Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nefertiti
    15. Lipanj 2023. 16:24

Ctg mi nisu radili prije 3 tjedna, rekli su mi da je rano. Nisu mi radili ni danas, pitala sam sestru zašto, rekla mi je da doktorica kaže da ne treba. Onda sam baš unutra pitala doktoricu i rekla joj za prvu trudnoću i ctg, pa mi je opet rekla da ne treba. Pitala sam je i za ono što sam stalno mokra dolje, rekla je da ne može biti plodna voda, da nisam toliko otvorena da bi curilo. Rekla sam i da me dosta zna stegnuti i boljeti, rekla je da to nisu kontrakcije.
    Imam osjećaj da je žena bila mislima već negdje na plaži, nogama u moru 😉🤣
    Sad mi je čak i smiješno to sve, važno da će me sutra moj pregledati da se uvjerim da je bebica dobro i koliko je plodne vode, pa mogu čekati još koliko treba

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Lemon
    15. Lipanj 2023. 16:27

Afrodita u srijedu ostajem i idem na patologiju, nadam se da je ok što se tiče čistoće i da neću morati biti dugo dok nešto ne krene. Danas na očigled vidim da mi je trbuh jako nisko i nisko me probada i reže. Ako još netko ima iskustvo sa ležajem na patologiji neka napiše..
    Ja sam išla u amb.za rizične trudnoće. Na istom katu tamo gdje se nekad radio spermiogram na drvenim vratima sam vidjela da piše TA.
    Ja nisam dugo čekala, u 2 i pol sata obavila pregled, nosila dolje bris, jela i išla na ctg. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Ally007
    15. Lipanj 2023. 17:06

Nefertiti- baš neozbiljno što te tako šeću. Fakat ne znam da ista radi u bilo kojoj bolnici kad je neradan dan, osim hitne. A pogotovo ne ambulante. Mozda ova nije ni skuzila da je praznik. Odi kod svog da se malo umiris, a ak ti vrag ne bude dao mira odi na hitnu i reci da te dolje boli i da imaš osjećaj nekog curenja, pa će te sigurno priključiti na CTG, napravit vaginalni pregled itd. Inace nisam za bezvezno korištenje hitne, al kad su već oni toliko neozbiljni onda tko im kriv. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• cordis00
    15. Lipanj 2023. 19:57

Uh Nefertiti bas mi je zao, ne znam sta da ti kazem. Mislim da nije bas u redu da toliko dugo nisi pregledana UZV-om obzirom na polozaj bebice. Srecom ce te tvoj ginekolog pregledati, ali svejedno.
    Evo moje iskustvo s prve trudnoce, Vinogradska, isto sam se cetvrtkom kontrolirala pa mislim da smo kod iste doktorice, pregledana sam UZV-om mislim samo jednom od 36. ili 37.-40. tjedna, ctg su mi poceli skroz kasno raditi, evo ne mogu tvrditi od kad jer nemam nalaze pri ruci, mislim od 38.tj. Ostalo su sve bili samo dolasci, pita kako sam, pregled rukom i to je to. Uz tlak i urin naravno. Amnioskopiju od 39.tjedna mislim, jer sam kao bila pola prsta otvorena pa su me grubljim pregledom prosirili na jedan pa su mogli raditi amnioskopiju, dvaput mi je radena tako da vjer s 39 i 40 i onda mi je zakazana indukcija 40+6 ja mislim, al sam dobila trudove na 40+3 i rodila.
    Amnioskopija se inace ne moze ni raditi kad je zena zatvorena jer je to ipak metalna cjevcica koja se mora uvesti i kroz koju se gleda

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    15. Lipanj 2023. 20:00

Cure u bolnici, kako ste, ima sta novo?
    Lightblue, Cvit, Sayuri?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Nefertiti
    15. Lipanj 2023. 20:49

Cordisoo bome i meni to miriši na istu doktoricu... Inače mi je ovako ona okej, ali ovo mi se sve nekako ne sviđa, još sad i ti godišnji odmori... A prvu sam trudnoću isto vodila u Vinogradskoj, ali kod druge doktorice i sve je bilo drugačije, puno me više pregledavala... Važno da ću se ja sutra pogledati, pa ću biti mirnija.
    Belinda a kako tebi, ti si onda danas vjerojatno isto bila kod iste doktorice, jel tebi rekla da je više nema? I kome ćeš onda sljedeći tjedan, jesu te naručili?

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Lemon
    15. Lipanj 2023. 20:59

thinkpurple

Nefertiti ajde super da ce te tvoj gin primiti. Ja bi isto tako inzistirala. A ti jos imas i specificnu situaciju. Samo nek on sad sve pogleda pa da si mirnija. Ja isto jedva cekam pregled u pon. Bas se lose osjecam zadnjih dana, sto umor, tlak, otkucaji, bolovi, mucnine, nespavanje… krece pomalo i panikica… sve mi na psihu udara vec. umorna sam ko pas.
    Lemon onda budes nam ti prva na sv duhu s iskustvom sada 😉

Tako se čini, nadam se pozitivnom, tj.da ću uspjeti tako si napraviti 😄

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Megii
    15. Lipanj 2023. 21:31

Ženice,pročitala sam da ako sam otvorena nebi trebala prakticirati seks zbog bakterija,ja sam sad 38+2 i otvorena prst ipol.dal je to istina ?

• anasplutona
    15. Lipanj 2023. 21:45

Nefertiti grozno se ponašaju, dobro pa si dogovorila pregled sutra kod svog ginekologa. Sretno i javi šta on kaže 🤞🏼
    Ja sam bila na pregledu na Sv duhu i radila mi je dr uzv, sve je ok s bebom ali vaginalno me nije pregledala pa ne znam ni jesam li otvorena i kakvo je stanje dole🙈😂
    Imam jedno, možda ludo, pitanje jel bilo koja od vas ima osjećaj da je grebe beba u donjem dijelu trbuha, bas kao da me doslovno noktima grebe? Danas već par puta kao da me ogrebe 🙈

Lemon
    15. Lipanj 2023. 22:48

Meni je neki dan bio takav osjećaj i danas opet da sam mislila da će nešto krenuti. Dosta sam hodala i još vozila i kako sam rekla trbuh mi je nisko i tako me probadalo i par puta baš osjećaj kao da sa rukom grebe skroz nisko. Onda sam dugo ležala i sad je dobro 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.