe i dali su mi da se pozdravimo. Maske se nose svuda osim u sobi. U dvije tri sobe su rodilje sa bebama i tamo koliko vidim ih ima i po 4. Meni je dobro što nema posjeta u sobama, jedino bzv što ni mi ne smijemo van sa odjela a hoću hodati što više. Ctg mi je ok, uzv raden i beba oko 3kg, protoci ok.. Čekamo trudove ili nešto da krene 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Landy
    21. Lipanj 2023. 19:58

Čestitke novim mamama♥️♥️
    Belinda ima li kod tebe kakvog pomaka?

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• cordis00
    21. Lipanj 2023. 20:00

Mia da idemo muz i ja solo na Robbieja, kupili smo karte dva tri dana prije nego sam uradila test na trudnocu😁. Da sam znala da sam trudna, vjerojatno bi kupila neki raniji termin tipa Bec il tako negdje blizu, ovako cu bit u 34. tjednu🙉. A mama ce mi doci cuvati malu u Zagrebu, uzeli smo 2 nocenja pa da malo provedemo sami vrijeme prije bebe.
    Ma da, nisam ni ja mislila ic nigdje u 7.mj, pogotovo tako dalje, a zao mi male, da je u Zg-u bas cijelo ljeto. A ova dva ipo tjedna sta smo na moru sad je evo treci put bolesna.
    E i dobili smo jaslice😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    21. Lipanj 2023. 20:42

Lemon sretno!
    Belinda bome si i u 42.tj zakoracila, nadam se da ce samo krenit sve odjednom, ma bas je pitanje dana.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

SAYuRI
    21. Lipanj 2023. 20:43

Lorkaa, Ruzica i Nefertiti cestitam zeneee 🎊🎊💐💐💪💪
    Ostalim curama izdrzite jos malo, postaje pakleno i kod nas u Sarajevu ali da se izdurati. 
    Ally kako si ti? 
    Ima li glasa od lightblue, bas bi volila da se javi…
    Cvit zna li se kad bi bebaci mogli kuci?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    21. Lipanj 2023. 20:44

belinda09

Landy

Čestitke novim mamama♥️♥️
    Belinda ima li kod tebe kakvog pomaka?

Nema nikakvog pomaka 😅Danas su htjeli napravit amnioskopiju al nemoguce, nisam ni malo otvorena. Sutra idem opet na ctg i mantram da krene🙏

Ti ces roditi dijete od 6kg koliko je dugo unutra 😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

mateja111
    21. Lipanj 2023. 20:47

Curke cestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak 🫶🏻

Eto ja u 35tt umirem od vrucine bebac aktivan i sve mi se cini kako bi on van🤣🤣 zanima me dal se koja susrela sa bolovima ispod desnog rebra znaci dok lezim super dok hodam  ili sjedim ubija me e sad ne znam dal to zato jer su mu nogice gore i dosta nisko nosim pa me zato zateze i boli ali pored ove vrucine stvarno mi je nepodnosivo i tesko a i puno kilica sam dobila k tome jos me i otecenost nogu i ruku muci bas sam ono ko kit🤣 04.07 imam zakazano u vinogradskoj pa cemo vidjet sta ce rec tamo 😅 imam i neki pritisak dolje i malo malo mi pritisne mjehur pa osjecam ko da me prereze i onda krene kontrakcija…😏 

👩🏼23 👨🏻26
    Spontani 06.21💔
    02.08.2023 💙

Mia2023
    21. Lipanj 2023. 21:26

cordis00

Mia da idemo muz i ja solo na Robbieja, kupili smo karte dva tri dana prije nego sam uradila test na trudnocu😁. Da sam znala da sam trudna, vjerojatno bi kupila neki raniji termin tipa Bec il tako negdje blizu, ovako cu bit u 34. tjednu🙉. A mama ce mi doci cuvati malu u Zagrebu, uzeli smo 2 nocenja pa da malo provedemo sami vrijeme prije bebe.
    Ma da, nisam ni ja mislila ic nigdje u 7.mj, pogotovo tako dalje, a zao mi male, da je u Zg-u bas cijelo ljeto. A ova dva ipo tjedna sta smo na moru sad je evo treci put bolesna.
    E i dobili smo jaslice😊.

Aaa uživajte. Ja sam stalno vagala bi li išla, ali strah me te gužve i stajanja na ulazu i izlazu, a bit ce mali milion ljudi. Tako da ćemo prošetat oko arene i sjedit malo da poslušamo barem nekoliko pjesama 🤣

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

MareiKate
    21. Lipanj 2023. 21:34

Nefertiti čestitam! Brz oporavak ♥️
    Vrućine, ajme meni, prespavala pola dana, otišla u nekom trenu obavit špeceraj jer smo sutra svi doma i krepala. Nisam pola kupila što sam planirala, kampirala nekoliko puta pred frižiderima bez potrebe i došla doma i opet kauč. Poslijepodne s klincima na dvorištu, neizdrživo, a oni skakali u trampolinu ko blesavi 😅 sreća pa smo mi u šumi takoreći pa ohladi navečer ipak i ok je iza 22 za spavanje i bez klime 😁
    Klima u rodilištima 0 bodova zbog beba, pripremam se na smrt 😅 zimi kad sam bila mi je bilo neizdrživo toplo, ja nemam problem s tim da me netko gleda u gaćama u bolnici pa sam zimi kad sam sina rodila bila u sobi u gaćama i majici jer sam mislila da ću umrijeti. Jedna sestra me čudno gledala ali baš me bilo briga. Tako isto za ctg, baš me briga, nek gledaju 😅 iako imam neke trudničke ljetne lagane hlače, ugodnije mi je u haljinama.
    Thinkpurple koliko ti mala sad ima točno godina? Ove godine su prednost kao imali 4+ klinci i više su izvisili jasličari, kažem kao jer evo nekoliko jasličara koje znam bez beda su dobili vrtić u Sigetu i na Jarunu pa mi ništa nije jasno... Valjda ovisi od kvarta do kvarta kakvo je stanje.
    Lightblue mislimo na tebe, nadam se da ste dobro ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.