Curke cestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak 🫶🏻
Eto ja u 35tt umirem od vrucine bebac aktivan i sve mi se cini kako bi on van🤣🤣 zanima me dal se koja susrela sa bolovima ispod desnog rebra znaci dok lezim super dok hodam ili sjedim ubija me e sad ne znam dal to zato jer su mu nogice gore i dosta nisko nosim pa me zato zateze i boli ali pored ove vrucine stvarno mi je nepodnosivo i tesko a i puno kilica sam dobila k tome jos me i otecenost nogu i ruku muci bas sam ono ko kit🤣 04.07 imam zakazano u vinogradskoj pa cemo vidjet sta ce rec tamo 😅 imam i neki pritisak dolje i malo malo mi pritisne mjehur pa osjecam ko da me prereze i onda krene kontrakcija…😏
Nosim jako nisko od početka, noge isto gore kod rebara (nekako je više na desnoj strani) i ne bole me rebra... Al to ne znači da beba ne uzrokuje bolove kod tebe. Drugačiji smo svi....
.
Meni je lepeza spremna u torbi već danima, nisam se sjetila termalne vode. Dobra ideja 😊 joj kad dođemo ko kraljice tamo, svaka s lepezom i vodicom. Ima da se osjećamo ko na Baliju 😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Saaamo malo... Znači li to da ne bih trebala paliti klimu ni kad dođemo kući?? 🫨🫣 Ja to ne bi mogla preživjeti 😭
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Saaamo malo… Znači li to da ne bih trebala paliti klimu ni kad dođemo kući?? 🫨🫣 Ja to ne bi mogla preživjeti 😭
Ma možeš, naravno, samo umjereno 😊 mi obično nismo palili klimu u sobi u kojoj je beba, ali bi do nje dopiralo iz druge sobe, onako taman..
Mislila s am drzati na 24,25° lagano puhanje, ali izgleda da cemo i mi tako morati u drugu sobu pa malo rashladiti.... 😄 Na kraju ću spakirati stvari i pokupit se u Liku. Tamo su dani vrući, ali noći doslovno hladne pa je lako 😄
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Belinda ma obicna ljetna virozica, prehlada samo eto, opet nista od kupanja, vidjet cemo sutra. Danas je bas nervozna bila, sutra idemo kod druge bake koja ima psa pa se nadam da ce se malo oraspolozit😁.
Mia ja se nekako mislim prosvercat bez dugog cekanja u redu, a uzeli smo sjedeca mjesta pa se nadam da cu izgurat tu vecer. Bas godinama pricamo da bi isli na koncert i steta nam je bilo propustit.
Thinkpurple bas mi je zao zbog vrtica, pa to je prestrasno, 4.godina. Iako da, najgore su prosla ta djeca izmedu 3 i 4 godine, stvarno nije fer, znam koliko bi ti znacilo sad da ti mala ide u kolektiv cijeli dan. Drzim fige bar za privatni vrtic. A dogodine sigurno upada, a za drugu malu mozda da gledate susjedni kvart ako su tamo vece sanse? Pa na nultim upisima ju prebacite.
Moja je upala jer je stariji jaslicar, imamo dodatne bodove zbog njege i nemam nade da ce mi druga upast dogodine, pogotovo jer ce bit najmlada rodena u 8.mj, vec sam zvala privatni vrtic za nju da pitam kad ju mogu na listu stavit :/.
——
Joj za klimu ne pricajte, rodila sam 24.10. prvu i bilo je uzasno vruce, bila sam u kratkoj spavacici bez carapa. Nadam se da ce bar malo rashladiti sobe/hodnike preko ljeta.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple trebala sam danas još u TA i onda nekad drugi tjedan doći na odjel, ali kada me je vaginalno pregledao rekao je da je već mekano i skraćeno, a onda zbog udaljenosti da dođem danas. Još je niže danas nego prije tjedan dana, jedva ju je uhvatio na uzv. Tako da dobro je okrenuta, zbog ničega ne treba carski biti, a nitko i nije za indukciju što mi se isto sviđa.
..
U sobama je pakleno, ali na hodniku puste klimu pa tko hoće si otvori vrata i ok je onda
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Čestitke novim mamama♥️♥️
Belinda ima li kod tebe kakvog pomaka?
Nema nikakvog pomaka 😅Danas su htjeli napravit amnioskopiju al nemoguce, nisam ni malo otvorena. Sutra idem opet na ctg i mantram da krene🙏
Ti ces roditi dijete od 6kg koliko je dugo unutra 😂
🤣🤣🤣🤣
Kad ti imas zakazano? Kako tlak?
Tlak za sada stabilno, ma mislim pod terapijom sam pa valjda zbog toga… evo u petak idem na kontrolu u bolnicu pa ce mi reci kada da dodjem na prijem za carski, ali nesto smo doktor i ja pricali da bi to bilo 7 ili 8.07… da probamo nagurati punih 38, sto je za 2 i po tjedna itprilike…
Curke, jel jos neka od vas ima dojam da gnjeci bebu kad legne na stranu, ja lijevo ja desno, imam dojam da sam je stisla 🤨🥺
Ovo mi nije prve dvije trudnoce bio slucaj…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Čestitke novim mamama♥️♥️
Belinda ima li kod tebe kakvog pomaka?
Nema nikakvog pomaka 😅Danas su htjeli napravit amnioskopiju al nemoguce, nisam ni malo otvorena. Sutra idem opet na ctg i mantram da krene🙏
Ti ces roditi dijete od 6kg koliko je dugo unutra 😂
🤣🤣🤣🤣
Kad ti imas zakazano? Kako tlak?
Tlak za sada stabilno, ma mislim pod terapijom sam pa valjda zbog toga… evo u petak idem na kontrolu u bolnicu pa ce mi reci kada da dodjem na prijem za carski, ali nesto smo doktor i ja pricali da bi to bilo 7 ili 8.07… da probamo nagurati punih 38, sto je za 2 i po tjedna itprilike…
Curke, jel jos neka od vas ima dojam da gnjeci bebu kad legne na stranu, ja lijevo ja desno, imam dojam da sam je stisla 🤨🥺
Ovo mi nije prve dvije trudnoce bio slucaj…
Znaš ono kako kažu najbolje na lijevi bok a meni u ovoj trudnoći baš paše desni, ne mogu lijevi da ga ježiš isto osjećaj da ju stisnem... Pretpostavljala sam da je do položaja bebe i tek sad na zadnjem uzv mi doktorica nešto gleda i kaže morate ćete na desni bok inače neću moći vidjeti, beba je malo više lijevo... Vjerojatno je i kod tebe do položaja...
Lorka, cestitam na bebici, zao mi je sto si se ispatila i onda jos carski, ali neka je bebica dobro, a tebi brz oporavak.
Cini mi se da je i Nefertiti rodila, ali nisam do toga jos dosla, jos sam 7,8 strana do kraja, a sad vec moram ici spavati, ubrzo ce budjenje i papanje.
Thinkpurple, dodajte i mene na listu 25.05. curica.
I zene drage sa stomacima, ne mogu ni zamisliti kako prezivljavate ove nenormalno vruce dane i noci 🥴
Evo me curke, u 2 i pol u noci me ubvatilo tocno kao da moram na wc(velika nuzda), bila na wc u ali su se bolovi i nakon toga nastavili (cijelo vrijeme umjereni) i bas bih ih opisala kao da moram na veliku nuzdu.
Spremila se za bolnicu i oko 05:30 bila na prijemu.
U 6 sam usla u box, a rodila u 09:15.
Znala sam da je to najgore vrijeme za epidural jer je epidemiolog na carskim i operacijama.. primila sam drip a epidural nisam docekala.. bolilo je stravicno, ali taj najgori dio nije predugo trajao pa sam izdrzala nekako, iako stvarno je bilo jako tesko..u boxevima je vrucina i to je bas veliki problem, moj je imao prozor, drugi vecinom ne i po ovim vrucinama to je uzasno...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji