Cvit- čestitam, bas sam presretna zbog tebe, da si dočekala tih 34+1 i 3 prekrasne cure!!! Sad se odmori prvo malo od svega, a onda kreće šou 😀
Nefertiti- bravo za instinkt, plus dobro da se brzo uspjelo riješit i dogovoriti sve.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Nefertiti ajme još malo pa bebica u rukama. Bome kilaža joj je top! Super da si otišla kod svog ginića i na njegovoj brzoj reakciji. Jesi uzbuđena sad kad znaš datum?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Cvit čestitam na bebicama, pratim vas sve otpocetka i suze su mi krenule od sreće na oči kad sam pročitala ❤❤❤ i ostalim curama koje su rodile čestitam od srca, a vama koje trebate svaki čas sretno😊 nadam se da su i Lightblue i Sayuri dobro i da će se javiti 🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nefertiti datum poroda se može korigirati do 12 tjedna trudnoće jer do tada sve bebe se ujednačeno razvijaju, sve poslije toga se kreću razvijati svojim tempom i ne može se po tome definirati termin poroda. Korigirati datum poroda u 37.tjednu stvarno moraš biti debil i neznalica. Žena će te bespotrebno poroditi skoro 2 tjedna prije termina, iako misliš da to ništa ne znaci za razvoj djeteta, znaci puno jer se zadnji živčani završeci razvijaju u 39.tjednu
Nefertiti datum poroda se može korigirati do 12 tjedna trudnoće jer do tada sve bebe se ujednačeno razvijaju, sve poslije toga se kreću razvijati svojim tempom i ne može se po tome definirati termin poroda. Korigirati datum poroda u 37.tjednu stvarno moraš biti debil i neznalica. Žena će te bespotrebno poroditi skoro 2 tjedna prije termina, iako misliš da to ništa ne znaci za razvoj djeteta, znaci puno jer se zadnji živčani završeci razvijaju u 39.tjednu
Ako je odstupanje kakvo je sada bilo i u 12 TT, nije problem sto se sada korigiralo.
Drage zene, u zaostatku sam s nekoliko stranica, nadoknadit cu ovih dana 💓
Danas na 34+1 u 8.42, 8.43 i 8.43 rodile su se nase tri curice, Marcela 2080g, Ema 1900g i Sofija 2200g..
U inkubatoru, na potpori kisikom, ali dobro su 😊
Ja sam prodisala, oporavljam se 🙃
Sretno svima koje imaju preglede i termine ovih dana, cestitam lavicama koje su rodile zadnjih dana ♥️♥️♥️
predivne vijesti!!!! 🥰🥰🥰 cestitam! bravo mama, bravo curice! 🌸🌸🌸 cuvajte se, mazite i pazite!
🤰27 ⚽️ 29
Ajmeeee Cviiit 🌸
Cestitammmm 💕💕 Pratim vas jos s druge teme i sjecam se tvog sokiranog posta kako ste se nadali barem jednoj bebici, drugu mozda ocekivali a trecu ni u snovima. Predivno i presretna sam zbog vas 💕
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Nisam još svjesna da je stvarno tako blizu.
Inače nisam tip koji se izbori nego uvijek šuti i sluša kako kažu, ali s obzirom na prvo iskustvo poroda, mislim da se treba izboriti, drugačije ne ide. Pritom, ovdje se ja nisam borila za raniji porod nego za detaljniji pregled i pregled bebe koji nije bio 5 tjedana.
E sad, što se tiče ove korekcije datuma, jer vidim da ima stručnjaka ovdje. Moje ovulacije budu odmah nakon završetka menstruacije, znači nakon 2-3 dana. Dok to nisam otkrila imala sam problema sa začećem. Sve 3 trudnoće koje sam imala nastale su tako. Kad se to uzme u obzir, s obzirom da doslovce znam datum začeća, to svakako ispadne ranije nego što obično žene ovuliraju.
Uz to, u 12. tjednu mi je beba bila procijenjena za tjedan dana više, ali se to sve do sad nije korigiralo, iako je na svakom pregledu po mjerama bila veća, nekad čak i za 2-3 tjedna. Ne znam zašto nije, nisam stručnjak. Znači korekcija nije nastala na temelju današnjeg nalaza, nego zbog tog iz 12. tjedna i svih kasnije. Eto
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Nefertiti drago mi je da si uspjela doc do tog pregleda na kraju i da se sve pozitivno rijesilo, sada se mozes opustiti i jos malo pa stize bebica! Pokusaj se odmoriti koliko mozes🥰
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Moje ovulacije uvijek kasne, sad ne znam za koliko, ali kad smo imali odnose u plodnim danima (prva trudnoca), nisam uspjela zatrudniti i onda smo treci mjesec pokusavanja imali tjedan dana nakon plodnih dana i zatrudnila sam. Ovu trudnocu cim sam dobila mentruaciju (kad je mala imala 12 mj jer sam dojila) odmah smo taj ciklus pomaknuli odnose za tjedan nakon plodnih dana po kalendaru i odmah sam zatrudnila.
Svaki organizam je drugaciji. I treba slusat sebe. I bas mi je drago da si se izborila i da ce se prije godisnjih sve obaviti i da nemas straha vise.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji