Thinkpurple super za listu 💪
Lorka čestitkeee na malenom. Pa stvarno vas brzo puštaju nakon carskog. Ljubite se i mazite 🥰
Nefertiti sreeetnoo danas 🤞
Ja već dvije noći ništa ne spavam jer toliko mi je vruće i zagušljivo uz sav propuh koji napravim i nikako se namjestit u krevetu pa idem sto puta na wc i onda me to razbudi pa gotovo. Horor
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
btw curke ja sam u kbc rijeka, ovdje je cijelu noc i jutro ludnica, u jednom trenu je sestra vikala da nema mjesta vise 🤣🤣🤣 trudnice samo dolaze i toliko sam bebica cula, prekrasnooo🥰
Sretno na porodu, i mene još malo čeka KBC Rijeka..svakako javi svoje iskustvo da znam što me čeka tamo😀 Jel smije muž bit uz tebe?
muz bez problema sa mnom cijelo vrijeme bio, nit smo tecaj trebali imati, nit covid testovi, maske, nista od toga, samo je bio obucen u jednokratno njihovo odijelo i to je to, da nije bilo njega ne znam kako bi sve sama ☺️
ja sam na kraju nakon toliko sati trudova i mucenja rodila hitnim carskim u 14h (bebica nije htjela nikako glavicom van i kad su vidjeli prljavu vodu kako se pokakao morali su reagirati), oporavak ce mi trajati duze jbg, nisam tako ocekivala, ali bitno da je moj bebac dobro i da je ziv i zdrav!
sve u svemu sestre, primalje, doktorice su bile toliko dobre i strpljive i pune razumijevanja, sada uzivamo uz jutarnje mazenje i cekamo da nas tata posjeti popodne 🥰
Čestitam na bebici, drago mi je vidjet da su svi pravovremeno reagirali i da se sve uredno završilo! Za KBC Ri sam nažalost čula više negativnog, nego pozitivnog, svi su me naplašili tako da mi je drago ovako nešto pročitat. Želim ti brz oporavak i uživanje s bebcem ❤️ Hvala ti i na informaciji, nama je pod obavezno da muž bude sa mnom tako da ovo su divne vijesti, ne znam kako bih bez njega 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lorka Cestitamoooo 💕
Nefertiti Sretnoooo, iscekujemo lijepe vijesti 💕
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Lorka čestitam od srca, uživajte u svom malom klupku sreće ❤️❤️
.
Mislim da je Casperka prva rodila svog dečka. Već dugo se nije javila, ali sjećam se malog palčića ❤️
Ako nas čitaš nadam se da ste dobro, javi nam kako ste 😊
.
Svaka čast na listi, iako bilo bi mi draže da si uspjela odspavati 😂
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav cure, ulijećem kao padobranac sa jesenskih beba, ali pratim i vas i vaše porode. Meni je termin 30.08 pa i ja više spadam u ljetne bebe, ali vidjet ćemo kad će se roditi...
Imam jedno pitanje u vezi otvaranja porodiljnog (45 dana prije termina). Koja je procedura ako se na porodiljni ide s komplikacija? Što trebam slati od dokumenata i kada, ima li neki zahtjev za otvaranje porodiljnog ili to ide automatski budući sam s komplikacija?
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Drage cure, molim vas iskustva sa grudnjacima za dojenje ☺️ Ja sam sad u 31. tjednu i grudi su mi bas jako narasle, a zadnja dva mjeseca sam na strogom mirovanju, od toga mjesec i pol u bolnici, tako da ne mogu lutati okolo i isprobavati nego samo naručujem preko interneta sve. Treba mi nešto s dobrom potporom jer sam sa svojih 75C došla na cca 80D-85D.
Pozdrav cure, ulijećem kao padobranac sa jesenskih beba, ali pratim i vas i vaše porode. Meni je termin 30.08 pa i ja više spadam u ljetne bebe, ali vidjet ćemo kad će se roditi…
Imam jedno pitanje u vezi otvaranja porodiljnog (45 dana prije termina). Koja je procedura ako se na porodiljni ide s komplikacija? Što trebam slati od dokumenata i kada, ima li neki zahtjev za otvaranje porodiljnog ili to ide automatski budući sam s komplikacija?
Ne bi covjek rekao, ali ide automatizmom 😄 (recimo)
Znaci meni je 4.6.poceo rodiljni poslije komplikacija, s krajem svibnja sam na HZZO poslala doznaku za svibanj i 3 dana lipnja i doznaku za pocetak rodiljnog s 4.6. (To sve daje soc.ginekolog).
Odgovorili su da su zaprimili i poslali neki obrazac koji da im popunim (Zahtjev nesto), potpisem i skenirano vratim. I na taj mail su povratno odg s info o jos “beneficija” koje me cekaju tipa po rodenju sto prijaviti za jednokratnu naknadu i sto za drugih 6 mjeseci.
Ove sve doznake sam mailnula i na posao da ne bi bilo nismo znali 😄
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
MamaPa ja imam ove iz HM-a
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1050711012.html
Stvarno su mi ok pogotovo ako uzmemo u obzir da nikad prije nisam nosila grudnjake bez žice jer mi nisu pružali dovoljno potpore i nisam se osjećala ugodno u njima (inače nosim 85D kad nisam trudna). Sad su mi još narasle sigurno za broj,uzela sam ove HM najveći broj XL i zadovoljna sam. Nisam ni ja previše isprobavala i tražila jer mi se nije dalo tako da ne znam, možda ima i boljih ali meni dobro drže, fino se podešavaju, imaju jastučiće pa se bradavice ne ocrtavaju što se meni uvijek događa sa takvim grudnjacima...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Drage cure, molim vas iskustva sa grudnjacima za dojenje ☺️ Ja sam sad u 31. tjednu i grudi su mi bas jako narasle, a zadnja dva mjeseca sam na strogom mirovanju, od toga mjesec i pol u bolnici, tako da ne mogu lutati okolo i isprobavati nego samo naručujem preko interneta sve. Treba mi nešto s dobrom potporom jer sam sa svojih 75C došla na cca 80D-85D.
Moja je 90/95C i prije trudnoce 🙈
Za sad sam kupila beke u Lidlu mada mi nisu nesto u opsegu jer su 90, njihove potkosulje su mi bolje (nije da vec koristim, cisto sam ovak isprobavala, ali su cjenovno bili ok).
Danas cu nvj do Lisce (njihove inace kupujem jer ne mogu bas bilo gdje uzeti grudnjak) jer sam citala da i oni imaju bas za dojenje i to neke nove.
HM nisam do sad naisla u trgoviti da probam pa ne znam kakvi su.
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji