Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Robin_Daggers
    20. Lipanj 2023. 20:31

Nefertiti

Savjet za prestanak dojenja, možda upali kao kod moje: nalijepila sam si flastere na cice i rekla da su bolesne. Bilo je i plača i srce mi se paralo i svega, ali je uspjelo, pa eto, možda bolje od senfa 😉
    Inače, netko je pitao, moja Rafaela ima 4,5 godine. Mica mala, jutros mi je dala crtež gdje je nacrtala našu obitelj, da si ponesem u bolnicu i gledam ako budem tužna. I rekla mi je da moram biti hrabra, kao što je ona. I da kad se seka rodi da seki pokažem tu sliku i da joj pokažem tko je njena starija seka ,🥰

🩷🩷🩷🩷

Pahuljka
    20. Lipanj 2023. 21:19

SAYuRI

Ja cu dat’ kratak komentar na svekrve, moja je stjerana u pi*** materinu prije jedno 12 godina, uz zdusnu podrsku muza, i od tada ne kontaktiramo. Smatram to jednom od mudrijih odluka u zivotu. 😎

Aferim 🤝 
    Treba sasjec sto prije, i rahat ostatak zivota 🤷‍♀️ 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Vesca
    20. Lipanj 2023. 22:05

Nefertiti

Provjerili sve nalaze i papire, provjerili trebaju li brijati, dali čepić ako treba… Ne znam kad sam na redu, ujutro u pola 8 nas sve vode, ima nas sutra 4, ne znam kojim redom idemo, još ako netko uleti hitan…
    …..
    Super su ove naše uskoro starije seke 🥰
    ……
    Za sad je mirno, iako sestre šuškaju o tome da im dolaze svi sa Sv.Duha. Uz to, Petrova se danas zatvorila, nemaju struje i valjda kažu da duže neće biti, pa i one idu u Vinogradsku. Uz zatvoreni Merkur, Vinogradska je sada jedino rodilište u Zagrebu. Moram reći da se to za sad ne osjeti, ali rekle su mi sestre da me nisu danas zaprimili da bi me poslali u Zabok 🙄🫣 vjeruju da će se napuniti danas, sutra i da u tom slučaju je dogovor da šalju u Zabok ili Bjelovar 🙈 (Belinda mislim na tebe 💪)

Ajmeee ma nemoj mi to govorit.. Ja sam si skroz ziher kako idem u Petrovu 🫨 pa rade li drugi odjeli? Sutra moram na ctg ici... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    20. Lipanj 2023. 22:10

thinkpurple

Sayuri 💪
    Nefertiti nadam se da ces uspjeti odspavati bar nesto nocas 😊 jel znas jel ides opcu il spinalnu anesteziju?
    Jao stvarno je takva situacija?? E sad se fakat nadam da necu rodit jos dok se malo sve ne sredi 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Neznam kaj da radim ak me ulovi ovih dana, dal da probam sv duh kak sam i planirala, vinogradska bude ocito krcata…. jos ak je fakat i petrova van funkcije pa to je bas kaos.
    Kaj bi vi napravile?

Ajme ne znam kud bi. Meni je realno situacija da bi mogla poljubit vrata u Petrovoj. Otic na sv Duh jer sigurno su sad na maks oprezu? Ali AKO se nešto dogodi ne bi si oprostila što sam tamo baš išla, a znala sam situaciju... Uzas 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

bambi27zg
    20. Lipanj 2023. 23:17

Vesca

Nefertiti

Provjerili sve nalaze i papire, provjerili trebaju li brijati, dali čepić ako treba… Ne znam kad sam na redu, ujutro u pola 8 nas sve vode, ima nas sutra 4, ne znam kojim redom idemo, još ako netko uleti hitan…
    …..
    ……
    Za sad je mirno, iako sestre šuškaju o tome da im dolaze svi sa Sv.Duha. Uz to, Petrova se danas zatvorila, nemaju struje i valjda kažu da duže neće biti, pa i one idu u Vinogradsku. Uz zatvoreni Merkur, Vinogradska je sada jedino rodilište u Zagrebu. Moram reći da se to za sad ne osjeti, ali rekle su mi sestre da me nisu danas zaprimili da bi me poslali u Zabok 🙄🫣 vjeruju da će se napuniti danas, sutra i da u tom slučaju je dogovor da šalju u Zabok ili Bjelovar 🙈 (Belinda mislim na tebe 💪)

Ajmeee ma nemoj mi to govorit.. Ja sam si skroz ziher kako idem u Petrovu 🫨 pa rade li drugi odjeli? Sutra moram na ctg ici…

Ja sad citam i ne vjerujem 😳
    Daj javi sutra sto je bilo i kakva je situacija 😳

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Lorkaa
    21. Lipanj 2023. 06:26

Flowerson 🌸

Lorkaa

btw curke ja sam u kbc rijeka, ovdje je cijelu noc i jutro ludnica, u jednom trenu je sestra vikala da nema mjesta vise 🤣🤣🤣 trudnice samo dolaze i toliko sam bebica cula, prekrasnooo🥰

Sretno na porodu, i mene još malo čeka KBC Rijeka..svakako javi svoje iskustvo da znam što me čeka tamo😀 Jel smije muž bit uz tebe?

muz bez problema sa mnom cijelo vrijeme bio, nit smo tecaj trebali imati, nit covid testovi, maske, nista od toga, samo je bio obucen u jednokratno njihovo odijelo i to je to, da nije bilo njega ne znam kako bi sve sama ☺️
    ja sam na kraju nakon toliko sati trudova i mucenja rodila hitnim carskim u 14h (bebica nije htjela nikako glavicom van i kad su vidjeli prljavu vodu kako se pokakao morali su reagirati), oporavak ce mi trajati duze jbg, nisam tako ocekivala, ali bitno da je moj bebac dobro i da je ziv i zdrav! 
    sve u svemu sestre, primalje, doktorice su bile toliko dobre i strpljive i pune razumijevanja, sada uzivamo uz jutarnje mazenje i cekamo da nas tata posjeti popodne 🥰

🤰27 ⚽️ 29

Lorkaa
    21. Lipanj 2023. 07:03

Nefertiti

…..
    ……

sretnooo danas! i da sve bude dobro! ☺️

🤰27 ⚽️ 29

Lorkaa
    21. Lipanj 2023. 07:06

thinkpurple

Lorkaa cestitam!! 💙💙 sve cekam da nam javis lijepe vijesti 😊 dobrodosao maleni, a tebi zelim brzi oporavak 😊 zao mi je da si na kraju na carskom zavrsila, al opet na kraju je bitno da ste i beba i ti ok. Mazite se i uzivajte 🥰
    Koliko je velik?
    .
    Lemon di si ti?

3580g i 50cm, ima jako debele obraze koje samo ljubimo i mazimo🤭 kazu da me pustaju kuci vec sutra ako bude sve dobro

🤰27 ⚽️ 29

Ally007
    21. Lipanj 2023. 07:14

Lorkaa- čestitam 😁😁
    Nefertiti i MareiKate- preslatke su vam curice, mislim da će im (nakon početne prilagodbe) biti jako drago što imaju male seke.
    Ovak,kaj se tiče Petrove, netko je spominjao da nema struje i da se zatvorila. Budući da ležim tu znam iz prve ruke da je struje bilo nestalo samo jučer u nekom dijelu dana i da se brzo vratila. Rodiliste (i op.sale za carski i onaj klasični dio) potpuno normalno rade, sto su mi i sestre upravo potvrdile. Tako da se ne bih oko toga previše brinula. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

bambi27zg
    21. Lipanj 2023. 07:30

Lorka cestitke 🎈🎈🎈
    Nefertiti sretno 💪🏼 
    Thinkpurple hvala na listi 🫶🏼 joj i meni je bila neka 🤪 noc, em se budila em se znojila em neke cudne misli 🙄 
    Ally hvala na inside info 🫶🏼 isla sam gledati i na stranice HEPa i pise da nesto rade u Petrovoj pa je moguci kraci prekid. Kak si ti? 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.