Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimica91
    21. Lipanj 2023. 10:50

Bambi hvala ti, znači tako to ide. Super, meni kreće od 11.7, tražit ću odmah kad budem išla po doznake za 6ti mjesec da mi daju onda i te za rodiljni..

Što se tiče Lidl grudnjaka, kupila sam jedan ali mi je na kraju ispao premali i nema jastučiće nego samo tkanina pa stalno provjeravam dal mi se bradavice vide, to me živcira 😄 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Vesca
    21. Lipanj 2023. 10:56

Evo me s CTGa. Beba nikad mirnija, morala ju je sestra prodrmati da se malo pokrene, a isto tako nikad manje kontrakcija. Jucer me toliko bolilo i zatezalo da sam mislila da cu rodit. U četvrtak na hitnoj kontrakcije toliko ceste da su mislili da cu rodit za vikend, a danas 2 stezanja u 40 minuta. Nevjerojatno je ovo moje dijete 😂

Pitala sam za nestanak struje, kaže sestra da je to bilo kratkotrajno i da se njima odmah pale agregati tako da nema utjecaja na rad. Znaci bez brige smo koje planiramo u Petrovoj rodit 😊😊😊

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• ružica
    21. Lipanj 2023. 11:28

Čestitke svim novopečenim majkama, a onima kojima tek slijedi susret s bebicom želim porod kao svoj.
    Jutros u 05:00 sama stigla u bolnicu, u 09:15 sam u rukama imala svoje zlato.
    Boljelo je jako, do epidurala nisam ni uspjela doci, ali cim ga primite u ruke... sve znate....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Sunny1511
    21. Lipanj 2023. 11:36

Pozdrav cure, 
    Evo još jedne trudnice s terminom usred ljeta i koja se bude jedino kupala u znoju ovo ljeto 🥵🫣🥰. Pratim vas neko vrijeme i rekoh idem se i ja pridružiti. 
    Planiram roditi u Petrovoj jer sam tamo imala i operaciju i uspješan postupak, a ništa to ne bi bilo bez prof. Vrčića tako da ostajem u Petrovoj kakvi god uvjeti trenutno bili. ❤️
    Radujem se čuti iskustva mama koje rode prije mene u Petrovoj i nadam se da ću koju od vas i sresti na porodu. 

👩🏻34g, začepljen jajovod, PCOS, 1x
    laparo i histeroskopija, pregrada na maternici, T-shape uterus
    🧔🏻‍♂️ 36g. zdravko dren
    2/2020 blaga stimulacija 1🥚 beta 0
    5/2020 blaga stimulacija 3🥚, 2 🐧 beta 0
    9/2020 FET 👎
    04/2021 laparo i histeroskopija; septum, T-shape uterus
    06/2022 puna stimulacija, 7 🥚, nema 🐧😢, beta 0
    10/2022 puna stimulacija 17🥚, 1🐧
    11/2022 hiperstimulacija, beta 300 🤰🏻💝
    07/2022 stiže nam curica 👶🏻🥰
    Termin 28.7. ❤️, Petrova

https://www.tickerfactory.com/

MareiKate
    21. Lipanj 2023. 11:58

Lorka i Ružice čestitke!! ♥️

Vanilla Diva
    21. Lipanj 2023. 12:53

Lorka i Ružice cestitam! Lorka, zao mi je sto si na kraju zavrsila na hitnom carskom, ali sve je dobro dok je bebac pored tebe ziv i zdrav! 😊 a Ruzice tvoj je porod stvarno za pozeljeti... reci samo jesu ti bolovi bas ono strava ili su "prirodni" kako kazu starije zene? Ja bi najradije sve prirodno i bez epiduralne ali malo se bojim.
    Inace, ja sam jucer imala uzasnu depresivnu epizodu. Bebu osjecam jos nize, cijela me zdjelica boli i leđa.. mislila sam da je gotovo samnom ali cini se da je to cak i normalno za ovaj tjedan moj jer je iovak super nisko. Na kraju sam se sabrala , odlucila sam prestat citati vise bilo sta vezano za trudnocu ni gledat videe. Samo tu malo s vama biti, da popratim bebice kako stizu. Sretna sam zbog svih vas koje ste dogurale do kraja i imate vec bebice u rukama. A ostale, samo polako i sretno i pazite se ovih vrucina jer je stvarno zivi uzas. 🤞🏻🍀🍀
    Ja samo cekam 34.ti tjedan i odahnut cu barem malo

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vanilla Diva
    21. Lipanj 2023. 13:20

Thinkpurple dodala sam te na insta btw 😊

Curka 🎀🎂 19.08.23.

Vesca
    21. Lipanj 2023. 13:35

thinkpurple

Vesca

Evo me s CTGa. Beba nikad mirnija, morala ju je sestra prodrmati da se malo pokrene, a isto tako nikad manje kontrakcija. Jucer me toliko bolilo i zatezalo da sam mislila da cu rodit. U četvrtak na hitnoj kontrakcije toliko ceste da su mislili da cu rodit za vikend, a danas 2 stezanja u 40 minuta. Nevjerojatno je ovo moje dijete 😂
    .
    Pitala sam za nestanak struje, kaže sestra da je to bilo kratkotrajno i da se njima odmah pale agregati tako da nema utjecaja na rad. Znaci bez brige smo koje planiramo u Petrovoj rodit 😊😊😊

Super!
    E ovaj kraj trudnoce je pun neizvjesnosti…
    Ja sam isto rekla kolko sam morala mirovat da se ne otvorim dalje sad cu jos i do kraja dogurat ako ne i preko 😅

E baš tako.... Al eto i tebe već u finim tjednima❤️
    Belinda u ponedjeljak idem na kontrolu. Baš sam danas sa sestrama pričala da sam trebala pojesti nešto slatko 🤣 a ja masni burek pojela, mala se uspavala momentalno 😂😂
    Ruzice pa čestitam, baš sam sretna za bebice koje nam dolaze ugusto ovih danas 🎉🎉 uživajte, najgore je prošlo..  💐💐💐

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Mia2023
    21. Lipanj 2023. 14:15

Ružice čestitaaam. Baš brzi porod. Koliko je na kraju bio velik i težak?
    Sunny dobrodošla 🤗

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Lorkaa
    21. Lipanj 2023. 14:55

ružica

Čestitke svim novopečenim majkama, a onima kojima tek slijedi susret s bebicom želim porod kao svoj.
    Jutros u 05:00 sama stigla u bolnicu, u 09:15 sam u rukama imala svoje zlato.
    Boljelo je jako, do epidurala nisam ni uspjela doci, ali cim ga primite u ruke… sve znate….

kakav super porod, bravo mama! uzivajte sada zajedno i puno se mazite i pazite🤍

🤰27 ⚽️ 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.